Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes Moen faktisk gjorde en god figur jeg. Med unntak av manglende frispark i til Aafk i forkant av straffesituasjonen og fordelsfadesen i førsteomgangen, så var han nesten prikkfri.

 

Rekdal bør derimot belage seg på et par kamper fra tribunen. Man rekker ikke finger til motstandernes trenere, åkke som hva man synes om dommeren!

Lenke til kommentar

Moen gjør vel ikke mange flere feil enn "dommere flest", problemet han gjør er dog at han (i mine øyne) gjør kanskje den største dommerfeilen av den alle, nemlig å være inkonsekvent.

 

Man må legge lista et sted, og la den ligge der, man kan ikke begynne å svirre rundt og plutselig blåse for en situasjon han tidligere lot gå (sammenligner Henriksen-situasjonen før straffen til RBK, og Jäager v.s. Svensson).

 

Oddvar Moen slår meg som en god, folkelig dommer, men han har desverre noen store blundere i ny og ned.

 

 

Edit:

 

Mener vel også at (husker ikke navnet en gang nå, short-term memory er no dritt) Aafk-spilleren som forårsaket straffen skulle vært utvist, da jeg mener han hadde et gult kort fra før.

Er iallefall for meg en situasjon der det skulle blitt gitt et kort.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Moen gjorde det beste ut av kampen, men tydelig at han ikke klarte å henge med. Mye rart som skjedde mellom spillere og på benken han enkelt har kunne ha tatt tak i og fått slutt på.

 

Rekdal er treneren jeg elsker og hate. Han kan det å få folk såpass engasjert at de vil gjøre alt for å kjempe. Jeg skjønte at utligningen kom når Steffen bommet. Kunne slått av og fortalt resultatet ved kampslutt.

Lenke til kommentar

Nja, Moen burde vel kunne stole på at fjerdedommeren på linja faktisk er den som legger lista og sier fra til trenerne?

Evt. gi Moen beskjed om hva som foregår.

Når han til tider ikke henger med i tempoet i kampen, så blir det ihvertfall vanskelig å følge med på alle sprellene til Rekdal.

 

Ellers er jeg enig med deg om Rekdal, min "snille side" synes han er en uspiselig gretten blei, men han har jo et voldsomt engasjement.

Bare synd at han skal være så forbannet usaklig til tider.

 

På stillingen 1-0 så sender Prica Dockal alene igjennom. Men Moen velger å blåse frispark isteden for å gi fordel. Da var det 2 RBK spillere mot 1 AaFK spiller. En helt latterlig dårlig avgjørelse og at dere glemmer den når dere oppsummerer er utrolig.

 

Ikke nevnt, men ei heller glemt.

 

Jeg nevner den innunder situasjoner som går i mot begge lag, greit at Aafk isolert sett ikke hadde en like stor "sjanse", men de fikk flere pussige situasjoner mot seg som jeg i det lange løp føler veier opp for denne store bommerten fra Moen sin side.

 

Men da kan jeg kontre med at det er merkelig at ingen nevner situasjonen med Høiland og Fuhre, hvor jeg faktisk mener Høiland er borti Fuhre.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Høiland er ikke borti Fuhre. Det ville vært så billig, men Moen er tjukk i hodet så han kunne fort dømt der.

Uansett så er det en latterlig avgjørelse og selv om AaFK fikk mindre avgjørelser mot seg var den sjansen DEFINITIVT størst. Itillegg burde han klovnen i forsvaret hatt rødt kort, men igjen, Moen er dum som er brød

Lenke til kommentar
Høiland er ikke borti Fuhre. Det ville vært så billig, men Moen er tjukk i hodet så han kunne fort dømt der.

 

 

Jeg var ganske sikker på at du var uenig med meg der siden du ikke nevnte situasjonen, men jeg er heller ikke overraskende for deg, uenig.

Jeg mener Høiland (ikke med vilje dog) er på hælen til Fuhre, og Fuhre er på vei forbi to RBK-forsvarere og mot mål, den lille kontakten er nok til å dytte Fuhre ut av balanse, og uansett om han skulle ha filmet eller kastet seg, så burde det vært et frispark da det er kontakt bakfra (hurr hurr).

 

selv om AaFK fikk mindre avgjørelser mot seg var den sjansen DEFINITIVT størst

 

Spørs om Aafk-supporterne er enige med tanke på at en situasjon Moen IKKE blåste på (ergo, han mente at det ikke var et frispark noe som jo strengt talt er feil, ergo, en dommerfeil) ble til en straffe til RBK.

Hadde Ivers satt den og det vært den avgjørende skåringen, kan du banne på at vi hadde fått hørt det ut resten av året.

"Heldigvis" bommet han, og selv om resultatet er uheldig sett med RBK-øyne, så er det et helt greit resultat når vi tenker på at Aafk også hadde en del merkelige avgjørelser mot seg, og avgjørelser de ikke fikk, samt at de kjempet seg inn i kampen.

 

Itillegg burde han klovnen i forsvaret hatt rødt kort

 

Enig, grunnet to gule kort.

 

Moen er dum som er brød

 

Uenig.

Jeg velger å tro at Moen klarer å åpne en dør for egen maskin, men har til gode å se et brød gjøre det samme.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...