Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tenker motsatt jeg, vil at folk skal få et godt tilbud, for eks 2x 980amp (før 980ti kom) for 5000kr inkl frakt osv.

Tjene penger finnes det andre arenaer for en bruktmarkedet.

På den annen side så forstår jeg også hvorfor folk vil ha så mye som mulig når de selger. Dersom markedsprisen for brukt 980 er kr 4500 så vil det være litt for snilt å selge til kr 2500. Det er jo det samme som å gi bort kr 2000 til en villt fremmed person. Noe som sikkert er greit om man kan avse pengene og ikke bryr seg, men det er ikke slik for folk flest.

Lenke til kommentar

Jeg er enig. Er ikke laget av cash, og kan ikke selge ting til gibortpris. Sånn sett blir jeg småfrustrert på andres vegne når folk lager tråder i kjøp/salg-forumet og får beskjed om at helt kurante maskiner er verdt langt mindre enn markedet er villig til å betale. Skal det gis råd i disse tilfellene får man gå etter hva man faktisk tror disse sakene er verdt for markedet, ikke hva man selv føler noe er verdt. Altfor mange som tilsynelatende tror f.eks. 2600k er en "gibortprosessor" når den er fortsatt er verdt en grei slant, og det for en god grunn: klokket til over 4.5GHz yter den mer enn godt nok til at den kan anbefales den dag i dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Helt klart, men markedet trenger litt styring

 

Tusenlapp for 2600k? Jeg gav 2300 for min splitter ny for 4 år siden. 1000kr på brukten i dag hørtes litt hinsides ut.

Jeg gir lett 1500,- for en 2600k hvis den klarer 4.5GHz+, angrer meg fremdeles grønn på at jeg byttet ut min 2600k som klarte 4.8GHz med en 4770k som såvidt klarer 4.7GHz. Ytelses messig er det en forskjell på 5-10% både stock klokker og overklokket..

Lenke til kommentar

Helt klart, men markedet trenger litt styring

 

Tusenlapp for 2600k? Jeg gav 2300 for min splitter ny for 4 år siden. 1000kr på brukten i dag hørtes litt hinsides ut.

 

Dollarkursene har litt av skylden. De går for ca $150 på ebay, som tilsvarer 1300kr i dag. Sånn sett er 1000kr svært rimelig. Styringen bør ikke trekke verdivurderingen enda lenger unna ebay enn tilfellet er allerede.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...