Gå til innhold

Tips til gratis videoredigeringsprogram!


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har sett på forskjellige video-redigeringsprogram lenge nå, men finner ingen gode, da som er gratis. Jeg har jo da prøvde Sony Vegas, Movie Studio og noen andre, og jeg må si at jeg er fornøyd med dem, men dem er ikke gratis utenom en måned.

 

Så spørsmålet mitt er om du vet om et eller kunne tenke deg og skrive opp noen kanskje som du tror er gode, men Windows Live Movie Maker og slike video-redigeringsprogram vil jeg helst ikke se i denne tråden. Men visst du kunne komme med noen gode video-redigeringsprogram som er gratis hadde jeg satt stor pris på det. Men også så må de finnes til Windows. ;-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Begynn heller med å forklar hva det er du trenger, Vegas og slikt er ganske proffe programmer og det er mulig du kan godt klare deg med ett mye enklere og billigere program som pinacle osv.

 

Men om du vil ha liste over gratis programmer som er mer avansert enn MM:

http://avidemux.sourceforge.net/

http://trac.videolan.org/vlmc/

http://www.editshare.com/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=98

Lenke til kommentar

TS spurte etter program som var gratis Og de jeg linket til koster ikke noe, og er dermed da gratis. Greit de har ikke betegnelsen Freeware eller Open source, men produktnøkkel/lisens får man gratis. Jeg ser det heller ikke som noe form av piratvare å poste disse to kodene fra cdnett når den ene koden er over et år og den andre snart et år gammelt. Om noe må det være ufrivillig reklamering for HjemmePC magasinet. Denne tråden har endt med bitching av personlige meninger dessverre. Som nevnt så spurte TS etter program som var gratis, jeg listet opp alternativer på slike programmmer som ikke kostet noe = gratis. Så får TS selv bestemme om han vil vurdere disse, det er ikke andre brukere eller ansatte på dette forumet som i dette tilfellet kan eller bør bestemme.

Lenke til kommentar

Bare så det er helt klart: Sony Vegas og Magix er ikke gratisprogrammer, kun trial-versjoner som må betales etter en viss tid, eller slettes.

 

Det kan da ikke være så vanskelig å forstå det?

 

Dersom du går inn på linkene så står følgende:

 

Vegas Movie Studio Platinum 10

Lisens: Freeware

 

MAGIX Movie Edit Pro 15 Silver

Lisens: Fullversjon

Programmet er en spesialversjon, men likevel mange av funksjonene intakt. Du kan utføre capture av video fra ulike kameraer, dog ikke Dolby lyd, og utføre alle typer klipp og effektbruk på filmen. Menydelen mangler, likeså brennefunksjon og noen eksportformater. Likevel, siden programmet er gratis for deg, byr det på nok av utfordring for deg som trenger et videoredigeringsprogram.

 

 

Hva er det du ikke forstår med dette ???

Lenke til kommentar

 

Og hvordan kan du konkludere med det etter å linke til versjon 11 ? Så lenge cdnett sier den er freeware så er den det. Det er ikke unormalt å gi gratisversjoner av gamle versjoner i promoteringsøyemed. Om cdnett tar feil har du handlet i god tro og er ikke pirat på noen som helst måte.

 

Du er kanskje ikke enig i at magix er gratis heller ?

Lenke til kommentar

Installerte versjonen som ligger der og det er en 30 dagers prøve-versjon. Så da er case closed. cdnett som har merket den feil i sin katalog.

 

Trondster: Dersom du går på cdnett.no og trykker på linken "gratis programvare" så kommer du til katalogen demmers. Der kan du søke etter vegas og får opp linken til download. Så ingen passord påkrevet der og ingen pirateriering heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...