Gå til innhold

Deler mobilens 3g med pc, nedlastning slutter plutselig etter x antall MB


Anbefalte innlegg

Usikker på hvor jeg skal poste dette, men har et problem med min Sony Ericsson Xperia Neo.

 

Jeg har OneCall med tilleggspakken Fri Data inkludert, dvs ubegrenset med 3g i mnd (etter 5GB settes hastigheten ned til 128kbit/s).

 

Jeg kan bruke mobilen som router og koble på 3g-nettet med pcen min (kjører Windows 7), noe jeg gjør ofte i og med at jeg går på folkehøyskole hvor skolen bl a har sperret mange nettsteder osv.

 

Det som er problemet er at i det siste har jeg slitt med å få lastet ned ting via browseren (bruker Chrome). Nå sist prøvde jeg å laste ned nyeste update til ps3 (i chrome, fra eu.playstation.com), men nedlastningen bare sluttet ca halvveis. Jeg har en speed på kanskje 80 kb/s, da den plutselig begynner å synke og fortsetter å synke mot 0 til nedlastningen tilslutt blir avbrutt. Jeg restarter pcen og mobilen, men det samme skjer om jeg prøver å laste ned på nytt. Derimot fungerer det med generell surfing, det er bare det at nedlastningen avbrytes.

 

Noen som vet hva dette kan komme av??

 

På forhånd takk for svar:)

 

Bendik

 

EDIT: Og jeg har ikke brukt opp 5 GB enda, slik at hastigheten skal være på topp.

Endret av Everlate
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være operatøren din som hindrer deg i å lage stor trafikk ved nedlasting av store filer over 3G? Du burde høre med de.

 

Hvis du har en annen Android telefon kan du ta ut SIM-kortet fra denne og sette inn i en annen og prøve å laste ned samme fil, bare på en annen telefon. Dette da for å skjekke om det er telefonen eller noe annet. :)

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...