Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Savner kjæresten noe så voldsomt, trenger tips


Anbefalte innlegg

Kjæresten min er bortreist og studerer, hun har vært borte i en måned neste søndag, og skal være borte 2 måneder til.

 

Jeg har alltid visst at det kom til å bli tungt å ikke se henne med unntak av skype i 3 måneder, men det savnet jeg føler er så enormt at jeg tenkte jeg kunne spørre her om noen hadde vært gjennom det samme og om noen har tips til hvordan det blir enklere for meg?

 

Jeg er ikke den typen som bare tenker på meg selv, det er ikke slik at jeg er sint på henne eller irritert for at hun er reist. Jeg digger at hun gjør som hun vil og følger lidenskapen sin, derfor sliter jeg litt med å fortelle henne hvor ekstremt jeg savner henne. Jeg forteller jo henne at jeg savner henne, men jeg vil ikke fortelle henne at jeg feks gråter jevnlig den siste tiden. Det er som om jeg kjenner savnet hele tiden hele dagen, og jeg merker at jeg er på nippet til at tårene begynner å trille, og da skal det mindre til (feks en krangel med mor) for at jeg plutselig begynner å grine som ei lita jente. Det jeg tenker er at det ikke er noe morsomt for henne å vite at typen er hjemme og griner på grunn av at hun reiste bort for å gjøre noe hun alltid har hatt lyst til å gjøre? Jeg vil ikke at hun skal ha dårlig samvittighet for å gjøre dette, men samtidig er savnet så enormt at jeg må spørre her å håpe at det kommer en guds sendt engel som kan gi meg noen tips om hvordan dere taklet en lignende situasjon?

 

Jeg har prøver å gjøre så mye jeg kan for å holde meg opptatt, har begynnt nye aktiviteter osv. Men visse dager er fortsatt veldig vonde.

 

Regner ikke med en magisk formel her, jeg vet at jeg kommer til å tenke på henne å savne henne uansett, men hvis det er noen som har noen tips om hvordan jeg skal klare det lettere?

Endret av Kjartan1234
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Send pakker og brev. Planlegg noe fint dere kan gjøre sammen når dere ses igjen. Sett pris på tiden dere får snakket. Og lær å like ditt eget selskap. For det jaget etter å være i aktivitet hele fuckings tiden er slitsomt. Tillat deg selv å kjenne på de kjipe følelsene og la de komme ut, da gjerne mens du er aleine. Du kommer til å gå på veggen av å stenge alt inne hele tiden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tydeligvis noen som ikke har vært i lignende situasjon før, da dere tipser om å finne noen andre..

 

Slik som jeg har forstått det skal hun være borte i 2 måneder til, hjemme i 2 måneder og så bort igjen i 3 måneder?

 

Har vært borti lignende selv, bare ikke like lang periode. Det er egentlig bare å smøre seg med litt tålmodighet, passe på at det alltid er noe å gjøre for å få tiden til å gå.

Du har ikke tenkt på å reise litt selv da? Passer kanskje dårlig om du driver med studier osv.?

 

Du kan jo eventuelt bruke litt tid på å planlegge tidenes reise sammen med kjæresten din neste sommer eller noe? Planlegg alt fra den minste detalj. Da har du mye å se fram til :)

Lenke til kommentar

jeg feks gråter jevnlig den siste tiden. Det er som om jeg kjenner savnet hele tiden hele dagen, og jeg merker at jeg er på nippet til at tårene begynner å trille, og da skal det mindre til (feks en krangel med mor) for at jeg plutselig begynner å grine som ei lita jente.

Og VIPS, så var all sympati fra Freddy borte.

 

Ikke sitt hjemme som ei lita jente. Mann deg opp, for faen ! Drikk øl, gå på pub, gå med samme buksa tre uker i strekk, skift avataren din til noe som ikke er rosa, se en actionfilm, se på porno, gå ut med gutta, spill Playstation med gutta, snakk om mus og brød med gutta, nap laksen, kikk på andre jenter, snakk med kjerringa på skype, dirtysnakk med kjerringa på skype, jobb overtid og tjen fett med penger, ta bilen din til en avsidesliggende plass med noen kamerater og ha "biltreff" hvor dere burner og sladder, se på en fotballkamp med gutta, stikk på kino, rydd rommet ditt, se hvor langt skjegg du kan få, trim skjegget til noe kult (eksempel bukkeskjegg).

 

Alle disse punktene er bedre enn å sitte hjemme å tute som en premenstruell rosablogger. Sitter du hjemme og syntest synd på deg selv, kan jeg garantere at dama di blir lei av å være sammen med deg. Jenter liker menn! Ikke tøfler som sitter hjemme å venter... i tre måneder...

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Støtter innlegget fra Freddy her.

 

Jeg er for tiden i en veldig lik situasjon, bortsett fra at jeg er bortreist og skal være borte fra hun til sammen ni måneder, to er ferdig. De to månedene som har gått har forsvunnet latterlig fort, rett og slett fordi jeg holder meg opptatt 24/7 og tar meg fort friheten til å poppe en pils under lunsjen midt på dagen og tar pub til pub runder med gutta så og si hver helg.

 

Selvsagt savner jeg henne og gleder meg utrolig til jeg ser hun igjen, men det sier seg selv at tiden går ti ganger så sakte hvis du bare sitter hjemme og teller ned minuttene.

 

Støtter innlegget fra Freddy her.

 

Jeg er for tiden i en veldig lik situasjon, bortsett fra at jeg er bortreist og skal være borte fra hun til sammen ni måneder, to er ferdig. De to månedene som har gått har forsvunnet latterlig fort, rett og slett fordi jeg holder meg opptatt 24/7 og tar meg fort friheten til å poppe en pils under lunsjen midt på dagen og ta pub til pub runder med gutta så og si hver helg.

 

Selvsagt savner jeg henne og gleder meg utrolig til jeg ser hun igjen, men det sier seg selv at tiden går ti ganger så sakte hvis du bare sitter hjemme og teller ned minuttene.

Endret av DMN
Lenke til kommentar

Jeg støtter faktisk freddy sitt innlegg jeg også, og jeg gjør faktisk meste parten av det han sier, samtidig som jeg går ut på byen hver helg og holder meg for det meste opptatt. Men uansett hvor mye jeg gjør så blir det alltid en tid der jeg kjeder meg. Forstår det at det eneste jeg kan gjøre er å smøre meg med tålmodighet og bare gjøre som jeg alltid har gjort. Snakket med ei som hadde vært borte fra typen i 3 måneder, hun mente at det var tungt den første månen, men etter dette gikk de to neste månedene rimeligt fort unna, satser på at dette stemmer.

 

Takker for svar, selv om jeg ikke kommer til å bytte avatar til noe som ikke er rosa.

Endret av Kjartan1234
Lenke til kommentar

Tydeligvis noen som ikke har vært i lignende situasjon før, da dere tipser om å finne noen andre..

 

Eller de har vært i en slik situasjon hvor det ble slutt nettopp pga avstanden.

 

Så derfor anbefaler man heller utroskap? Joda, meget logisk du.

 

Er ikke utroskap før du faktisk går til sengs med noen. Går fint an å skikke seg rundt etter noe bedre mens man er i et forhold.

Lenke til kommentar

Om man faktisk ser seg rundt etter andre partnere mens man er i et forhold kan den aktuelle personen suge på en haglemunning etter min mening. Da er ikke forholdet bra nok og man burde ha såpass med intelligens at man skåner den andre parten for smerte.

 

Denne er jeg enig i!

 

TS: bra å høre at du gjør ting, og ikke låser deg inne!

 

Hvordan er kontakten din med henne? Er det noe som helst sjalusi med i bildet ?

 

Mvh Freddy

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...