Jump to content

Scorpion88

Medlemmer
 • Content Count

  643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

486 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Trenger også en versjon displayport inngang til PC og vesa feste.
 2. Tenkte dette kom til å bli dårlig, men ikke så dårlig som dette. Skjønner ikke hvorfor de gjorde den dårlige beslutningen av å ha kameraet låst til fugleperspektiv. Hvor kameraet attpåtil beveger seg ukontrollert og ødelegger aimen. Du kan heller ikke skyte de som er på annet nivå, høyere/lavere enn karakteren selv etter hva jeg har forstått. Ikke kan du kjøre særlig heller. Bilene eksploderer etter noen få sekunder de har blitt skutt på. - For ett drittspill. Koster like mye som Ori and the blind forrest også som etter min mening er mye, mye bedre!
 3. Jeg bare sier sannheten. kke mer enn det. Skjønner bari ikke hvordan dette spillet kan være med i såkalt E-sport.
 4. Hearthstone er ikke så mye mer enn pay to win og hell.
 5. Hva jeg fikk: 1. Nokia Lumia 830 2. LG G Flex 2 3. LG G Flex 2 4. Nokia Lumia 830 5. LG G Flex 2 6. LG G3
 6. Wow... Ett mikroskopisk skritt nærmere master race, ikke verst.
 7. Vil ikke kalle dette ett overlevelses-spill men heller eventyr/utforskings-spill. Har fulgt med på dette en stund da jeg synes dette er et veildig interressant konsept. Men akkuratt nå er det ikke så veldig mye å gjøre. Det er få vesner og animasjonene er for alt statiske. Anbefaler de som ikke har kjøpt det enda å vente litt. Siden det er slettes ikke mye å gjøre nå i den tidlige fasen av utviklingen.
 8. Du kan bruke alle tre skjemene samtidig. Sjekk http://plugable.com/products/usb3-hub7-81x. De finnes også mange andre adaptere
 9. Ikke imponert. Hadde vært bedre om de hadde lagd en Xbox emulator slik at man slapp forsinkelsen streaming medfører. Da får man en rekke bonuser i tillegg. Høyre oppløsning, bedre grafikk, høyere FPS. Konsoller er noe dritt uansett er som en mid-end PC fra 2007, de bare bremser utviklingen på spill.
 10. Hvorfor ikke? En kraftig pc vill klare å kjøre spill i 4k oppløsning. Netflix vill også få 4k oppløsning i år, det samme med blu-ray. Youtube støtter allerede 4k.
×
×
 • Create New...