Jump to content

Venin

Medlemmer
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen gode tilbud på filament til 3D-printere (med gratis frakt)?
 2. Skulle tro det, ja. Jeg tror (og håper) at Beam er bra nok til mitt bruk uten noe ekstra. Hvor tenker du å plassere to stk One? Jeg vurderer i stedet to stk IKEA Symfonisk bak ved sofaen for å få surround (siden de sikkert er gode nok sammenlignet med One).
 3. Kobler man ikke alt rælet inn i TV-en og fra TV-en inn i lydplanken via HDMI ARC eller optisk? Men hvis du har lydkilder som ikke går via TV (og ikke via bluetooth), så tror jeg du sliter.
 4. Men Sonos Beam er en lydplanke beregnet på TV. De har en egen modus for å få frem tale bedre osv. Surely det må bli bedre til film og TV-serier enn en to vanlige aktive høyttalere?
 5. Jeg har i dag Audio Pro Addon T14 høyttalere (https://www.elkjop.no/product/ADDONT14WH/ ). Hvordan er disse til TV-lyd versus Sonos Beam som kommer på tilbud om noen timer?
 6. Fikk et inntrykk av at han måtte endre på innstillinger hele tiden avhengig av det som vises. F.eks. at man må endre på noe hvis filmen er mørk eller hvis man skal se sport med mye bevegelse osv.
 7. Men er det slik at LG-en krever at man må endre mer på innstillinger avhengig av hva man skal vise, mens man på f.eks. Samsung setter én modus og lar den være slik? For øvrig gjør punkt 2. i den videoen (refleksjoner) meg litt tryggere på at Q80T er et bedre valg for meg i stua.
 8. Den Acer-skjermen har jo faktisk lavere total antall piksler enn Xiaomi sin 34". Uinteressant for min del siden den ikke har docking uansett. Da er det like greit med Xiaomi som er billigere. I tillegg var det en fæl farge på Acer.
 9. Her er noen som har det i hvert fall: Bose Soundbar 500 til 5k: https://www.elkjop.no/product/lyd-hi-fi/hoyttalere/SB500BK/bose-soundbar-500-sort Sonos Beam til 4,5k: https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/taleassistent-smart-multimedia/SONOSBEAMBK/sonos-beam-smart-lydplanke-sort Harman Kardon Citation MultiBeam 700 til 5k: https://www.elkjop.no/product/smarte-hjem/taleassistent-smart-multimedia/136769/harman-kardon-citation-multibeam-700-lydplanke-sort
 10. Jeg har to stk 24" i 1920x1200 oppløsning. Totale piksler blir da 3840x1200, mens den 34" er 3440x1440. Totale antall piksler blir da 4608000 vs 4953600. Så man får faktisk flere piksler med 34", men man mister litt bredde. Det tror jeg jeg kan leve med for å få én skjerm og ett bilde.
 11. Håper selv på en 34" eller mer, men som også har USB-C/Thunderbolt docking i tilfelle jeg av og til vil koble til laptopen. Ellers er jeg også ute etter en lydplanke med Google Assistent som ikke krever at man har en svær subwoofer ved siden av. Det bryter så med det estetiske.
 12. Er dette et greit nok veggfeste? Avstand fra vegg er bare 25 mm. Har en svær arm som veggfeste i dag, men gidder aldri å vri på TV-en og den er type 10 cm ut fra veggen. https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/tv-tilbehor/veggfeste/andersson-fdw-2-3-hvit/1006153.13038/
 13. Hadde også tenkt å gå for CX hvis den kom på et nice tilbud i år, men nå heller jeg litt mot å kjøpe Q80T i stedet. Men kosta ikke Q80R det samme i fjor og er en bedre TV?
 14. Jeg har i dag et par aktive høyttalere (som alltid står på) som får lyd fra en liten passiv mikser. Inn til denne mikseren er det minijack fra TV og fra en Echo Dot. Det gjør at jeg kan få både TV-lyd og musikk fra Alexa ut på de aktive høyttalerne. Jeg ønsker nå å erstatte høyttalerne med en lydplanke, men ønsker også at Google Nest skal ta over for Alexa. Siden disse ikke har minijack-inngang må vel lydoverføringen skje over blåtann. Kan Google Nest være tilkoblet en lydplanke via blåtann hele tiden slik at man slipper å koble opp mot blåtann for å høre musikk? Og kan man da samtidig få lyd fra TV-en ut på lydplanken? Andre lure forslag for å få til det jeg ønsker?
 15. Tror du er inne på noe der, ja. 🙂
×
×
 • Create New...