Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Først drøm, drømte jeg at min gode barndomsvenn sin navn dukket opp i en natt drøm, jeg forsto ingenting.

Andre drøm, drømte jeg at en dame ga beskjed at dette området burde jeg ikke være i, så så jeg en stor bil som kjørte i en nær boligområde, så så jeg mine en bekjent og den barndomsvenn, bekjenten slo en ting på bakken og den ble knust, barndomsvenn kastet en ting mot meg men jeg ble ikke truffet pga en "sylinder" midt mellom han og jeg. Så våknet jeg.

 

Jeg kom ca klokka 22:00. Jeg var i en arrangert fest i natt i byen. Vi var ca 60 stk og vanlige folk. Akkurat midt på natten la jeg merke til en mann. Jeg fikk forvarsel om to personer som er min bekjente i en drøm. Jeg pratet med dem til ca klokka 00:00 og skulle egentlig gå men ble til ca 00:20. I dette tidsrommet dukket opp en mann som har problem. Han ga en venninne klem, hun er også min venninne men treffer sjeldent. Jeg gjenkjente han igjen, bare at han har farget håret mørkt, og blitt 4 år eldre. Det var han gjorde meg syk med vilje, og 3 andre men de tre andre var ikke tilstede og bor andre steder. Idet han var der hadde jeg lyst å gjøre det og det men for min beste og unngå at andre ser så gikk jeg ca 5-10 min etter. De fleste mine bekjente og venner vet at jeg er syk.

 

Da forsto jeg at det kunne ha endt ille med meg, så jeg fulgte min magefølelse at jeg burde bare gå og late som ingenting.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...