Gå til innhold

PL: Wigan - Liverpool


Jefe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jippiii heia heia! Jatakk til Shelvey og Bellamy igjen. Og maxi. Og Carroll på benk. That's all.

 

Haha, så det var ikke bare meg som synes Bellamy storspillte i går? :D

 

Men uansett, får håpe Liverpool ikke roter vekk 3 poeng (som de har gjort så mange ganger mot lag som Wigan..) Om dem spiller slik dem spillte på Søndag, kommer dem til og knuse dem!

Lenke til kommentar

Bellamy var god ja. Satser på at samme lag som mot Villa får starte. Håper Downing starter. Vil virkelig at han skal lykkes, og gir vi han en mulighet i det dette kampprogrammet så kanskje han kan spille på seg litt selvtillit og noe som ligner en oppegående formkurve.

Lenke til kommentar

Makan til kjedelig kamp. Nesten mer gøy å se juletreet forfalle enn å se kampen. Masse feilpasninger, ingen bevegelse sentralt eller offensivt, ikke noe trykk etter ball og det virker ikke som om man ønsker å gå opp i ledelsen. Skrtel har spilt forferdelig hittil, og kampen preges av mange feilpasninger sentralt. Charlie Adam og Henderson har knapt våknet, Kuyt løper uten mål og mening og Suarez står i en klynge med resten av laget.

 

Inn med Carragher, Bellamy på kant for å skape fart og uro (vi er nødt til å komme rundt på kantene) og en Carrol foran mål som kan sette ballene og som i tillegg tiltrekker seg motstanderne. Skuffende greier foreløpig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...