Gå til innhold

Kunstner vant 500 000. Men hva er kunsten?


Anbefalte innlegg

http://www.anemettehol.com/works.html

 

 

??? :hmm:

 

 

Er dette fotografiske bilder, eller tegninger? Hvordan kan dette rettferdiggjøre 500 000 kroner fra Statoil? Jeg kan også rulle ut noen gamle aviser med maling på og kalle det kunst. Komisk.

 

 

 

Og en ting til: Hva faen er det her?

 

01cardboard.jpg

 

 

 

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7920283

Endret av tomkjetil
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.anemettehol.com/works.html

Jeg kan også rulle ut noen gamle aviser med maling på og kalle det kunst.

Truleg ikkje, det skal nemleg både fantasi og frimot til for å gjera slikt offentleg. Så stor at HAN er ein kunst i alle høve - STOR kunst og for folk som har eit snev av det ein før kalla vit til å skamma seg!

 

Desse nye kleda til keisaren som godaste Hanc Christan Andersen skreiv eventyr om kunne ein vel og kalla kunst? Statoil har visst handla i nett same butikken...

 

Då eldsteguten her var fire-fem såg han ei "kunst"ustilling for fyrste gongen. Der fann han nokre metalltrådar som hang frå taket (rett så dei sopa huvudet hans) og fekk høve til å spørja "kunstnaren" kva DET skulle vera godt for. Jauda, det skulle førestella vind, kunne kunstnaren smørblidt fortelja denne "kunstinteresste" guten. Guten svelgde no slett ikkje den påstanden, men sprang bort og reiv ut ei varmevifte han hadde sett og planta henne rett framfor kunstnaren før det høglydt og indignert kom: "Dårleg fantasi? DETTE føresteller vind betre!!" Etterpå kunne han ikkje forstå kvifor eit par klappa og kunstnaren såg ut til å vera klar til å dra til han...

 

Dæven steike for en jævla fint bilde! Dette MÅ JEG PRINTE UT OG HENGE PÅ VEGGEN!

Nei, nei, varsam no! Du kan få copyrightspetakkel med kunstnaren så det held om andre ser det biletet på veggen hjå deg!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Kunsten går i bølger som alt annet, noen misliker samtidens kunst, andre elsker den. Selv elsker jeg det. Det gjelder å undersøke hva som ligger bakenfor, og til grunne for kunstverkene, det er slik samtidskunsten fungerer. Ingen kunstsamlere vil i dag punge ut millioner for et portrett i olje kun fordi det er fint. Den kunsten er borte for lenge, lenge siden. Det er ikke "fint" og "pent" som avgjør god kunst lenger, og godt er det.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...