Jump to content
Sign in to follow this  
OHJohansen

Skriv din siste hilsen til Steve Jobs

Recommended Posts

Jeg har ikke alltid vært enig i Steves ideer og måter han har gjort ting på, men det er helt klart at vi har mistet en nøkkelpersjon i utviklingen av IT-produkter (Programvare, telefoner, notebooks også videre). Jeg tror det er viktig å tenke på at uten han og Apple, kunne utviklingen av den personlige datamaskinen tatt en helt annen retning. Det er synd at han tapte kampen mot kreften, men han vil nok for mange leve videre igjennom Apple.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Aldri vært en fan av Apple, kommer aldri til å bli det og kommer aldri til å kjøpe et produkt til av Apple (med forbehold). Men synes uansett at Apple og Steve Jobs har bidratt med mye positivt i forhold til markedsutviklingen. Mye ros til Mr. Jobs for det. Hvil i fred!

  • Like 2

Share this post


Link to post

Selv om jeg personlig boikotter alle Apple produkter, så er jeg veldig takknemlig for det de bringer til markedet mtp smarte og enkle løsninger, samt fokus på design. Apple har pushet mange andre produsenter i riktig retning, og absolutt vært en stor innflytelse på markedet. Mye av dette takket være Mr Jobs. Trist at en slik mann skal forsvinne i såpass ung alder, takk for alt og hvil i fred Steve! :)

Share this post


Link to post

Et geni og visjonær. En av de virkelig store, uansett hvilken logo du foretrekker.

Jobs var en av de som virkelig var med på å pushe elektronikkbransjen opp og frem.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Jeg er ganske sikker på at teknoverden har tapt en viktig pådriver i dag. Jobs har, spesielt de siste årene, røsket opp i en del teknologiske markeder som trengte å bli gitt et spark. På tross av at Apple sine løsninger ofte blir kalt forbrukerfientlige, så tror jeg at vi som forbrukere har en del å takke Jobs for. Uansett om man nå sitter med et iOS-, WP-, eller Android-device.

Share this post


Link to post

RIP steve,

Jeg var aldri noen stor fan av produktene dine, men ditt intellekt og sans for nyskaping samt dine visjoner skal jeg annerkjenne på det sterkeste.

Du var en stor mann, du dro teknologien videre til det nivået som vi er på i dag og slo gjennom i et marked med hard konkuranse som MS hadde monopol på.

Verden har lidd et stort tap.

Hvil i Fred.

Share this post


Link to post

Har aldri vært noen stor fan av Apple og jeg har nok rakket ned på Steve mens han var i live, men det ville vært urettferdig å gjøre nå som han ikke kan forsvare seg selv.

 

Han har gjort mye bra innenfor dataverden og for det takker jeg han.

 

Hvil i fred Steve Jobs.

Share this post


Link to post

Steve er mye mere enn "iphone-mannen", husk. På tidlig 80-tallet trumpet han gjennom hjemme-PC som et mulig marked og lagde Macintosh, som hadde en vindu/mus-interface flere år før Windows fulgte etter med sin versjon. (Det hadde forsåvidt Commodore Amiga-maskinene også)

 

På 90-tallet ble han desillusjonert og forlot Apple. Da revolusjonerte han like godt animasjonsverdenen med Pixar-studioet sitt.

Så kom han tilbake til Apple, og kom opp med iMac, som ble kjæledeggen til alle designere og damer med sine fine pastellfarger og ingen klumpete boks i datakroken. iMac hadde all hardware innebygd i skjermen. Så kom iPod, som slo knockout på hele MP3-spiller markedet. Når han ble lei av å lage nye modeller iPod, dukket iPhone opp, og knuste hele mobilmarkedet til grus. Så kom iPad 1 og 2.

 

Dataverdenen blir nok ikke det samme uten Jobs og hans energiske presentasjoner.

Share this post


Link to post

Jeg har hatt ipod touch i 3 år nå og kjøpte meg en ipad i oktober i fjor (i Kina vel å merke). Selv om jeg ikke er så ekstremt glad i Apple så har de laget innovative produkter og jeg håper de fortsetter å skjerpe konkurrentene sine. Tusen takk Steve Jobs for det du har gjort for maskinvare (og software) industrien, det er synd at du måtte forlate oss så tidlig, RIP!

Share this post


Link to post

Takk for at du har tørt å gå foran, og har turt å sette ideene dine ut i praksis. Det er ikke tvil om at du har berørt en hel verden gjennom dine produkter. Hvil i fred

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...