Jump to content

Venin

Medlemmer
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er understellet på den fast eller kan man ta beina lengre fra hverandre hvis man vil bruke en plate på 160 cm f.eks? Komplett kunne ikke svare på det.
 2. Måten du la frem dette på gjorde at jeg åpnet polsemannen.no i inkognito-vindu...
 3. Større TV-er kan ha VESA-feste f.eks. 600x400. Da treffer rett og slett ikke veggfestet på hullene bakpå TV-en hvis maks VESA er 400x400.
 4. Spørs litt hvor god du trenger. Denne tipper jeg er et godt kjøp: https://www.komplett.no/product/1159016/hjem-fritid/stoevsugere-rengjoering/haandstoevsugere/iiglo-haandholdt-stoevsuger-2-in-1# Jeg er meget fornøyd med denne: https://www.netonnet.no/art/hjem-fritid/stovsugere/handstovsuger/on-stick-vacuum-10/1013072.11224/ Roborock S50 robotstøvsuger som "hovedstøvsuger" og den fra Netonnet er dekkende i mitt tilfelle.
 5. Kanskje det er annerledes på 8-5 enn min 7-5. Kan du kanskje vise bilde av problemet? Jeg måtte ikke holde igjen noe da jeg skrudde.
 6. Det var sjanseløst å få ut termostaten uten sånn nøkkel hos meg. Du trenger ikke den hvis du allerede har fått den ut.
 7. Jeg forsøkte først å rense termostaten (lånte en nøkkel hos en rørlegger), men det hjalp ikke noe særlig. Så kjøpte jeg denne: https://www.billigvvs.no/oras-komplet-termostat-innmat-334713 Og denne for å ikke låne hos rørlegger på nytt: https://www.billigvvs.no/oras-38-mm-toppnoekkel-728179 Er kjapt bytte og nå har det fungert upåklagelig i et år.
 8. Nå er jo Q60T utsolgt. 65" til 8k er kanskje et greit tilbud, men gamlingene syns det blir litt for stort i stua si. Er det noen gode alternativer i 55" til Philipsen (som riktignok er 58")? De gir blanke i Ambilight. Litt overkill med Q80T til deres bruk tror jeg. Kommer til å bli brukt til TV-serier/film via T-We-tuner på kveldstid. De har en del barnebarn, men er gaming på Android TV helt elendig? EDIT: Nå er det plutselig mulig å bestille Samsungen igjen i 55" på Elkjøp sine sider.
 9. Jeg hang opp en 55" TV som veier 16,4 kg på veggfeste i går. Veien dit ble noe annerledes enn jeg hadde tenkt. Jeg begynte med å banke på veggen for å finne stendere bak gipsen. Det var merkelig hul lyd stort sett alle steder, så jeg fant frem magneter for å lete etter spikerne. Da fant jeg det som måtte være stendere, trodde jeg. Så jeg målte opp og begynte å bore, men plutselig traff jeg noe hulrom. Et endoskop-kamera viste dette: Så i stedet for trestendere har de tydeligvis (?) skrudd gipsplatene sammen ved hjelp av en eller annen form for metallstender som går fra gulv til tak, men som virker veldig tynn. Jeg endte opp med å bruke 2 stk M4 hulromsanker fra Clas (https://www.clasohlson.com/no/Hulromsanker-M6,-dobbel/p/40-9276-1) gjennom både venstre og høyre metallstender (60 cm fra hverandre), og tok 2 stk hulromsanker i midten der det bare var gips. Altså 6 hulromsanker totalt. Bør det holde greit? Jeg antok at hulromsanker var bedre enn grove skruer selv om det var en metallplate der.
 10. Noen gode tilbud på filament til 3D-printere (med gratis frakt)?
 11. Skulle tro det, ja. Jeg tror (og håper) at Beam er bra nok til mitt bruk uten noe ekstra. Hvor tenker du å plassere to stk One? Jeg vurderer i stedet to stk IKEA Symfonisk bak ved sofaen for å få surround (siden de sikkert er gode nok sammenlignet med One).
 12. Kobler man ikke alt rælet inn i TV-en og fra TV-en inn i lydplanken via HDMI ARC eller optisk? Men hvis du har lydkilder som ikke går via TV (og ikke via bluetooth), så tror jeg du sliter.
 13. Men Sonos Beam er en lydplanke beregnet på TV. De har en egen modus for å få frem tale bedre osv. Surely det må bli bedre til film og TV-serier enn en to vanlige aktive høyttalere?
 14. Jeg har i dag Audio Pro Addon T14 høyttalere (https://www.elkjop.no/product/ADDONT14WH/ ). Hvordan er disse til TV-lyd versus Sonos Beam som kommer på tilbud om noen timer?
 15. Fikk et inntrykk av at han måtte endre på innstillinger hele tiden avhengig av det som vises. F.eks. at man må endre på noe hvis filmen er mørk eller hvis man skal se sport med mye bevegelse osv.
×
×
 • Create New...