Gå til innhold

Mobil: maks 4.000,- Android/ios


Incumbent

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nå hatt en Hero i godt over to år. Har mistet den i bakken, den har ligget i lommen med nøkler og vært med på mange byturer. Likevel så er den fremdeles i live.

 

Problemet er bare det at den er altfor langsom. Ubrukeligheten er proporsjonal med versjonnummeret på appene jeg bruker - Spotify, nettleser, Facebook, osv.

 

Lenge tenkte jeg at iphone 5 skulle bli min neste telefon, men heldigvis kom 4s. "Heldigvis" kommer av at jeg i utgangspunktet var skråsikker på at den snart 6 måneder gamle laptopen fra Apple jeg nå har ville være en perfekt kombinasjon med tanke på ny iphone. Snart vil jeg nok gå over til en laptop designet for å kjøre Windows, da dette passer best til mine behov og studie.

 

Det jeg ønsker meg nå er en telefon som kan tåle å bli brukt - ikke falle i bakken og måtte repareres annenhver måned. Om den har det nyeste av det nye av hva angår iskrem eller vinduer er ikke det jeg setter høyest. Den skal derimot kunne tilfredstille en bruker som har følgende krav utover det man finner i stort sett alle telefoner nå om dagen:

 

- Prisen skal ikke mye over 4.000 norske kroner - f.eks. liker jeg måten man kan få en nåtidsværdi på 3.068 ved å tegne kontrakt, men ikke bruke abonnementet Champion mega i dette tilfellet: [email protected]

- En av de store produsentene/samlerne skal stå bak - HTC/Samsung/Motorola osv.

- Den skal kunne fryse - når jeg sitter i skiheisen og det er under -5 grader vil jeg at den skal kunne spille musikk og ringe.

- Mursteinslooken er utelukket. Står det Prada på den, er det derimot helt feil.

- Barnesetesertifisering ser jeg på som negativt, den skal med andre ord ikke være så stor som Samsung Note, men heller ikke så liten at jeg ikke finner den i blandt myntene i lommeboken.

 

Etter å ha lest gjennom hva jeg har skrevet kan jeg se at det tendenserer mot nok en tråd hvor det kan diskuteres hvorvidt det er verdt det å investere i en Nexus vs. S2, eller gud forby Note. Her kan jeg fortelle: Note er for stor, S2 er god nok, men vil det være forskjell på Nexus vs. S2 når det kommer til oppdateringer? Kommer det en ny og snasen telefon neste uke med muligheter for å reise til månen, eller er det dårlig med innovasjon som tilsier at å velge en ny telefon i dag er hensiktsmessig?

 

Til slutt vil jeg nevne at iphone ikke er utelukket, men jeg vet ikke om nytten av den står i stil med mine krav.

Endret av LaE
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er faktisk i akkurat samme situasjon som deg. I besittelse av en ulidelig treg Hero på utkikk etter noe nytt :) Angående Samsung Galaxy S2 med Champion MEGA hos siba.no, er det ikke slik at telefonen blir operatørlåst i 12 mnd til dette abonnementet, det vil si at man ikke kan bruke andre abonnement på den i denne tiden?

Lenke til kommentar

Teac: Spurte lefdal om den datoen, og fikk følgende som svar:

 

Hei og takk for din henvendelse

 

Flott valg av mobil!

 

Den datoen er dessverre ikke bekreftet. Vi skal få inn et parti til den 23. desember ifra Samsung også.

 

Så om den ikke sendes ut 15. desember vil du ihvertfall ha den i romjulen.

 

Lenke til kommentar

Terje: som jeg har forstått det kan man få den låst opp uten problemer, men det skal jeg ikke si sikkert, da jeg ikke har prøvd det selv.

 

For min del blir det nok en S2 til 3.086,- og ikke en Nexus til 4.066,- (prisene kan finnes ved å velge abonnementet Tele2 Champion mega hos siba.no for gjeldende produkter)

Min nytteverdi av Nexus er relativt liten eller ikke tilstedeværende i forhold til S2. I tillegg er Nexus også større og tyngre.

Hvis jeg skulle ha vippet over til Nexus, ville det vært på grunnlag av skjermen. Den er visstnok usannsynlig god, men det er ikke så viktig for meg at jeg velger å legge tusen kroner ekstra på bordet.

 

Takk for hjelpen.

 

Og Terje, lykke til med evt. ny telefon. Jeg gleder meg til å endelig kunne bruke telefonen, ikke vente på at den skal følge etter meg.

Lenke til kommentar

Tele2 er meg bekjent vriene på å låse opp telefoner, spesielt i bindingstid. Har hørt utallige historier om at de ber kundene å betale seg ut av avtalen, altså bryte den.

Selv har jeg kjøpt SGS2 hos Elkjøp, til 1,- med NetCom Fastpris Medium, hvor totalprisen havner på 4789,- i løpet av ett år, da med 400 ringeminutter, 200 sms og 600mb datatrafikk i måneden.

Galaxy Nexus vil få oppdateringene rett fra Google, mens SGS2 får sine oppdateringer fra Samsung, etter de har tilpasset sitt grensesnitt.

 

- Mortis

Lenke til kommentar

Angående å låse telefonen opp, de er vrange tele2 helt til du kommer med god nok argumentasjon, da virker de plutselig veldig hjelpsomme. Jeg sendte noen e-poster til de for et par år siden får å få låst opp min telefon som var en c902. De ville ikke gjøre det helt til jeg kom med at telenor gjør dette gratis og dere har en prisgaranti ovenfor dem, da ringte de meg opp og hjalp meg igjennom det :)

 

Har forøverig bestilt den fra siba jeg :) Noen som vet hvor lang tid det tar før man blir godkjent av tele2 ? Har sherrif der idag, men har ikke noen registrert inntekt, og en registrert formue på 30k. Hadde champion før, tror dere at de kommer til å være vrangere på champion 239 ?

Lenke til kommentar

Var innom Siba i dag og fikk kjøpt meg en S2. Fikk også bekreftet at den ikke er operatørlåst, du kan mao. putte ditt eget simkort i den. Prisen blir 3068 + 12 * 49 = 3656. Det var ikke mulig å betale alt på en gang, så jeg må nok belage meg på månedlige avdrag. Siba har også et tilbud fram til den 24. som gjør at du får 500,- å handle for i butikken ved kjøp av S2 og to andre modeller jeg ikke husker navnet på.

Lenke til kommentar

Hvorfor 12*49 ? 49 regner jeg at er for sufrepakken, men den er jo inkludert ?

 

Edit:

 

Siba har også et tilbud fram til den 24. som gjør at du får 500,- å handle for i butikken ved kjøp av S2 og to andre modeller jeg ikke husker navnet på.

 

Ikke kun tre modeller, men alle mobilene MED tele2 avtale.

Endret av ÜberTec
Lenke til kommentar

Hvorfor 12*49 ? 49 regner jeg at er for sufrepakken, men den er jo inkludert ?

 

Dette er ikke inkludert nei, merkelig nok. Dette ser man også dersom man klikker på spørsmålstegnet ved siden av "minste totalkostnad" på http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=6855650

Minste totalkostnad med valgt abonnement. NB! Ved nytegning av Champion abonnement tilkommer minstedebitering 49,- pr. mnd i tilegg til totalprisen under:

3 068,-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...