Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

20 år og har ikke hatt sex


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bli mer alpha og rad. Begynn å tren, slapp av mer, og ta ting litt mer som det kommer. Bekymring, lav selvtilitt og cockiness er tre ting som synes veldig godt, og det er veldig turnoff for jenter.

 

Lær deg noen kule triks, spill på hva du kan. Er du smart? Få igang en dyp samtale, de kan elske det. Er du flink i instrument? osvosv. Hva er det som gjør at kompissene dine digger deg? Egenskapene du har, er til for å brukes.

 

Ikke spør deg hvordan du skal komme til sexen, men hvordan sexen skal komme til deg.

 

Lykke til!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei. Jeg er nesten 21 år og har ikke hatt sex enda. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør galt, men er ikke den mest aktive på byen egentlig.

 

Jeg har et helt ok utseende og er ikke direkte stygg.

 

Så hva konkrete råd har dere om man skal få seg et ligg uten forpliktelser. Jeg er ikke klar for noe lengre forhold enda.

 

For min del er det bare greit å få det gjort og fått utforsket litt.

Jeg føler meg egentlig som en taper som enda ikke har hatt meg.

 

Det er rett før jeg vurderer å kjøpe hore neste gang jeg er i utlandet, kanskje like greit.

 

Takk for hjelpen. Anonym poster: eb40fc697c97aae89f20438de8861451

 

Hold deg unna horer. Du kan få gratis sex i Norge her og nå hvis du følger mine råd.

 

1. Barber bort alt skjegget på ansiktet og alt håret på penisen din

 

2. Kjøp deg fine klær og se attraktiv ut

 

3. Damer går alltid til nattklubber for å ha sex. De fleste damer spiser kebab fordi de er deprimert og fikk seg ingen penis i helgen når de gikk ut. Ihvertfall det er slik jeg opplever det i Oslo. Husket jeg var ute i Oslo med mine kamerater for drikke oss fulle! Fulle ble vi ikke fordi øl var for dyr på nattklubbene. Etter at nattklubbene stengte gikk vi til kebab sjappa og kjøpte oss kebab. Vi satte oss ned ved siden av en gruppe attraktive kvinner som spiste kebab. Vi spurte hvorfor de spiser kebab og da svarer de "Ingen har sjekket oss opp i dag og vi er deprimerte" Også spurte de om vi ville ha sex med dem. Jeg liker ikke gruppesex med gutter så jeg tok natten. Men noen av mine kamerater ble igjen og hadde gruppe sex med de attraktive kvinnene.

 

4. Du trenger ikke sjekke triks for å sjekke opp damer på en nattklubb.

 

5. Gå til en dame og start en normal samtale på en nattklubb. Spør om hun vil danse. Sier hun ja så danser dere. Vær dominant og stå bak dama. Ta din penis og rett din penis mot rumpa hennes og begynn og dans. Bokstavelig talt dans mot rompa hennes og ikke vis henne din penis enda.

 

6. Mens dere danser så kysser du nakken hennes. 1 minutt etter at du har kysset nakken hennes så snur du henne mot deg og kysser leppene hennes. Ved å gjøre dette utstråler du dominanse og du trenger bare å danse for å ha sex med en jente uten å bruke ord. DOMINANSE = ATTRAKTIVT! DOMINANSE = DU VISER IKKE NÆRVØSITET!

 

7. Gå inn i toalettet og la henne berøre din penis. Du må føre jentas hånd mot din penis .La dama gi deg en blowjob. Etter at dama har gitt deg blowjobb så fingrer du henne. Etter blowjob tar du en taxi hjem til dama. Inne i taxien kysser du leppen til dama helt til dere ankommer sex destinasjonen.

 

8. Lås opp døren, ta av klærne og ha sex med kondom safe and sound.

 

9. Ikke vær nervøs. Kvinner liker ikke nervøse menn og du kommer til å bli avvist når hun føler din nervøsitet.

 

OBS! IMPORTANT!

Hvis dama ikke kysser deg tilbake når du kysser henne så spør du om telefon nummeret hennes og kontakter henne senere til en date. Under daten så deler dere regningen sammen 50/50! Ikke ta dama med på kino og restaurant fordi dette er helt uakseptabelt på date.

Spill biljard, bowling og ta en kopp øl, kaffe, te etc! Kyss henne under daten. Kysser hun deg kan dere ha sex med hverandre etter daten. Kysser hun deg ikke så start over igjen med en ny dame.

Endret av eXalpha
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror en som er jomfru i en alder av 21 år har litt problemer med å gjennomføre det der. Jeg var også relativt seint ute, 18 år. Og fikk veldig lite oppmerksomhet fra damer, men når jeg begynte å kle meg bedre, fikse håret, begynte å trene og rett og slett ta var på utseende mitt, så ble alt mye lettere.

 

Om du ser nogenlunde grei ut og følger disse rådene vil damer komme til deg. For slike som meg som ikke fordrar dansing, så er ikke byen noe særlig bra sted å sjekke opp damer, men foretrekker heller fester under litt roligere omgivelser, men dette kommer vel litt ann på hvor du drar ut, her jeg er ifra er det ikke så veldig lett ihvertfall. Men når jeg har vært ute i blandt annet stavanger så var jentene mye mer utadvente og de kom ofte bort å satt seg ned sammen med oss for å bli kjent, og ble noen hookups av det. Men her jeg er ifra så har det faktisk aldri skjedd, med mindre jeg har kjent dama fra før.. Nå er riktignok ikke jeg den som drar på byen oftest og gjør mest ut av meg alikevel. Det funker kanskje hvis du er 190 høy og superkjekk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli mer kynisk, så går det nok av seg selv. Jeg er ikke kynisk nok, så det har gått i dass for min del. Det er for mange menn i Norge, så du må rundt regnet være alfahann og rik for å slå an hos damene. Er du ingen av delene må du bedre skuespillerevnene (hvis du skulle være interessert i kjapp moro og ikke noe mer seriøst, da du vil feile uansett dersom du ikke innehar ovenfor nevnte ting). Utseende teller nesten ingenting i praksis så lenge du ser oppegående ut.

Endret av Dellers
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei, jeg kan bare snakke for meg selv, var 12 år gammel førse gang jeg hadde sex (og jeg har aldri tatt initiativet når det kommer til sex, og har selv senere sagt flere ganger "ellers takk").

 

Det folk sier mht. "å spare seg" syntes jeg blir for dumt, man kan godt sette deg fast i drømmeland å tenke "du er den eneste jeg skal ha sex med resten av mitt liv", som i min mening er tøv.

Jeg har brukt tenårene mine godt, og fått erfart det meste jeg selv syntes jeg trenger.

Bedre å "riste av seg" mens man ennå har mulighet, enn å sitte med ringen på fingeren før du har smakt på livet.

 

Er selv 20år.

Lenke til kommentar

Alt spørs jo på hva man selv vil. Jeg respekterer at andre har lyst til å pule rundt, og det er sikkert moro og godt og alt det der, men jeg føler ikke at det er noe for meg, så da forventer jeg at folk respekterer dette.

 

Det å pule rundt synes jeg høres litt barnslig ut,en sånn ting som en 14 år gammel gutt sikkert tror er kult.

 

Har faktisk sagt nei til å ligge med flere jenter man har truffet ute på byen,eller på nach,og det er jeg faktisk stolt av(selv om noen kompiser ser på det som en rar ting å gjøre).

 

Jeg rører ikke ved hva som helst,og kvinnfolk som virkelig har pult rundt uten å tenke har jeg ikke engang orka å ta i,måtte le da flere kompiser feide over ei slik ei,samtlige fikk chlamydia(duster hele gjengen :green: ).

 

Uansett så er det helt greit å vente sålenge man vil(men før man blir 90 tror jeg er greit å sette igang),jeg eller andre har egentlig ikke noe med det å gjøre.

 

Og påstanden om at man må være alfahann for å få ligget rundt,det er bare tull.

Kunne ha lagt ut CVen til folk jeg kjenner som har pult rundt så det holder,og det er alt annet enn alfahanner,men stikkord som "prøver seg på alt med puls","snakketøyet i orden","alle skal få" stemmer med alle sammen.

 

Vel,nok prat,får dra ut i finværet.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Bare sånn, det finnes en mellomting mellom "sølibat" og "felles elsker".

Så lenge man er fornøyd med sexlivet/livet man lever er vel det ingenting som er bedre?

 

Trådstarter sier han er på nippet til å kjøpe seg ei hore, den hadde ikke jeg tatt for å si det sånn.

Hvis jeg var deg ville jeg ikke gått på byen, altså, ett ligg er ett ligg sånn sett, men jeg fra mine erfaringer ville jeg ikke gått til sengs med ei som ikke brydde seg om deg. Det er faktisk ikke så kult, særlig da hvis du da er jomfru.

 

Men alltid klargjør med den du eventuelt har i kikkerten om dine planer,

legg kortene på bordet for å si det sånn, og ta det derifra.

Første gang, la heller jenta ta kontrollen, gjør nok ting litt lettere for deg :p

Lenke til kommentar

Som flere av de andre sier her, du er ikke alene. Jeg var selv 22 første gang (er fortsatt 22, og er jente), og jeg gjorde det med en god venn. Det kan bli komplisert senere med tanke på følelser osv, men det er noe jeg til slutt har valgt å ta når det evt. kommer. (Jeg hadde noen tankerunder med meg selv før jeg bestemte meg for at jeg ville ligge med han) Jeg gjorde det med han fordi jeg hadde lyst, han hadde lyst og det ble supert :) Og det vil jeg råde deg til også, gjør det når du har lyst, med noen du har lyst til å gjøre det med, men ikke stress :) Det er faktisk ingenting å stresse med, første gang skjer når det skjer. Og når du har gjort det en gang tenker du kanskje: wow, jeg har gjort det, men det var da ikke så stort, men det var fint? deilig? spesielt? ...

 

Og før du vet ordet av det har du plutselig gjort det mange ganger ;)

 

Skal innrømme at det var en periode jeg følte meg som et helt håpløst tilfelle, og tenkte jeg kom til å være jomfru resten av livet, men det ble med tankene mine :) Så det er håp for alle ;)

 

Lykke til da :)

Endret av Lykketroll2
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hei. Jeg er nesten 21 år og har ikke hatt sex enda. Jeg vet ikke helt hva jeg gjør galt, men er ikke den mest aktive på byen egentlig.

 

 

Takk for hjelpen. Anonym poster: eb40fc697c97aae89f20438de8861451

 

Regner med at det er fiksa nå, er jo bare et spørsmål om tid om du ser OK ut og drar ut på byen

Endret av Snillingen
Lenke til kommentar

Min første gang var da jeg var 19 år, ca 1 år siden.

 

Var på en fest, husker ikke så mye av den kvelden, var i idyll i ett par uker etterpå men nå angrer jeg på at jeg ikke ventet til jeg traff en jente under andre omstendigheter,

 

 

Jeg ville anbefalt deg og vente da du muligens kommer til og angre. Anonym poster: 3053fa27b98fd014e20670d8b7f5241b

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

De fleste som sparer seg er som oftest dem som ikke har fått seg noe iløpet av tenårene og bruker det som unnskyldning ;)

 

Ummm... hva med omvendt: de som sparte seg gjorde ikke noe i løpet av tenårene? Jeg hadde mange sjangser fra jeg var ca 15, men følte lenge at jeg ikke var klar og sex var ikke noe jeg hadde lyst til akkurat da. Gjorde det når jeg følte meg klar, med en persjon jeg likte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...