Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Men den er vel ikke i hvilemodus når jeg roter rundt i menyen, under innstillinger f.eks., for så ville "Hjem", så tar det ett sekund før den reagerer etter jeg har trykket på hjem-knappen. Ikke noe problem, men er bare nysgjerrig på om forsinkelsen er noe man kan fjerne. Det er forøvrig like lang "forsinkelse" på min nåværende iPhone 4, så det ligger vel en grunn bak det.

Endret av 2bb1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser flere nevner batteritiden, så slenger inn en liten kommentar.

 

Ved flashing av custom rom, ser jeg flere plasser at du må lade batteriet helt opp og så tømme det. Dette for å kalibrere batteriet. Ser at min Desire aldri oppnår mer enn 98% på batteriet, og det tror jeg er nettopp derfor. Kan vel alltids nullstille batteriet igjen. Sikker på at det ikke vil være snakk om det samme med offisielle roms? Gi det et par dager, så regner jeg med batteriet i hjørnet vil gjenspeile levetiden mer korrekt.

Lenke til kommentar

Netcom oppdatering:

Det har dessverre blitt en del forsinkelser vedrørende levering av denne telefonen. Det siste vi har fått høre fra vår leverandør er at den vil komme inn i fargen Metallic Blue rundt 7 juni. Ettersom vi ikke har fått bekreftet hvor mange vi vil få inn på dette partiet, tør vi ikke garantere noe i forhold til din bestilling. Vi kan imidlertid si at det er sannsynlig at din ordre vil være med på dette partiet, ettersom den ble lagt inn 11.05.

 

Jeg krysser fingrene. Venter på en S3 og på en Note...

Lenke til kommentar

Var en tur på kjøpesenter i dag, då ringte mobilen. Vedkommende som ringte gav opp å snakke med meg då jeg hele tiden "datt" ut og hun hørte bare skurr. Tenkte det sikkert var dårlig dekning der inne, men vedkommende ringte opp på min datters mobil (sony ericsson) og når jeg snakket med henne på den var det ingen problem. Lurer på om andre som har fått mobilen har fått klage på de høres dårlig? Håper ikke det er feil med min, men begynte å lure når det ikke var problem på den andre mobilen når jeg var på samme plass.

 

Kjøpte min på telekiosken i går då jeg ikke orket vente lenger, men nå ligger det en på posten fra telenor, så lurer på om jeg må teste ut den :p

Lenke til kommentar

Forsinkelsen på din S2 kan skyldes at telefonen din er gammel og begynner å bli en smule treig :)

 

Langt ifra. Her er en tråd om problemet.

 

http://forum.xda-dev...d.php?t=1227479

 

Dette er fikset på ca alle ROMs.

 

Denne "forsinkelsen" har jeg merket både på S2, og i dag når jeg prøvde S3. Er det fordi telefonen trenger litt ekstra tid på å forstå om du skal holde den inne for å komme til S-Voice, eller om du bare skal "Hjem"? Isåfall: kan man slå av det tullete S-Voice-greiene? Kommer aldri til å bruke det uansett.

 

Det hjelper dessverre ikke å slå av/avinstallere S-Voice.

 

Mener å huske at telefonen automatisk klokker ned prosessoren når den er i hvilemodus. Dette for å spare batteriet. Derfor tar det litt tid å vekke prosessoren fra den "dype søvnen" når man trykker på hjem-knappen.

 

Det er ikke snakk om å vekke fra hvilemodus. Det er snakk om å bruke hjem-knapp til å gå ut av apper.

Endret av Venin
Lenke til kommentar

Noen måte å komme seg til toppen av nettsider på i telefonene nettleser?

 

Og hvis med flash? Må dette installeres fra play eller er den ferdig i nettleseren?

Er det ikke bare å dobbel-tappe på toppen av telefonen, da? Altså utenfor skjermen? Dette skal jo fungere i alle menyer/nettlesere osv. Må muligens aktiveres i innstillingene.

 

 

Når det gjelder den hvite S3-en, så var jeg å prøvde den hos NetCom i dag. Sølvlisten rundt telefonen ser veldig bra ut, men det blir litt mye hvitt for min del, så tror nok jeg bare smører meg med tålmodighet og venter på den blå :)

funker ikke med trapp i nettleseren
Lenke til kommentar

Noen som vet om det finnes fullgode alternativer til det offisielle Flipcaset fra Samsung som beskyttelse for telefonen?

 

Evt hvor dette kan kjøpes? Elkjøp informerte om at de skulle begynne å få inn alt utstyr til S3 om en måneds tid, men min trenger nok beskyttelse før den tid! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...