Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror ikke at du trenger apps for å gjøre det. Jeg har klart å synkronisere bare kontakter med telefonnumre ved å trykke på et par random knapper. Nå husker jeg ikke hvilke knapper, men jeg kan prøve å finne det ut.

Jeg har prøvd noen få ganger med facebook appen. Og bestandig får jeg alle facebook-kontaktene på telefonen.

Lenke til kommentar

Ja, men hvor vanskelig er root da ?

Har vært litt trøblete....riktig pc, riktig kabel og riktig USB port har gjort at jeg får det til, men må prøve mange forskjellige varianter først.

Har nå uansett oppdatert og fått rootet på nytt :)

 

JB til uka??? :)

 

Ryktene sier at det skal komme en OTA-oppdatering til uken ja, og at denne skal gi oss JB. :) Ryktes også om at 29. August er datoen

Lenke til kommentar

Så du kunne legge til garanti 2-års garanti på den jeg så på, men blir det noen problemer med språk, og operatører/dekning osv....?

Ja det blir det muligens - Er vel kun firmware rom for Nordic countries du ønsker å ha den utstyrt med (NEE om unbranded) .

 

 

Kan jo kjøpe versjonen med større intern minne 32 eller 64gb

Lenke til kommentar

Det finnes en widget med navn Dobbel Klokke (digital) 4x2, samt tilsvarende i størrelse 2x2. Hvis jeg legger til den første av disse to widgetene, da kan jeg trykke på hvilken som helst av de to klokkene og velge hvilken by det skal vises tidspunkt for. Velger jeg derimot widgeten i størrelse 2x2, da skjer det ingenting om jeg trykker. Det kommer heller ikke opp noe standardklokke. Denne widgeten er altså helt ubrukelig for meg. Er det likt for andre?

 

Hva med den klokken som ikke er dobbel, altså den som bare heter Klokke (digital) 4x1, eller 2x1. Skal det være mulig å trykke på denne for å kunne velge by? Det virker logisk at dette burde være mulig, men det går i hvert fall ikke på min telefon.

Lenke til kommentar

Noen som opplever at det er vanskelig / ikke mulig å kopiere ifra Gmail? Da låser gmail seg, og stopper opp.

 

Og at det er vanskelig å kopiere ifra andre plasser(ifra web, ink pad eller andre notat programer) og inn til andre plasser. Denne ganger prøver jeg å kopiere et søke nummer ifra posten og inn posten app / Trackchecker &/ Package Buddy.

 

MEGET plagsomt :-(

Lenke til kommentar

Beste noensinne? Man kan vell si det, når nye mobiler kommer, er ny teknologi pakket på dem og de er raskere enn de forrige modellene, så da er mobilen den beste noensinne. Men, så etter noen måneder/halvår kommer det ny modell, med ENDA raskere prosessor og ny tekonologi, så da blir den den beste mobilen noensinne OVER S3`en igjen... å sånn går årene :)

 

SÅÅ, svaret blir vell til neste modell kommer med ny tekonologi, raskere prosessorer osv... sånn har det alltid vært, kommer nok alltid til å være :)

Lenke til kommentar

Noen som opplever at det er vanskelig / ikke mulig å kopiere ifra Gmail? Da låser gmail seg, og stopper opp.

 

Og at det er vanskelig å kopiere ifra andre plasser(ifra web, ink pad eller andre notat programer) og inn til andre plasser. Denne ganger prøver jeg å kopiere et søke nummer ifra posten og inn posten app / Trackchecker &/ Package Buddy.

 

MEGET plagsomt :-(

 

Se mitt innlegg her:

http://www.diskusjon...

 

Jeg venter på JB-oppdateringen for å se om den løser problemet, før jeg evt tar en factory reset.

Endret av euphoria.
Lenke til kommentar

Jeg lurer litt på hvordan jeg på best mulig måte skal avslutte apper.

Frem til nå har jeg vært litt nazi på å avslutte alle apper med å trykke "tilbake-knappen" nederst til venstre til jeg kommer tilbake til hjemskjermen eller bruke egen avsluttknapp i selve appen. Men er dette nødvendig?

 

Min tankegang er at da "avslutter" jeg appen sånn at den ikke ligger åpen og bruker minne og gjør telefonen tregere. Tankegangen kommer nok av for mye PC-bruk. Men er dette nødvendig i Android? Holder det bare å trykke hjemknappen for å komme tilbake til hjemskjermen?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-16183

FY FAEN.

 

Jeg dro akkurat på postkontoret og hentet pakken med superbatteriet fra Mugen Power.

 

Når jeg åpnet pakken var det bare et deksel der og de skrev at alt kostet bare 10$, selv om jeg aldri ba om det! Pakken har blitt åpnet i tollen i følge tilstanden på pakken (custom open seal)

 

Nå nekter Posten å erstatte mer enn 10$. TUSEN TAKK Mugen Power for at dere gjorde så jeg tapte 650 kroner!

 

Enten har batteriet blitt tatt/mistet av noen i tollen eller så har Mugen Power svindlet meg.

 

Hva skal jeg gjøre? Jeg vurderer å kreve full tilbakebetaling fra Mugen. Fy faen nå er jeg skuffet. 650 kroner rett i dass!

 

EDIT: Karer. Jeg ser at jeg tok feil angående at den har blitt åpnet i tollen. Jeg tror ikke den har blitt åpnet likevel. Det er et blankt felt som det står "sticking area for postal inspection" på pakken. Skal det være lim der hvis den er blitt åpnet?

 

Jeg tror nå at Mugen aldri sendte batteriet!

 

Jeg kjøpte heldigvis batteriet med paypal og da er jeg godt forsikret.

 

Jeg kommer med oppdateringer!

 

EDIT: Jeg har åpnet disputt hos Paypal og føler meg sikker på tilbakebetaling

Endret av medlem-16183
Lenke til kommentar

Er Samsung Galaxy S3 virkelig den beste telefonen noensinne? Jeg selv er stor Samsung fan, men det virker overdrevet når man hører så mye om Apple iPhone osv. Jeg har prøvd å sammenligne og Samsung vinner kjent. Men hvor lenge vil det vare ved?

Det spørs litt hva man prioriterer. Er det sensorer (kamera e.l.), skjerm, batteri, funksjonalitet eller rå ytelse?

Når det gjelder ytelser så kommer MI-Two snart og den har 2GB RAM og rask CPU. Prisen i Kina er under 2000kr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...