Gå til innhold

Nokia N9 tråden


Slai

Anbefalte innlegg

ellers er eg litt skuffa over kamera på mobilen så langt, har ikke tatt noen bilder ute i dagslys da, regner med bildene blir fine da men innendørs er det ikke mye og skryte over, unger og dyr, kansje 1 av 30 bilder blir brukbart lissom..

litt skuffa etter eg har vert borti nokia N8 før og den synest eg tok ganske bra bilder, så forventet eg det samme eller bedre resultat med denne N9, men virker nesten som dem har putta eit dåreligere kamera i denne en va som var i forige modell, noe eg synest er litt tåpeligt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, kameraet på N9 er ikke like bra som i N8, ingen kamera kommer i nærheten av det.

 

Skal bli bedre med noen SW updates, har jeg hørt. Vi får se. Ansel-A skal komme, noe som er et bra verktøy for etterbehandling. Ellers er defaulteditoren helt ok.

 

Mulig det ble litt for avansert. Du får spørre i tråden om oppklaring :) .

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Du kan alltids legge notater og tekstdokumenter hvor du enn vil i mapper hvor som helst, med en filutforsker eller via terminalkommandoer.

 

Skrifstørrelse kan du endre på globally via en ini-fil såvidt jeg husker, skal være en link til det en plass i denne tråden (en post skrevet av meg, husker desverre ikke nøyaktig hvor den ligger i denne tråden) eller bare i notatet du skriver ved å velge skriftstørrelse.

 

EDIT: jeg gadd lete, posten er her.

 

Takk for svaret - som forteller meg at det er så tungvint og/eller usikkert at det ikke er særlig aktuelt.

Lenke til kommentar

Husker tidligere i tråden noen som plagdes med Spotify, blant annet at programmet ikke husket at det var haket ut under remember me.

 

Nå sliter jeg med samme, har forsket litt og blitt mer og mer forbannet og jeg er iferd med å bli rape gærn. Verken Spotify eller MeeSpot vil huske passordet og godtar dessuten ikke at jeg ikke er koblet på nett. Ergo er det umulig å bruke Spot på plasser uten nett. Hadde samme problemet før oppdatering til 1.2, men dette forsvant. Det kom en OTA oppdatering som jeg sikkert dumt nok godtok, etter dette ble det bare rør. Har prøvd å slette alt og legge alt inn på ny, men fanden heller, det vil seg ikke.

 

Forøvrig lå idle på ca 50mA i flere dager etter å ha tømt enheten og rebootet, men e nå nede i 8mA, så det er jo bra.

Lenke til kommentar

Helt ut av tråd "sync" - men er det bare meg som reagerer på at mobil "testene" som blir gjort i dag, stort sett dreier seg om "apps", "skjermstørrelse" etc kjaffs.......ja kaller det kjaffs.......

 

Er det totalt slutt på å se på mobil dekkning, lydbilde etc.......uten at jeg vet, så virker dette som noe som blir sterkt undervudert i dagens tester.....

 

For meg er en mobil en sak man skal kunne ha bra lyd i, og savner at dette har spesielt "tyngde" i dagens tester.

 

Jada, sikkert "subjektivt" - jeg har en N9 selv, men har dessverre oppdaget at jeg når jeg snakker med en del folk med SG2 så er lydkvaliteten særdeles dårlig i form av klipping o.l - er det bare meg eller det det noe som er jevnt over??? - har ikke oppdaget dette problemet med andre jeg snakker med....:(

Lenke til kommentar

Hørt om folk som har hatt problemer med SGS2, at man høres dårlig.

 

Ja, det er mye som mangler i dagens tester, men etter DinSides test av N9 forstår jeg jo at det er ikke bare mye de utelar fra tester, som du snakker om, men legger til feilinformasjon.

 

MAO jeg tar disse testene med et par tonn salt. Mening om et produkt er én ting, men mening om et produkt man finner på er en annen ting.

Lenke til kommentar

Gode greier :)

 

Da er det ikke bare jeg som føler at det er slik med andre ord.

 

Synd tester etc konsentrerer seg om mer (det jeg vil kalle for) uvesentlige ting - som igjen får produsentene til å konsentrere seg om de tingene.......)....personlig foretrekker jeg god batteri tid, og god samtale kvalitet i en telefon - dette bommet nok dessverre blant annet dinside på - og ja la merke til kritikken i den forbindelse....

 

Bare så jæ**** synd at ikke Nokia er tenkt p satser videre på MeeGo....:( (in the end, så får man jo bare håpe at investorene går inn og overkjører Elop fyren), men men uansett fornøyd så lang, god dekkning, og go kvalitet på snakkingen....:)

Lenke til kommentar

Veldig fornøyd med dekningen. Er forsåvidt ganske optimistisk til WP8, personlig. Meego Harmattan hadde vært stilig å sett utvikles videre med mer ressurser, selv om det per dags dato er ganske bra.

 

Noen som har erfaringer med Fennec/Firefox på N9en forresten? Testet det litt selv, men ender alltid opp med å gå tilbake til stock eller Opera, da jeg føler Fennec blir litt treigt?

Lenke til kommentar

Skikkelig integrering av msn, icq, yahoo osv i samtaler(slik som facebook) funka meget bra. e bra at man kan vær pålogga pc og mobil samtidig.

 

Edit: ehh.. glemte å link :whistle:http://www.meegoexperts.com/2011/12/apps-enabling-icq-n9-instant-messaging/

 

Aha, skjønte ikke helt hva du snakket om før linken kom.. :)

Har savnet MSN på telefonen, så dette skal jeg prøve ut straks.

 

Nå må vi bare finne en QR-kodeleser - ennå ingen som har porta mBarcode??

Og hvordan ligger det an med uPNP og DLNA (streaming av film/musikk fra hjemmenettverk)? Noen som vet?

Lenke til kommentar

Jeg oppdaterte til PR1.1. Men når jeg drar fra toppen av "Appene" så lukker de seg ikke. Noen som vet hvorfor? Thanks!

 

Det er en ny "feature" at appen ikke lenger lukkes når du drar "ned" fra toppen av appen, men når du drar ned i retning jorden sentrum. Litt snodig egentlig. Forsøk å holde telefonen slik at appens topp er øverst, og dra fra toppen.

 

Jeg likte bedre slik det fungerte i PR1.0, og antar det kun er snakk om en setting i en ini-fil. Noen som vet hvilken?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...