Gå til innhold

Age of Empires Online - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Hei.

Idag (16.08.2011) ble Age of Empires: Online lansert.

Det er "Free 2 Play", altså gratis, med en del begrensninger.

 

Du kan forsatt spille mot andre folk osv, men du kan ikke delta i ranked PVP games, + at du ikke får alt av items osv.

 

Du kan kjøpe "Premium" til rundt $20. Det er også forskjellig bundles man kan kjøpe, men har ikke satt meg helt inn i det, så om noen har en grei forklaring på det, så post i vei så skal jeg få det opp i posten her.

 

Uansett, om dere vil teste ut spillet kan dere laste det ned her:

www.ageofempiresonline.com

 

Jeg spiller på en server som heter "Marathon", hvor det er 2248 spillere pålogget for øyblikket. Er vel rundt 14 servere.

 

Diskuter i vei!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det var litt knot å komme i gang, måtte ha produktnøkkel og MS Live-konto. Er vel enklere for de som er mer bevandret i Xbox-verden. Spillet virket greit nok det, RTS blandet med MMORPG.. Fikk bare prøvd noen tutorial-quest.

Man behøver kunn en Windows Live Konto, om man skal teste ut spillet gratis behøver man ikke produktnøkkel.

 

Selv lastet jeg ned fra http://ageofempires.com/retail

 

Spillte betaen også en liten stund, så er litt kjent med starten av spillet. Skal nok oppgradere til premium selv etterhvert.

Lenke til kommentar

Har spilt opp til lvl 5 med Egypt, og endte opp med å kjøpe Premium for dem. Jeg slet litt med å finne ut av det der med cd-key siden den ikke fungerte, men da det først var gjort slipper jeg å tenke mer på det. Den grafiske stilen var ganske rar den første stunden og virker litt "barnslig", men jeg liker den nå da jeg har spilt noen timer. Og selv om den grafiske stilen er litt barnslig er selve gameplayet svært bra og vanskelig nok. Liker at det er ganske bra customization. Vi kan finne kister med ting i og kjøpe ting i butikkene for å oppgradere enhetene våre som vi vil, og teknologi-trærne er ganske dype. Selv om vi bare har Egypt og Hellas har jeg ingen problemer med å gjøre dem svært forskjellige. ;)

 

Men noen negative sider er det jo også. Så vidt jeg kan se kan vi bare ha én av hver sivilisasjon av en eller annen teit grunn, så vi kan ha f.eks Egypt og Hellas, men ikke Egypt og Egypt (for å få forskjellig teknologi for de to Egyptene). Fortsatt er det bare to sivilisasjoner (men Persia og Celtic kommer "this holiday", når nå enn det er. Halloween? Thanksgiving? Jul?), så regn med å møt de samme fiendene om og om igjen. Men som sagt kommer det to nye sivilisasjoner etterhvert, og de blir neppe de siste. Gi det seks måneder, så er det nok bra variasjon. :)

 

I tillegg er det jo dette med prisen. Glem Free To Play-maset. Vil du ha utbytte av AoEO må du nok pent betale. Heldigvis (?) er det bare tyve (ca kr 150,-) dollar for å få en premium sivilisasjon, men vil du ha premium av alle fire sivilisasjonene (Greece, Egypt, Persia, Celtic) blir det fort dyrt. I tillegg kan vi kjøpe noen andre ting som statuer og blomster osv i egyptisk eller gresk stil, noe som koster penger. Jeg fikk det til å bli ca kr 60,- pr pakke, og det er fire pakker. I tillegg er det ekstra oppdrag osv, så vil du ha hele pakken koster det en god del. På den annen side er bonusen med F2P at du kun betaler for det du vil ha. Jeg spiller kun med Egypt, så jeg trenger ikke betale for Premium Greece. Ekstra oppdrag har jegi kke bruk for, så selv med den fulle egyptiske sivilisasjonen har spillet kostet med ca kr 150-,-, og jeg kan bli sittende i månedsvis. Det er sinnsyk valuta for pengene. :) I tillegg kommer jeg til å investere i Premium Celtic, og da dobbles levetiden kjapt til en billig penge. Og hvem vet. De egyptiske statuene ser fristende ut... :)

 

Btw i god Diablo-stil fant jeg en kiste med en spyd i et oppdrag jeg kunne gi til kamelrytterne mine. Med Premium-pakken får jeg senere tilgang til sjeldne og unike saker på samme vis. Det gjør hele greia loot-basert i tillegg til å være et vanlig RTS. :)

Endret av vikingkylling
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har bare såvidt hvert innom spillet, tatt første quest, men ser dere nevner pvp, så man kan ikke spille mot andre spillere før man når lvl 6? Eller misforstår jeg nå?

 

Du kan ikke spille PvP før du har fått quest om å dra til Sparta (tror ikke lvl 6 er requirement, men det er et par timer spilling dit uansett).

Questen involverer så vidt jeg forstod å bygge en arena i byen din, og den krever premium, så der stoppet jeg. Mulig du kan starte PvP fra arenaen i Sparta?

Lenke til kommentar

Sant nok, men kan være lurt om man prøver ut Free To play før man går til innkjøp. Da vet man iallefall om man vil like spillet eller ikke. Er utrolig mye man kan gjøre i Free To Play, selvom det er en del begrenset.

 

Så klart. Man bør aldri betale for noe som helst man ikke vet hva er.

Er slik Premium tidsbegrenset, eller er det sånn hvis du først har kjøpt Greek, så har du den for alltid ? SÅ det var noe som var på sånn 6 mnd bl.a

 

Så vidt jeg vet er det permanent. Noe annet ville vært rart. Premium er ikke noe annerledes enn en vanlig expansion i et P2P-spill, bortsett fra at det er mye mindre.

Lenke til kommentar

Er slik Premium tidsbegrenset, eller er det sånn hvis du først har kjøpt Greek, så har du den for alltid ? SÅ det var noe som var på sånn 6 mnd bl.a

Det er permanent ja.

 

Man kan kjøpe en bundle til rundt $100 som gjelder for 6måneder. Alt nytt innhold som de vil ta betalt for, får du gratis om du har denne bundelen. Etter 6måneder, så beholder du alt sammen, men du må da kjøpe ting om de slipper annet nytt som de vil ta betalt for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...