Gå til innhold

Nokia N9 tråden


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja jeg og. Men denne tar faktisk kaka så langt. Såvidt jeg vet er det Marxian som laget denne, samme som lagde CuteTube.

 

Denne videospilleren dufter så sterkt av awesomeness at Chuck Norris og Rambo faller på kne i gråt og overwhelmedness.

 

 

 

Ah ja den der appen ja... Det er sikkert ikke en kjempevanskelig port, er sikker på at det kommer snart. Har sett flere snakke om at de savner den :) .

 

 

btw: http://www.meegoexperts.com/2011/11/china-nokia-n9-pr1-2-update-30-2011-44-5_pr/ <- PR 1.2 er ute i Kina. Vet ikke om deres 1.2 er vår 1.1 eller hva som skjer der, men... shits happening!

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Er det flere som opplever at telefonen fryser / restarter seg selv?

Har hatt telefonen i en uke nå, og har kommet ut av tellinga hvor mange ganger det har skjedd...

Ser ut som det skjer overalt også, haugevis av forskjellige apps (hendte mange ganger før jeg installerte flere, så kan utelukke at de har gjort no tull) - skjer også når jeg swip'er frem og tilbake mellom applikasjoner og menyer... har tilogmed hendt når jeg har gjort simple ting som å scrolle i kontaktlista.

 

Bare jeg som opplever dette?

 

Forøvrig godt fornøyd med min første smart-telefon, selv om jeg har funnet et god del rom for forbedringer.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt litt reboots (2-3 ganger siden jeg fikk den for en måned siden eller hva det nå er) men aldri under bruk, bare at jeg har sett den be om pinkode når jeg har dratt den opp av lomma.

 

I tillegg har jeg av og til mistet nett-tilkoblingen på 3g nettverket, men mest når jeg har fått brudd pga kjelleren på sykehuset og liknende.

 

Satser på at disse blir fikset blandt de 3500 forbedringene i pr 1.1 som kommer snart.

 

I mellomtiden: prøv en reset av telefonen. Dersom du går tilbake med telefonen vil de nok si det er SW relatert og anbefale å vente til PR 1.1 er ute, men tilby å sende den inn til sjekk, noe som kan ta et par uker vil jeg tro. Selv venter jeg bare, det er ikke noe som bryr meg i normalt bruk.

Lenke til kommentar

Jeg skulle synkronisere låtene mine på Spotify sånn at de kan spilles offline. En time etter kjente jeg at telefonen var glovarm. Jeg har kjent mobiltelefoner varm, men ikke så varm, kjentes ut som den hadde ligget på en ovn. Det er veldig mange låter, så jeg tror jeg må synkronisere i puljer!

Lenke til kommentar

Merkelig! Min n9 har aldri blitt varm i det hele tatt, ikke i nærheten av SGS2 feks som ble varm bare jeg sjekket klokken. Nå har jeg ikke prøvd å synce spotify heller da.

 

Bruker du Spotifyappen eller QSpot?

 

Jeg bruker den vanlige Spotifyappen.

Synkroniseringen forsetter i dag, ikke like glovarm som i går, men fortsatt noe varm, så det får man vel tåle. Var bare litt overraskende varmt i går rett og slett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...