Gå til innhold

Har Apple avslørt iPhone 5-utseendet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er så mange pluss-sider med større skjerm. Det eneste minuset er den fysiske størrelsen. Alle mine bekjente med iPhone har uttalt seg ærlig at de gjerne kunne tenke seg en lignende skjerm som SGS II har i en kommende iPhone.

 

Takk, men jeg foretrekker å ikke se piksler på skjermen min.

 

Selv med mindre pixler så omtales SAMOLED+ som den beste skjermen totalt sett av samtlige mobiljournalister og alle de andre som jeg personlig har vært i kontakt med, men det er vel et mindretall som synes annet er bedre og må plent støtte sitt eget produkt for enhver pris? Nå kommer det jo SAMOLED+ 720p skjermer til høsten også.

 

Var det ikke du som fornektet at det noen gang ville komme 720p mobilskjermer på markedet i 2011?

Endret av Open-Source
Lenke til kommentar

Tipper det kommer til å være forskjellige meninger om utseende. De som likte iPhone 4 vil sikkert like iPhone 5 siden design trekkene vistnok skal være nokså lik. Men noen lovprising tror jeg det ikke blir. Du kan kanskje link til en tråd der designet til iPhone 4 ble lansert slik at jeg får se hva du mener med lovprising.

 

 

Lenke til kommentar

Man kan jo klart se at dette bare er en ''edit'' på det iPhone 4 bildet til venstre. Kameraet er helt makent det på 4ern. Det samme med høytaleren. Hvis dere og ser i kanten, kan dere se at det er helt like... Det er bare blitt dratt i hver din side.

Det er en illustrasjon. ;)

 

 

Hvem har kopiert hvem denne gangen da? :hmm:

Det er et ikon. Men, hvis den faktisk blir så lik Galaxy Note, er det litt merkelig.

Lenke til kommentar

Var det ikke du som fornektet at det noen gang ville komme 720p mobilskjermer på markedet i 2011?

Jo, det var Lilac1 det :)

 

For de som trenger en oppfriskning startet diskusjonen her og fortsatte deretter i denne tråden (som også inneholder mye spam).

 

Mitt favorittsitat:

 

poenget mitt var at det var skikkelig gøy å høre deg legge fram "Neste år kommer vel ordentlige HD-ready mobiler til android", uten at du ante hva du snakket om i det du sa det.

Og her sitter vi, 8 måneder senere :whistle:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, si det UrgeLoL. Hvis du kommer med en spådom og noen sier til deg at du ikke aner hva du snakker om, hva ville du tolket det som? At personen tror du har rett?

 

Kan også være lurt av deg å lese hele diskusjonen og ikke bare en enkelt setning neste gang.

Ja du traff virkelig spikern der. Leste hele greia, og kan ikke se EN gang at Lilac postet at han ikke trodde det ville komme mobiltelefoner med 720p+ skjermer. Ellers gikk det jo ganske dårlig med spådommene dine.

 

 

 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...