Gå til innhold

The new iPad - tråden


D02

Blir det kjøp?  

294 stemmer

  1. 1. Skal du ha iPad 3?

    • Ja :)
      102
    • Nei
      143
    • Er ikke sikker
      49


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

No problem :)

Ville kanskje ikke kjøpt akkurat den hvis jeg skulle brukt den til å tegnet mye på ipaden min,spissen er mer kuleformet en spiss så er ikke akkurat lagt for det men til alt annet meget bra.

 

Tenkte å bruke den til å ta notater med :)

Lenke til kommentar

Spilte litt mer Infinity Blade II i dag, og tenkte jeg kunne måle temperaturen igjen, denne gangen med 100% brightness for å få et slags worst case scenario.

 

Målte ellers på samme måte som sist, men målte flere ganger underveis for å se når temperaturen egentlig stabiliserte seg (ble nysgjerrig). Bør kanskje også nevne at det var 1-2 grader varmere i rommet der jeg satt i dag sammenliknet med i går, iPaden hadde 25 grader før jeg vekket den fra dvale.

 

Det høyeste jeg målte var 39,6 grader. Fikk dette etter ca 16 minutters spilling. Det gikk flere minutter mellom hver måling, så godt mulig den oppnådde den temperaturen noen minutter tidligere for alt jeg vet. Målte også etter ca en halvtime og etter ca 40 minutter, og fikk da 39,2 grader begge gangene.

 

Ser dermed ut til at den ekstra lysstyrken på skjermen kan øke temperaturen noe i forhold til om man har den på ca 50%, men er jo ikke snakk om mange gradene uansett.

 

Gikk helt greit å holde den ved makstemperaturen på 39,6 grader i allefall, kjentes ikke ubehagelig ut i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte denne på DX da jeg hadde iPad 2, og den fungerte utmerket. Jeg betalte vel rundt 20 kroner, og til den prisen kan du strengt tatt ikke klage. ;)

 

Hehe,nei..er ikke mye å klage på da nei,tror ikke jeg hadde klart å klage på noe som ikke kostet mer en 20 kroner nei ;)

 

Man setter virkelig pris på skjermen når man leser en bok på Ipad 3,er mye mindre anstrengende for øynene merker jeg.

Endret av assap321
Lenke til kommentar

Tror folk kan slappe helt av når det gjelder iPadens "høye" temperaturer. I overklokkeverden er 40 grader celsisus under load ansett som svært kjølig, og langt i fra varmt. Nærmer du deg 70 grader og opp, det er vel da du bør være forsiktig.

 

Det varierer jo selvsagt fra prosessor til prosessor hvor mye varme de tåler. Men 40 grader er uansett ingenting.

Lenke til kommentar

I overklokkeverden er 40 grader celsisus under load ansett som svært kjølig, og langt i fra varmt.

 

Rett meg hvis jeg tar feil, men i overklokkeverden har du ikke fysisk kontakt med de delene som blir varme, som du gjør med iPad. :)

 

Joda, det stemmer såklart, med unntak av de få som klokker bærbare PC-er.

 

Mitt svar var mer rettet til de som var bekymret for levetiden til iPad-ene sine. Hvis enheten føles ukomfortabelt varm er jo det selvsagt negativt. Men dette er jo veldig subjektivt.

Lenke til kommentar

Må bare dele mitt intrykk av den nye ipaden.

Jeg har aldri vært så opptatt av høy oppløsning for enver pris og forventet egentlig ikke og oppleve en så stor forbedring i forhold til min samboers ipad 2. Min samboer er ikke så veldig teknisk av seg så jeg tenkte hun ikke ville se forskjell.

Vi begge ser tydelig forskjell. Hun beskrev å lese tekst på ipaden min som å se bokstavene malt på skjermen, mens bokstavene var mer ugjevne og blasse på hennes skjerm. Alt er så sinnsykt mye mer skarpere.

Jeg inbiller meg at fargene også er bedre på den nye ipaden, men vet ikke om det er placebo pga. skarpere bilde.

 

Uansett er det en fryd å lese bok eller tegneserie på ipaden. Ikke anstrengene i det hele tatt. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

For å dele mitt lille inntrykk av den nye iPad'en kort og godt:

 

Dette er første gang jeg eier noe med den velkjente Apple-logoen på, og det var med stor skepsis jeg overveide innkjøpet. Har tidligere hatt Galaxy 10.1 til Samsung, men den gikk ut samme dør som den kom inn ila et par uker da den var langt under forventnignene. Skepsisen til iPad berodde på den velkjente, opphypede Android-vs-Apple, noe som jeg la av meg det første minuttet jeg fikk min egen iPad.

 

For å begynne med den mye omtalte skjermen, så er det ikke annet å si enn at det er en fryd å se på den og alt flyter så godt, men også så ufattelig presist. Fargene er klare, lysstyrken god og følsomhet av ypperste klasse. Dette forspranget leder Apple klart foran andre produsenter.

 

Med en gang jeg løftet iPaden ut av esken, kjenner man at dette er kvalitet og man får følelse av å ha gjort et godt kjøp, til tross for den relativt stive prisen. Dette kvalitetsinntrykket og det godt gjennomførte iOS'et er nok mye av grunnen til at trofastheten er så stor hos eierne av denne fantastiske "padda".

 

Har fått en del applikasjoner og VISA-kortet har fått kjøre seg i helga - jeg kan ikke si annet at jeg elsker denne herligheten :)

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Har leita litt i dag, fant ut att deksler ofte riper opp baksida å lager merker langs kantene, så jeg gikk for denne løsningen http://www.stickerbo...treme-fit-skins

Belkin har en del bakdeksler tror jeg.

 

Ellers så kan du handle her. Mange fete deksler for en billig penge.

 

Takker så mye,bestilte et par av de extreme fit skins,var mange kule der..er mye ute å reiser så får vel kjøpe et plastikk deksel også som tåler litt mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...