Jump to content

Itw

Medlemmer
 • Content Count

  3086
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

About Itw

 • Birthday 03/27/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tusen takk for svar, så nå er det AMD som er tingen igjen 😅 Jeg skal prøve å lage en handleliste å se hvor jeg havner, men nå har jeg noen ideer 👍
 2. Hei Er sikkert 10år plus siden jeg kjøpte eller bygget meg en pc så den jeg har nå begynner å bli noe gammel og treg 😒 Jeg trenger en ny pc for video redigering bruker Sony vegas pro og bilderedigering i lightroom. Ettersom jeg ikke har fulgt med litt engang på hva som fungerer å ikke håper jeg noen kloke hoder her kan hjelpe meg med en handleliste. Nå har jeg null peiling på hvilken sum som må til men ca 10.000 duger vel til videoredigering? Gjerne billigere 😁
 3. En god grunn for at apple og samsung taper marked er nok prisen, den har passert lagt over hva en telefon er verdt. Har selv hatt Motorola sine G telefoner de siste årene, og når man har en telefon til 1500kr er man veldig avslappet om den går i bakken.
 4. Hei Har ett nettverk der jeg prøver og ha det meste kablet men må ha trådløst nett til de mobile enhetene. Netter er som følgende: Internett modem kun modem alt annet av Kabel til TP-Link N750 trådløs router her kommer internet fra modem og inn på internet porten. 1 kabel fra TP link til en switch som en del media enheter er koblet til, også går det en kabel herfra til kjelleren hvor det står en til switch, her er det en pc koblet til og en ny kabel som går til garasjen og inn i en ny switch. I denne switchen er det noen pc'r og en tråsløs router for trådløsnett i garasjen. I garasjen står det en Netgear WNDR 4300 DCHP skrudd av og kabel fra switch i garasjen går inn i ethernet port 1. Har 2 trådløse enheter her for øyeblikket en Logitech squeezeboks og en mobil. Logitech spiller fra det trådløse uten problem, men mobilen er koblet til men ingen internet sier den? Noen gode forslag på hvordan jeg kan få mobilen til å også få nett? Har prøvd restart, glem nettet å legge inn på nytt men ingenting hjelper.
 5. Ja så den kjørte 4,4 så er jo ikke akkurat oppdatert, men det er vell i kjent Samsung stil. Får kasnkje bare smøre oss med tålmodighet å se om det kommer noe nytt etterhvert, burde jo være ett marked for det vil jeg tro. Apple fungerer vell ikke under 10grader ute så?
 6. Ser den kommer max som 8", men ser ikke ut til at man skal være så kresen ang pas i vanntett sjangeren etter sony sluttet. Skal også ha dem til jobben for å ha med ut på befaringer, så hadde håpet på noe som tålte litt vær.
 7. Hei Hadde satset på Sony og deres nettbrett når det skulle handles inn, men ser ut til at de er ute av produksjon? Så hvilke nettbrett kan man da satse på som tåler å være med ut?
 8. Noen anbefaling av kjørebok på telefonen? En som er enkel å registrere i gamle turer...
 9. Ah bra tips, ebay bruker å være noe rimeligere. Hvordan kobler man en slik start kondensator? Ser for meg at båndet sikkert er litt tungt og få igang i starten for motoren. Kan jeg bruke en som dette? http://www.ebay.com/itm/Polypropylene-Film-AC-Motor-Run-Capacitor-50uF-450V-CBB60-S-/172244632658?hash=item281a948452:g:v~sAAOSwNuxXY~~f
 10. Den skal drive ett 7m langt transportbånd, er en gangske stor sak, har en på1,1kw til en vannpumpe og denne er nok en halv gang større denne uten skilt. Den på 1,1kw har en 6uf kondensator. Hvordan kobler man den kondensatoren som ikke skal være koblet til hele tiden så den kobler i fra? Så denne vil jeg kunne bruke? https://www.elfadistrelec.no/no/vekselstromkondensator-47-uf-780-vac-kemet-c20aqgr5470aask/p/30068732?q=*&filter_Category3=Kondensatorer&filter_Category5=Fasekompenseringskondensator&filter_Category4=Effektkondensatorer&filter_Kapasitans~~%C2%B5F=47+%C2%B5F&filter_Buyable=1&page=1&origPageSize=50&simi=97.5
 11. Har en elektromotor som mangler skilt og den måler vi 3,3ohm mellom fasene. Noen som kan fortelle meg ut i fra det hvor stor fase kondensator jeg trenger for å kjøre denne på 1fase?
 12. Noen her som kunne tenke seg å slenge sammen en enkel logo for en billig penge? Fikk ikke noe respons på Reddit..
 13. Da er det .eps som er tingen Skal se om jeg får skrevet logo design brief å lagt opp på reddit
 14. Har noen minimaskiner, så planen er å få klistremerke med firmanavn og logo på dem. Enkeltmannsforetaket heter Wøhni mini maskin så ser jeg for meg en minigraver eller lignende. Men gode tips om fil type, det er nok smart for videre, skal sjekke på reddit om jeg finner tak i noen der, om det ikke er noen her som kan tenke seg oppdraget?
 15. Hei Tidligere var det en plass med masse kreative sjeler på forumet som man kunne betale for å få laget seg en logo. Jeg har ett lite enkeltmannsforetak jeg kunne tenkt med å få laget en simpel logo til for en billig penge, hva blir rette forum del for det? Fant den med visuell kreativitet å tenkte den passet, men der inne var det ikke noe liv.
×
×
 • Create New...