Gå til innhold

Hva bør man gjøre i New York i januar?


Autzen

Anbefalte innlegg

Hei, forumvenner!

 

Nå har det slikt at jeg og to kamerater skal reise over Atlanteren for å tilbringe litt over en uke i New York. Vi er forresten alle 22år gamle. Hva er det vi burde finne på når vi er der nede? Vi er der fra 22-29 Januar. Vi er ikke redd for kultur, så håper dere har flere forslag til aktiviteter og plasser vi burde besøke! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nevermind :)

Jeg har kun vært i NYC en gang, så jeg er nok ikke den beste til å komme med råd. Elektronikk og klær er billige å kjøpe med hjem, det er vel verdt å nevne.

 

Ellers kan det anbefales å stikke en tur opp et sted hvor man har god utsikt, vi gikk i toppen på 30. rock i stedet for empire state, mye kortere kø, også kan man jo faktisk ta bilder AV empire.

 

Å ta den klassiske ferga og kikke på frihetsgudinnen har dere sikkert tenkt, også er det jo et sånnt fint museum der på ellis island. Og når man er inne på museer, the guggenheim(!)

 

Er dere alle 22 så må dere jo også få noen øl og drinker, der er jo mulighetene uendelige. Jeg har alltid tenkt på amerikansk øl som noe skikkelig piss, fordi jeg forbandt det med Bud, men de har jo faktisk mye godt derover.

 

Spis en god sub / sandwich på en deli. Legendariske subs der over, med mye(!) kjøtt. Reubens sandwich, f.eks.

 

Hmm, nå merker jeg det er kjipt at mine to neste reiser er bestilt, og at jeg ikke har råd til å bestille en tur til NYC. Men vel, det skal jeg begynne å planlegge igjen, fet by, god tur!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...