Gå til innhold

PL: Liverpool v Newcastle


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Liverpool.no med sine vurderinger:

 

Enrique 8 Er José Enrique verdens beste venstreback? Temmet både Gabriel Obertan og Jonas Gutíerrez, og var som vanlig ivrig offensivt. Kom til mange innlegg, men uten tellende resultat denne gangen.

 

Downing 6 Kantspilleren rev Ryan Taylor i fillebiter før pause, og hadde han levert noen som helst form for sluttprodukt, ville han vært en av verdens beste flankespillere. Kom seg til flere gode posisjoner, men sluttproduktet var fraværende.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Knis. Det er jo faktisk bare latterlig (Henderson over Cabaye, altså). Et par tanker sånn i gledesrus her:

 

Agger/Skrtel er om dagen meget mulig PLs beste stopperpar sammen. Det finnes naturligvis enkeltindivider i andre lag som er bedre - men det er få lag som har TO stoppere i überklasse/-form om dagen. Agger med deilig, deilig overblikk og er overalt, mens Skrtel med årets deiligste redning på strek. Fy faen så nervøs jeg var når han tok seg til ryggen.

 

Hells Bellers fornekter seg ikke. Lekestue med Simpson på venstrekanten gang på gang. Sint på alt og alle som vanlig, mulig han hadde en case mot Coloccini, og jeg tror det var ekstremt lurt at han ble byttet ut der, ellers hadde nok ikke Liverpool fullført med 11 mann. Tipper nok Bellamy husker den albuen til oppgjøret på Sports Direct Arena (heh heh heh) til våren.

 

Steven Gerrard har skjønt det ingen andre i Liverpool tydeligvis har skjønt til nå. Slår tre bortimot perfekte innlegg til Carroll, og Carroll burde vel scoret på minst to av dem (den han tar på foten og den han nikker i tverrligger).

 

Til våre ærede motstandere vil jeg si at dere bør helt klart skaffe dere en ving av bedre klasse enn Obertan. I dag var han Stewart Downing på lavt nivå (og det skal litt til som Downing har spilt for oss). Bortsett fra det er det toppede laget deres absolutt et lag som skal ligge og snuse på europacupspill, men akkurat som Liverpool er ikke bredden i stallen god nok.

 

Helt til sist vil jeg si at jeg ser ikke så mørkt på livet uten Suarez etter å ha sett Gerrard i dag. Hvis vi spiller som vi gjorde siste halvtimen i dag mot City neste uke, tør jeg påstå at det er en meget god sjanse for at vi vinner den kampen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jævla stygge kjerringer Newcastle har på både banen og tribunen. Cabaye er en skikkelig fitte. Klart rødt kort.

 

Aha?

 

Men ja, Cabaye skulle hatt rødt. Greit nok at det ikke var meningen (slik jeg så det), men stempling er rødt.

 

Sikta til "kjærringa" på tribunen. Chick with a dick som Newcastle's datter frøken Tweedy sier.

 

 

Synes det så ut som det var meningen jeg? Tok opp fotsålen akkurat i det Spearing traff ham.

 

 

Flaut av .no som vanlig. En grunn til at det er kun .tv som gjelder her i gården, med få unntak.

Lenke til kommentar

Sikta til "kjærringa" på tribunen. Chick with a dick som Newcastle's datter frøken Tweedy sier.

Synes det så ut som det var meningen jeg? Tok opp fotsålen akkurat i det Spearing traff ham.

 

Aaah, ja, det var ikke veldig pent. Hu litt over til høyre så bedre ut, for å si det slik.

 

Nja, vanskelig å si. Tror nok ikke han mente det, men det har selvsagt ikke noe å si.

Lenke til kommentar

En skade og vips, så er PL gjerrigste forsvar like åpen som smekken til Sheen.

 

Sier litt om samspillet Colo og Saylor hadde (selv om vi også hadde vår dose flaks). Saylor var helt fantastisk, så kom skaden.

 

Selvfølgelig, men er ganske store forskjell på Newcastle før Chelsea kampen og etter. Som du sier så er samspillet viktig. Tørr ikke engang å tenke på hvor åpne vi hadde vært uten Terry!

Lenke til kommentar

Saylor og Colo var vilt bra, og de utfylte hverandre perfekt. Som på Liverpool's første scoring - jeg kan vedde en femmer og en kuletyggis på at Saylor ville være ute å blokkert det skuddet. Williamson er god backup, men det er det. Perch, som også har spilt, hører ikke hjemme i toppfotball.

 

Det hjelper heller ikke å spille med Vuckic/Ben Arfa i en #10 rolle, for så å slå langt opp mot Ba, som på ingen måte er noen target man. Da burde Pardew heller valgt best/Shola, som faktisk hører hjemme i den rollen. Skal man spille med en hengende spiss, så burde man inkludere den spissen litt mer i stedet for å slå lange baller. Det har irritert meg i en del kamper nå. Håpløst.

Lenke til kommentar

Deilig at vi bare vant rett og slett. Og fikk inn 3 mål, virker jo som et mirakel om dagen. Kanskje det skjedde fordi Suarez (El bommo) er ute? Synes samtlige røde leverte bra saker i dag, selv om kampen sett under ett ikke var ekstremt overbevisende. Vi ser ikke akkurat ut som en gjeng B-52 når vi angriper. Men bakover er vi bra, synes for første gang siden Lucas er ute at vi ikke ser helt hjelpesløse ut defensivt på midtbanen. Spearing var god i dag, og Hendo jobbet godt med å gjenvinne ball og.

 

Mye bra å ta med seg, men det aller herligste var så klart å se Gerrard tilbake i storslag! I andre skadecomeback han har hatt har han sett litt grå ut, nå ser han instant klar ut. Digg. Alt han gjorde var det kvalitet over. Krysser fingrene for at han holder seg unna skade.

Lenke til kommentar

Nå må det også nevnes at liverpool supporterne må roe seg. Forrige kamp, spilte liverpool mot bunnlaget i PL. De hadde blant annet Suarez på banen, gerrard var med. Den gode gjengen. Vi tok 1 poeng. Liverpool overbeviste i dag, men en seier mot newcastle på anfield er ingen garanti for CL spill neste år. Hallo, tenk dere om. Vi SKAL være blandt de 4 beste i PL, det at vi slår newcastle burde være en selvfølge.

 

Personlig spilte gerrard en fantastisk kamp, både i dag og mot blackburn. Downing, Henderson og Adam er spillere som kan bli mye bedre dersom de klarer å tilpasse seg bedre. Litt morsomt hvordan Gerrard slår rundt 10 fantastiske innlegg på 15-30 min spilletid, mens de sliter med å legge inn 1 som er bra på en sesong. Skrtl slår bedre innlegg. Carroll viser hva han er lagd av når han får innlegg fra Gerrad men bør fortsatt jobbe med små touch. Suarez er også klasse, men må begynne å oppføre seg for å høre hjemme i LFC eller andre plasser i verden. Ikke bli for høye på pæra, det er viktig å ha beina godt planta på jorda. Ser for meg det er mangen tunge ord å svelge her dersom liverpool ikke tar 3 poeng mot city i kommende kamp.

 

Tror vi trenger en sesong til for å komme oss stabilt opp blandt top 4. Hvem vet, jeg sier ikke det er umulig og det kan gjerne hende. Men ikke ta det som en selvfølge.

 

LFC supporter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...