Gå til innhold

Sniktitt: Asus Transformer Prime


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer vel an på behov også. For min del, som spiller litt FM etc på min bærbare, vil det være vanskelig å kunne erstatte den med et nettbrett. Nå er vel ikke det hovedoppgaven til et nettbrett eller, men så lenge prisen ligger så nær en bærbar pc blir det vanskelig å velge nettbrett fremfor pcen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser frem til å høre hvordan denne er med HD video av vanlige sorter. Min originale TF101 funker fint til litt 720p wmv med stereo lyd, men når det kommer til mkv fra 720p og oppover med flerkanalslyd må jeg enten velge mellom stumfilm, ekstrem hakking i playback, eller transkoding før overføring til brettet. Ingen av delene er ideelt.

 

Håper dere tester den med assorterte HD videofiler.

Lenke til kommentar

Den er litt større ja. Ift Galaxy tab er den 6,3mm bredere, og 5,5mm høyere.

 

Forøvrig syns jeg dette lover svært godt for en lansering i Norge i januar. Jeg var redd for at ekstrem etterspørsel i statene ville utsette lanseringen her til lands, men det er jo tydelig at produksjonen av norske-retail pakker allerede er godt igang. Norsdisk tastatur :)

Lenke til kommentar

Dette er ikke en erstatter for en fullblods bærbar, men samtidig så vil den fint kunne brukes til surfing og enkel skriving. Samtidig så kan du faktisk ta tastaturet av og fremdeles bruke den så den fyller andre nisjer en bærbar også. Veldig tøft av Asus å satse videre på tablet/netbook konseptet.

Lenke til kommentar

Minner meg litt om dette bildet:

 

funny-facebook-fails-mac-vs-pc-the-truth.jpg

 

For det er faktisk det de fleste bruker en laptop/PC til idag. Bruker 90% av tiden i nettleseren. Det er jo derfor konseptet med Chromebook kan fungere også.

 

Jeg som har en egen stasjonær vil nok kunne erstatte så å si all min laptop bruk med denne. Mulig jeg kommer til å selge laptopen etter å ha sett hvordan det er å ha denne noen måneder.

 

Eneste jeg kommer til å savne er en office-pakke som faktisk duger til jeg skal skrive større oppgaver og man trenger mer enn bare "notepad" aktige programmer.

Lenke til kommentar

Mus kan kobles til - emulator vet jeg ikke med, men det er fullt mulig å kjøre remote desktop til PC-en hjemme f.eks. :)

 

Mixy: Uten å foregripe for mye av den endelige testen er Office-pakken som følger med noe av det nærmeste du får en fullverdig kontorpakke på brett. Grundig gjennomgang kommer :)

Endret av fjarle
Lenke til kommentar

Den har fortsatt kun 1gb minne, så det er nok ikke noe å emulere noe OS på nei.

 

Gleder meg til å lese fjarle, sykt misunnelig på at du får klå og ikke jeg :)

 

Håper dere kan undersøkte hvordan det er med printing av dokumenter, og hvordan dokumenter fra denne fungerer i eksisterende office-pakker. Hvis jeg først hadde skrevet et lengre dokument på denne, ville jeg naturligvis at det kan redigeres med Word eller Pages senere om ønskelig :)

Endret av Mixy
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...