Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Etter en biltur med blåtann på har det dukket opp en liste med kryptiske telefon- og headsetnavn på listen "tilgjengelige enheter". Går det an å fjerne dette, eller må man bare forvente at den blir lengre og lengre for hver gang man tar en tur ut? :p Har prøvd å slå blåtann av og på, listen er der fortsatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Synkroniserte akkurat inn facebook-kontaktene mine, men fikk ikke med profilbildene til telefonene. Hva skal jeg gjøre for å få de med?

 

Tja, jeg selv har ikke fått det til.

 

Facebook app'n synker sikkert 70-80% av kontaktbildene. Så fikk jeg høre om haxsync, som skulle ta alt. Selv den klarer bare litt mer, så er nok 10-15% som ikke har bilde.

Bruk picsync.

 

Jeg har null batteriproblemer på min. Etter ni timer med wifi og mobildata på, dog med lite bruk, så er batteriet på 90%. Det er litt dårlig signalstyrke på mobilnettet her, så jeg hadde faktisk forventa at det gikk dårligere.

 

Blå, LF5.

Har du på sync til facebook, email o.s.v og hvor ofte oppdaterer den seg..

Lenke til kommentar

 

Har du på sync til facebook, email o.s.v og hvor ofte oppdaterer den seg..

Jepp, FB, Dropbox og Gmail står i sync-lista, og det aller meste under gmail (eller rettere sagt google-kontoen) synces. Hvor ofte det vet jeg faktisk ikke, det står ikke der, men det ser nesten ut som det er push.

GPS står på, men det ser ikke ut om den er aktiv så lenge det ikke er noen apper som trenger den.

 

Nå er jeg på 75% etter 14 timer. Jeg har altså ikke snakka i telefonen på den tiden, men det har gått noen sms, et par mms og opplasting av et par bilder til dropbox. Dessuten har wordfeud-motstanderne våkna, så nå tar skjermen en større andel av batteriet.

Lenke til kommentar

hva kan man gjøre hjemme med nfc? har lenge tenkt å prøve det ut :))

 

Sjekk Samsung Tectile.

 

Samsung TecTile is an app which lets you read and write TecTile NFC tags. You can create TecTiles to change settings on your phone, launch applications, check-in to places, update social status, or even make phone calls or send text messages automatically. Once you create a TecTile using the TecTile app, place the Tile in a convenient place, then tap your phone to the TecTile to perform the action stored in the TecTile.
Lenke til kommentar

Lurer på å kjøpe en, men er ikke kjempehast. Vanskelig kanskje å spå, men tror dere den vil falle noe i pris fremover? Har "Nytt-produkt-prisen" gått bort og lagt seg på en stabil pris, eller vil den synke litt til?

 

Hvordan var S II i form av dette? Datt den mye i pris eller holdt den seg stabil høy?

 

Edit:

Hvis jeg sammenligner med SII sin prisutvikling, så varer Nytt-produkt-prisen i én måned, noe det virker SIII er forbi også. Etter cirka 5 måneder begynte SII å synke hyppigere i pris, dog var ikke mye den har falt.

Endret av Nerowulf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...