Gå til innhold

Lederlønninger...Er ledere generelt mindre intelligente?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emnet i denne diskusjonen er ganske interessant. Jeg synes imidlertid at det er veldig tungt å prøve å diskutere da trådstarter ikke argumenterer noe for sine syn, og heller ikke imøtegår noen av de argumenter som kommer fra andre. Trådstarter bare fortsetter å slenge ut den ene usaklige og udokumenterte påstanden etter den andre. Virker som det bare er trolling dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Et faktum til:

jeg har det,direkte fra en lektor påå NHH. joda. deres studentwr har. soBI-studenter, dårligere moral eenn andre.

nei. ikke alle ledere er økonomer

Du har hvafornoe fra en lektor på NHH? Har BI-studenter dårligere moral enn andre? Interessant... :)

 

Er du klar over hvor store økonomiske konsekvenser det ville ha dersom man ikke sikret seg kompetente ledere i store selskaper? Det Blåbær sier er veldig riktig, en leders oppgave er å maksimere profitt for aksjonærene. Hvis han gjør dette på en tilfredsstillende måte, så er det naturlig at han får noe igjen for det. Dårlige insentivordninger blant ledere kan få ganske store følger for selskapet som helhet.

 

Forresten, kan jeg få spørre hva i alle dager "perleporten", "eventyr" og "Korsmo" har med saken å gjøre egentlig? Ikke at det ikke er morsomt å komme over slike tråder, men etter man har tullet litt med sånne ting så er det kanskje på tide å begynne å diskutere saklig? ;)

Endret av Arne
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Beklager. Jeg har elendig syn, men jeg skal prøve å zvare litt.

Korsmo - en mann med ztor integritet,i mitt hode,har nnettoopp kommetert lederlønninger i hhelsesektoren,og at han er overrasket over manglende evne til å se seg selv i forhold till samfunnsdebatten. Sorry, Korzy: for disse gutta overskygger lommeboken ethvert snev av gangsyn,.

Perleporten.. Bibelkunnnskap?

Et eventyr... På den nå nedlagte Debattsentralen på aftenposten,skrev jeg en (om jeg sksl si det selv) meget populær hist kalt Et evenntyr. Der skrev jeg feks et alternatiivt evangelium,forkarte (teknnisk) miraklene til Jesus,besskrev hva de gjorde i himmelenn ++. Morsomt...?

Lenke til kommentar

surfacetension: Ok. Ingen av de tingene har noe som helst med debatten å gjøre utenom Korsmo (til en viss grad). Nå har jeg ikke lest innlegget hans heller, fint hvis du kan komme med en link.

 

Syns du det er greit at private ledere får mye betalt da? Da er det jo tross alt ikke staten som eier de (eller ikke bare staten hvert fall). Hvordan skal man kunne ivareta aksjonærenes interesser hvis man ikke ansetter en dyktig leder?

Lenke til kommentar

En skulle tro det er i det offentliges interesse at ledere der er dyktig. Når man konkurrerer mot det private markedet om de beste lederne, må man også ha konkurransedyktig lønn.

Dessverre er det slik at offentlige "bedrifter" kan ha dårlig ledelse uten at det går ut over bedriften. Private selskap går konkurs, offentlige instutisjoner får mer penger. Grov forenkling.

Lenke til kommentar

link... jo,det hadde vert schtilig,men vet jeg ikke engang om jeg kl<arer å hoste opp en backup. det var en på Aposten zom ville KJØPE eventyret, men jeg ville holde det public domain.Det er b<are pennger...

 

lederlønninger... jeg r lite tilhhenger av krav. skulle baare ønske lederne selv ville innse sine perversiteter.

FØR de mmøter meg i Perlepporten. som eventyrlesere vet,kommer jeg IKKE i himmelenn. bare nezten.

og uansett: hmelen wer for pyser! :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...