Gå til innhold

31.12.2011 Arsenal - Queens Park Rangers


Anbefalte innlegg

30/12-2011

Arsenal - Queens Park Rangers @ Emirates Stadium

16:00 TV"PL/SUMO

 

 

SetWidth445-article-1319905023426-0E95970500000578-598281466x310.jpg

 

 

 

Året går mot slutt, og et innholdsrik år er nå snart forbi oss. Med både med og motgang har dette vært spesielt år for mange, både spillere og oss fans. Vi startet året 2011 med sjanser til trofeer i alle turneringer, og i januar tapte vi ikke en eneste kamp. Vi gikk videre til Liga Cup finalen som skulle spilles i slutten av februar, men før den kampen skulle andre kamper spilles, som den gigantiske nedturen mot Newcastle der vi ledet 4-0 til pause men Newcastle ga ikke opp og utlignet til 4-4 og kunne faktisk ha vunnet kampen. Vi var fortsatt med i Champions League og skulle spille 16-delsfinale mot Barcelona, på hjemmebane, 60 tusen fans og de to lagene i verden med såkalt "fineste spillestil". I et av årets største høydepunkt vant vi 2-1, ved et fantastisk mål av van Persie, og et av vår kjære russer Andrei Arhsavin sendte vi Barcelona hjem med 0 poeng. I retur kampen ble det dog tøffere, og stjernegalleriet til Barcelona med marginene på sin side, sendte oss ute av Champions League. I mellomtiden hadde vi spilt Liga Cup finale, og vi skulle vinne vårt første trofeer på 6 år. Dessverre endte kvelden med en gigantisk nedtur ved god hjelp av kommunikasjons problemer tapte vi 1-2. Dette var starten av noe som skulle bli en mindre artig vår. Ved siden av en flott 1-0 seier over Manchester United, anført av en strålende Ramsey og Lehmans comeback mot Blackpool der vi vant 3-1, vant vi ikke flere kamper resten av sesongen.

 

Alle var enige om at det måtte forsterkes kraftig og at vi først og fremst holdte stjernespillerne våre i klubben og ikke solgte de. I flere sesonger har Barcelona smisket med Fabregas om et mulig retur til katalanerne, noe som tilslutt ble en realitet og Fabregas gikk for en svak pris på 30 millioner euro. Nasri og Clichy gikk til Manchester City og stallen ble dessverre svekket istedet for det motsatte, som alle vi fans på forhånd hadde håpet at vi endelig skulle forsterke og kjempe om gullet.

 

Få uker igjen før vinduet stengte hadde vi ikke hentet inne andre enn Gervinho og en ung fyr ved navnet Carl Jenkinson. Vi innledet sesongen mot Newcastle der ny signeringen Gervinho skulle komme i fokus og ble utvist etter en liten sloss kamp med Joey Barton. En sjelden opptur i august måneden fikk vi da vi slo Udinese 1-0 på hjemmebane og senere vant 3-1 sammenlagt og dermed kvalifiserte vi oss til Champions League.

 

I ukene som kom var vi virkelig svake og tapte først 2-0 mot et Liverpool lag som var ute etter å imponere. 28.august blir husket som den verste dagen for oss arsenalsupportere på mange år. Dog var vi veldig skade utsatt, men det er ingen unnskyldning for å tape 2-8 borte mot Manchester United. Wenger begynte å vise seg frem på overgangsmarkedet og de siste dagene av overgangvinduet kom Mertesacker, Santos, Park, Benayoun og Arteta inn.

 

September ble en måned der vi skulle få samspillet til å sitte, og marginer skulle være svært viktig. Heldigvis mot Swansea hadde vi de med oss og etter en merkelig tabbe av Vorm scoret Arshavin kampens eneste. Blackburn ble det derimot motsatt, 2 selvmål og et offside mål gjorde til at vi tapte 4-3, og det full fortjent. Etter nedturen på starten av sesongen har vi gradvis bygd oss oppover, og med en fantastisk 5-3 seier på brua mot en av de største rivalene, ser det ut til at Wenger har fått orden på sakene. En storscorer i Van Persie har vi hatt i hele år og har avgjort mange kamper i vårt favør. Om han scorer hattrick mot QPR blir han historisk og den mestscorende spiller i et helt kalender år i Premier Leagues historie, med 37 mål.

 

Nå sitter vi her i slutten av 2011, med et helt annet lag enn det vi hadde i slutten av 2010. Et mer rutinert, samspill og tettere lag som viser at de vil og ikke gir opp. Nå har vi fått inn Thierry Henry på en låne avtale som kommer til å gi alle i troppen et boost og foran kampen mot QPR blir presentert i draktnummeret 12.

 

Dette er det første London-derbyet i mellom Arsenal og Queens Park Rangers siden QPR rykket opp til Premier League igjen. Det er også en ny duell imellom Arsenal og Barton igjen.

 

 

Arsenal nyheter:

 

Ingen nye skader siden sist. Walcott er tilbake fra sykdom og starter mest sannsynlig.

Bacary Sagna, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Andre Santos, Abou Diaby, Ryo Miyaichi og Jack Wilshere er alle ute med skader. Thierry Henry er heller ikke klar til dagens kamp da papirarbeidet ikke er helt ferdig og han ikke kan registreres før imorgen.

 

Forventet lagoppstilling:

Szczesny

Djorou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen,

Ramsey, Song, Arteta,

Walcott, Van Persie, Gervinho.

 

 

Man to watch:

134633496_crop_650x440.jpg?1325012363

 

Robin Van Persie

 

 

Queens Park Rangers nyheter:

Relativt skadefritt, og kun Anton Ferdinand er ute med skade.

Ellers så er det ryktet at Shawn Wright Phillips tar Adel Taarabts plass i startellveren.

 

Forventet lagoppstilling:

Kenny, Young, Hall, Hill, Traore,

Barton, Derry, Faurlin,

Wright-Philips, Mackie, Helguson.

 

Man to watch:

156693hp2.jpg

 

Resultat tips: 3-1, Rvp x3, Helguson.

 

 

PS: Beklager om det er mye rot og slurv, er relativt trøtt så det kan hende det er mye rot.

 

GOD KAMP!

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...