Gå til innhold

HTC-telefoner kan bli bannlyst i USA i 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syntes du begynner å bevege deg på siden hva dette handler om. Du snakker om hva Apple "burde" gjøre, hva de andre konkurentene ikke gjør og hvordan du tror dette kommer til å påvirke Apples salgstall. Men egentlig handler alt bare om et ødelagt patentsystem. Patentsystemet må fikses slik at det blir en slutt på disse tullete søksmålene, og det er alt som betyr noe. For all del. Kanskje Apple går konkurs på grunn av dette for alt jeg vet. Mitt inntrykk er derimot at flertallet hverken er klar over eller bryr seg om denne patentstriden. Apple tar tydeligvis sjansen på at forbrukerne ikke straffer dem for dette, og det tror jeg de har rett i.

 

Her er min spådom: ved neste keynote kommer Apple til å presentere "noe helt nytt" nok en gang, de kommer til å spille media like godt som de alltid gjør, det kommer til å være lange køer utenfor alle Eplebutikkene og aksjekursen til Apple kommer til å stige ytterligere.

Igjen, om du leser hva jeg sier, så snakker jeg om hva brukerne kan oppfatte Apple som.

 

Om Apple skal få alle til å se på Apple som et bra firma, ja DA MÅ Apple oppføre seg også.

 

Det jeg snakker om handler ikke om hva Apple kan gjøre med dagens patentsystem, det handler kun om hvordan Apple selv vil ha andre til å se på Apple på.

 

EDIT: Ja patentsystemet er ødelagt og er ikke å anbefale å utnytte patentsystemet på feil måte SELV OM DU KAN for å forhindre at man blir sett på som noen idioter fordi man gikk så langt til å utnytte patentsystemet slikt.

 

For man kan miste enormt mange kunder om man gjør seg selv til ludder ved å saksøke for idiotiske ting bare fordi man kan på grunn av et ødelagt patentsystem.

 

Jeg leser hva du sier, men du kommer til stadighet inn på hvordan forbrukerne ser på Apple. Hvis kundene til Apple hadde brydd seg om denne patentkrigen, så hadde de ikke kunne gjort det de gjør. De er tjent med å saksøke og gå etter konkurerende selskaper som misbruker deres patenter fordi knapt nok noen bryr seg.

Lenke til kommentar

Selv som en apple fanboy syns jeg at disse patent krigene er helt latterlige, Apple må jo finne seg i at det finnes konkurranse her i verden...

Hadde ser ikke vært for patentene hadde samsung kjørt både iphone og ipad i kopimaskinen, satt på samaunglogo og lansert med android. Eller vent, de har jo akkurat gjort det

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Apple er råttent, for et grusomt selskap, at de vinner fra i USA er vel ikke egentlig rart, money talks.

 

Tragisk tragisk tragisk.

 

Noen som skal ta patent på hjulet snart?

 

Apple prøver ta patent på alt mulig som de påstår er sitt, blokkere alt annet ute, bli eneveldig på alt.

 

Latterlig selskap.

Lenke til kommentar

Dette er en typisk idiot sak, jeg er så LEI av alt patent tullet til både Apple og forøvrig Samsung.... No er det slik her i data verden at det er programmer det er snakk om og de kan jo omprogrammeres og da har det INGEN virkning. Men for Apple så har det vell Stor betydning, de har jo bare en telefon og selge så om de prøver og stoppe Android så kommer det alltid en ny som omgår patentet, men tenk om noen klarer og stoppe iPhone?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...