Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Zywall1 + Asus WL-500G = Smør på flesk, men....


Anbefalte innlegg

.... vil det kunne fungere?

 

Sitter oppkoblet på bredbånd med en Zyxel Zywall1 og kabel mot min bærbare (som forøvrig har et Mini PCI Wireless LAN TM 1300(b/g) kort installert i tillegg til en combo 56k modem / 10/100 løsning).

 

Ønsker å gå over til å kjøre trådløst mot den bærbare + en desktop, men beholde kabelen mot desktop nr. 2....... Har kikka litt på et rent aksesspunkt som et alternativ til basestasjonen/ruteren Asus WL-500G (f.eks. Asus WL-300G), men denne håndterer ikke både faste og trådløse klienter. Og bare for ordens skyld.... Zywall'en fulgte med "pakken" - ikke mitt valg!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har søkt etter diverse utfyllende informasjon nå ikveld. Ifølge den testen som f.eks barbara.no nylig gjennomførte finnes det flere måter for denne basestasjonen å fungere på. Enten som en Home Gateway (NAT), Router eller Aksesspunkt. Når enheten blir satt til å være et aksesspunkt vil WAN porten bli gjort om slik at det blir en 5 porters switch...! ==> Denne løsningen burde ikke skape konflikt mellom Zyxel boksen og Asusen.

 

Det er sagt og skrevet en del om behovet for kompatibilitet ml. base og klientkort for å unngå dropp i ytelsen. Noen som har erfaringer med WL-500G basestasjonen i så henseende?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...