Gå til innhold

Call of Duty og Battlefield 3 - De to store skal ut i vinterens største virituelle krig.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

To helt forskjellige type spill om en tenker online så for min del tror jeg dem vil forhåpentligvis levere noe av det beste innen sjangeren når dem kommer.

 

For min del så er det ikke et spørsmål engang om hvilke jeg skal ha...det er jo latterlig...en skal jo ha BEGGE! :p

Lenke til kommentar

Det er vanskelig å si hva som blir best av MW3 og BF3. Det er jo ingen hemmelighet at CoD serien har stått mer eller mindre på bar bakke siden MW1 (CoD4) Det finnes ingen detaljer på hvordan Multiplayerdeler av MW3 blir, så det beste er nok å ha litt is i magen. Klikk deg innom på forum, besøk metacritic eller spør eventuelle kompiser om tilbakemeldinger.

Lenke til kommentar

Grafikkmessig blir nok BF det klart beste om du har PC til å kjøre det.

Gameplay er vanskelig å sammenligne da de i mine øyne er to forskjellige spill. Blir nok å kjøpe begge, men gleder meg mest til MW3, da jeg historisk sett har likt CoD MP gameplay over BF MP gameplay.

Lenke til kommentar

BC3, er det noe nytt? BF3 derimot skal jeg påstå kommer til og eie alt som er. MW og BF er veldig forskjellige, men de kan likevel sammenlignes til en viss grad. Vil påstå gameplay er bedre på BF, da det er lagt mer opp til samarbeid og alt er mye mer storslagent av seg. MW sitt gameplay er veldig begrenset, det er for enkelt, for lite variasjon. BF tilfredstiller i hvert fall mine behov mye bedre, da det oppfordrer til taktikk og planlegging, som gir en mye større utfordring for deg som spiller. Blir desto mer tilfredsstillende når planen din fungerer.

 

MW er greit om du vil ut og skyte litt en 30 min, men thats it for meg. I lengden så er det kun BF som er noe å samle på for min del.

Lenke til kommentar

hei, lurer på om noen vet hva som blir best av bc3 og cod mw3. Selv tror jeg mw3 blir best, men.... Takker for din mening.

 

Dummeste tråd noensinne... :thumbdown:

 

Men du klarte da å lure meg inn her ihvertfall

Enig... Hvorfor starte en tråd om hvilket spill som er best når ingen av de han lister er kommet ut enda.

Lenke til kommentar

Helt klart Mw3 for meg. Har aldri likt Battlefield spillene i forhold til de mangfoldige timene med jeg har hatt med Mw1 og Mw2 online. Singleplayer er også bedre i Mw1 og Mw2. Dette er selvsagt min mening :) Battlefield 3 er bare eye-candy slik jeg ser det.

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Det er ikke to helt forskjellige spill nei, det er ett bra og ett dårlig spill.

 

Kan da ikke avskrive BF3 enda. Spillene er jo ikke gitt ut og det finnes fremdeles ikke altfor mye info om dem på nettet.

 

Han snakker nok om at BF3 er det beste av de to. Mange av de som sier CoD er bedre er folk som aldri har prøvd BF2 f.eks da de er av en yngre generasjon. BF sitt gameplay er bedre :)

 

Og basert på all den info som har kommet ut kan man trygt konkludere med at BF3 blir bedre enn MW3.

Endret av Hyd
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...