Gå til innhold

Det største foto komplimentet du har fått?


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ev de beste komplimenter er selvsagt de som velger å kjøpe et av mine bilder via galleriet eller tar kontakt for å få handlet et bilde de har falt for.

 

 

 

Det aller største er nok dog kvinnen som kunne kontakte meg og fortalte hun hadde begynt å gråte da hun så nordlystimelapsen jeg laget i høst... (selv om den kanskje er mer video- enn fotoaktuell så jo enkeltbildene likevel hovedingrediensen i timelapsen selv om man har mulighet til å legge til ytterligerer stemningsskapende elementer.)

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Et firma ringte meg for et par uker siden, og ville kjøpe et av mine bilder til postkort med opplag på 6000. Det var gjevt synes jeg, men det er støtt slike "episoder" så hvilken som er gjevest er usikkert.

Må bare sitere meg selv her. Det dumpet ned en konvolutt i postkassen i dag, med ett eksemplar av det jeg trodde var et ordinært kiosk-postkort. Jeg hadde ingen ide om hvem som var kunden til det designbyrået som jeg solgte bildet til. Var derfor ekstra spent da jeg åpnet konvolutten i dag. Smilte bredt da jeg så det. Det ble så lekkert. :yes:

post-43539-0-82827600-1329437076_thumb.jpg

Endret av KSunhill
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Kan vel slenge på en til nå:

 

 

 

 

 

Byens hotell har valgt å bruke av mine bilder nå som de har pusset opp de siste 51 rommene. Hadde det vært normal hotellpynt hadde det kanskje ikke vært så spennende, men her har de pga bildene valgt å gjøre skikkelig print av de på tykk akryl og har også lagt ledbelysning i sengegavlene for å fremheve bildene. Alle bildene i 1 meters høyde og det største helt opp i 2,5 meters bredde. Når hotellsjefen også kan fortelle at de daglig får enormt med skryt fra gjestene for de nye rommene og gjennomgangstonen er "fantastiske bilder" så kommer nok den også rimelig høytr på listen over komplimenter...

 

 

 

Eksempelbilde kan sees her: http://www.digit.no/bilde/rica-hotel-hammerfest-singelrom-med-stor-seng/1006142/

 

 

 

Det er vanskelig å rangere opp mot den jeg hadde her fra tidligere med damen som begynte å gråte når hun så nordlystimelapsen min.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Mange gøye historier, særlig siden mange er noe impulsiv.

 

Og for min del må det vell være at folk har ville bruke penger på og skaffe seg mine bilder som jeg bare surrer fram...

 

Kjerringa jobbet på foto butikk og brukte ofte mine bilder i rammer og slikt som de stilte ut og fikk solgt en god del bilder av folk som heller ville ha bildet enn ramma..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan vel slenge på en til nå:

Litt morsomt den der.

En av mine bedre er nesten det samme:

 

Jeg ble oppringt i romjula av en interiørarkitekt som holdt på med ett nytt Rica hotell i Narvik.

De hadde funnet noen av mine bilder fra en tur til Narvik og ønsket veldig gjerne å kjøpe ett av de for bruk i baren. Det at de flere ganger understreket at de veldig gjerne ønsket akkurat mitt bilde tok jeg som ett stort kompliment. Hvertfall når det i tillegg skal printes i 2m :)

 

Ps! Hotellet åpner 9. mars for de som har mulighet til å se det, har neppe det selv på en stund dessverre..

Endret av egilh
Lenke til kommentar

Kan vel slenge på en til nå:

Litt morsomt den der.

En av mine bedre er nesten det samme:

 

Jeg ble oppringt i romjula av en interiørarkitekt som....

 

 

 

 

 

Spennende! Gratulerer så meget. Var ikke fra Hipas vel? I såfall får du hilse Hege og si at Hammerfestrommene ble meget fine når de ble ferdige ;-)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ikke det beste komplimentet jeg har fått, men det jeg husker best:

 

"Oi! Det var fine bilder! Du må ha et godt kamera!".

 

Yeah! Right!

 

jepp har hørt den :-)

Ellers regner jeg det som kompliment hver gang noen ønsker å kjøpe mine bilder, spesielt når de henvender seg på nytt senere og ønsker å kjøpe flere , svært hyggelig at andre liker det en får til .

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Veldig inspirerende å lese! Spesielt artig med dere som fikk bildene deres på både hotellrom og bar! Det står det jo veldig respekt av! Jeg fikk beskjed om jeg ikke kunne være så vennlig å ta et fotokurs med noen ansatte i en avis jeg jobbet med som sommervikar journalist og fotograf. Det er jo kjempebra kompliment for meg! Tar ikke noe sånn kjempemessige bilder, men har lyst å bli en gang i fremtiden!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...