Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tiltrukket av MYE eldre mann


Anbefalte innlegg

Jeg trenger noen råd, tips, andre erfaringer ol.. Jeg har nemlig møtt en mann jeg er ekstremt tiltrukket av. Jeg er selv 25 år, og føler en veldig sterk dragning mot en mann på 75 år! Jeg vet ikke akkurat om det er seksuelt, men jeg tar meg i å rødme hver gang han ser på meg, jeg tenker på han hele tiden, og igår da jeg skulle gi meg selv en orgasme, ble tankene mine ført til at jeg lå på stranden like ved jobben min, han kom, vi delte en flaske vin, og vi fikk denne dragningen mot hverandre som endte med at han strøk meg på huden, sa jeg var så nydelig ung og myk. Vi kysset ikke, men han befølte meg...

Jeg kan ikke forklare det. Jeg bare føler at han er så annerledes alle andre menn jeg har møtt. Jeg jobber jo med eldre, og jeg har aldri følt det sånn overfor noen! Ja, jeg blir glad i dem, men ikke på den måten. La meg bare poengtere at han er frisk både fysisk og mentalt, bor hjemme uten noe hjelp og tar vare på seg selv, og jeg har ikke møtt han mellom jobben.

Men jeg klarer altså ikke å stoppe og tenke på han. Er det mulig at vi kan ha hatt en relasjon i tidligere liv...?

Jeg får det ikke til å stemme, for jeg er absolutt ikke desperat og kunne fint fått meg type på min egen alder, men bare blikket hans får meg til og smelte. Jeg vurderer å be han med på en flaske vin, bare for og prate?

Jeg tror han føler det samme for meg, for vi har en helt ekstrem kjemi...

Hva kan dette være?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva det kan være? Forelskelse vel! Det høres hvertfall slik ut :)

Kan jo være at dette bare er et crush som går fort over, men går jo ann å teste det ut. Fra mitt synspunkt kan vin virke litt desperat, men kanskje en kopp kaffe til å starte med? Prate litt, se om kjemien fremdeles er like sterk etter dette også eventuelt invitere på vin etterpå om du fortsatt skulle ha de samme følelsene? :)

 

Husk at alder er ikke bare et tall, et forhold med så stor aldersforskjell kan få mange problemer...

Lenke til kommentar

Tusen takk for svar! Og morsomme vendinger. ;) Som sagt, jeg vet ikke om det er seksuelt, for når jeg ser på han og tenker, skal vi være nakne sammen, blir det litt feil. Men det er jo mye mulig fordi det er litt tabulagt og egentlig også litt feil.. han er gift, men kona hans er veldig syk, og vil bare bli sykere. (Hun er dement.) Men jeg er jo også en person som blir forelsket i personligheter og ikke utseende. Jeg blir også veldig fort betatt, men dette er noe dypere. Jo, jeg har et veldig anstrengt forhold til familien min, vi har ikke kontakt, men akkurat med min far er den jeg har kontakt med i familien- en veldig fin kontakt, så jeg tror ikke det henger sammen med det.

Jeg bare ser ikke helt hvorfor dette skjer, for jeg har møtt mange fine eldre menn, men det her er helt ekstremt. Jeg tenker på han hele tiden, og gleder meg til hver gang vi møtes. Håndflatene mine blir helt klamme, og hjertet slår fortere, så det virker som en forelskelse.

Jeg måtte gå meg en lang tur her forleden, la meg ned under stjernene og tenkte i flere timer.

Har dere opplevd det samme? Og få følelser for en mann/kvinne som kan virke upassende...?

Og hva gjorde dere med det, eventuelt?

Lenke til kommentar

Det er sant.. men egentlig så vil jeg bare høre han prate, kjenne på følelsen...jeg tror nok ikke jeg drar det lenger, men så er jeg sinnsykt dårlig til å kontrollere sånt, og jeg blir bare dratt mot han av en usynlig hånd eller noe... fortell meg gjerne om dere har følt noe lignende, kanskje ikke for en eldre mann, men for noe som er litt etisk feil...

 

Kjøpte meg nettopp en film som handler om dette, Venus, så får jeg se hvordan det endte der.... ;)

Lenke til kommentar

Jeg overser lett sånne kommentarer... jeg tror faktisk at det må være noen krysninger i tidligere liv, ellers hadde jeg aldri følt det sånn. Det er noe iallefall.. men det får tiden vise når tiden er inne... :) Tusen takk for seriøst svar..

Lenke til kommentar

Det er jo bare å prøve. Det er bedre å prøve og feile enn å spekulere i hvis om og at om. På sikt angrer man aldri på at man skapte noen minner uansett.

 

Veldig bra sagt, jeg har de siste 2 årene blitt en som prøver det meste, lovlig eller ikke, det gjelder sex, for det meste, og jeg angrer ikke på noen ting, har enda mye jeg skal prøve :)

Lenke til kommentar

Tusen takk folkens... han sendte meg faktisk melding for et par dager siden, og vi har sendt meldinger i hele natt.. han har til og med sendt meg et kjærlighetsdikt om to sjeler som har vandret hvileløst og endelig møtes igjen... Han er en ordentlig mann, og er veldig redd for å tråkke feil eller over noen grenser, men han sier han tenker mye på meg, og at han ser på meg som en engel som har kommet inn i livet hans og belyst det.

Jeg vet ikke hva jeg føler. På en side er det feil, på en annen side er det så utrolig riktig!

Han er på ferie nå, men vi skal sees i slutten av uka... Jeg gleder meg veldig... Sommerfugler i magen har jeg til og med!

Skal bli utrolig deilig å få snakket ut om dette... Han sa også til meg da han ringte meg, at han følte seg helt gal...

For meg er dette noe vakkert mellom to mennesker som står på hver sin kant av livet, og som finner noe i hverandre som begge kan lære av, noe sterkt... nesten som et dikt...

Utrolig at det går an...... ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...