Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan har overvektige sex?


Anbefalte innlegg

Dette er noe jeg har lurt på lenge, hvordan har overvektige folk sex?

 

Jeg tenker ikke på de som har et par kilo for mye, men de som er helt ekstremt overvektige. Satt å så på "biggest looser" på TV nå da jeg fikk høre at han ene skulle bli far og jeg ble veldig nysgjerrig på hvordan dette kunne ha gått for seg med en mann på hans størrelse og ei dame som sikkert ikke var så mye mindre.

 

Jeg er interessert i å høre hva dere tror om dette, eventuelt erfaringer?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som er så praktisk med fett er at det er nokså lett forflyttelig (innenfor rimelighetens grenser), f.eks om jeg legger meg på magen går det meste av fettmassen på magen til siden, for at jeg slipper å ligger høyt oppi lufte, men heller på plan med sengen.

 

Jeg kan tenke meg det er samme ideen, ellers så kan det jo og tenkes at det blir litt som å prøve å sette en firkant og en trekant i riktig hål, man må snu litt på dem for at kantene skal passe inn...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har forsket litt på saken nå, og må desverre meddele at jeg ikke er blitt noe lurere, vi må derfor ta drastiske "measures", TS du må ut og finne ei overvekte og villig kvinne rett rundt 20-år gammel sende henne her, jeg skal ta notater og bilder og poster etterpå, ready go!

Lenke til kommentar

Har ennå ikke kommet til bunns i dette, selv om jeg har prøvd å se på porno der feite folk driver på så blir ikke det helt det samme om virkeligheten. Det var også vanskelig å finne noe amatør-greier, og det var sikkert med god grunn.

 

Jeg trenger ennå å få høre mer om hvordan dette foregår, gjerne en detaljert beskrivelse.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...