Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Altså det beste var, at Vålerenga hadde 3 poeng mer enn meg, og skulle møte et middelmådig Viking borte, og jeg ville ha vunnet serien om jeg vant med minst 2 mål og Vålerenga tapte.

 

Jeg får en skikkelig kalddusj og Sogndal scorer på corner i åpningsminuttene, tar selvkritikk da jeg kjørte på alt for offensivt, men ikke lenge etter hadde LuaLua snudd det og scoret to mål, og det var 2-1 til pause.Vålerenga-Viking var 1-1 til pause, med overtidsmål av Bojan Zajic(?). Ti minutt igjen av begge kampene var jeg fortsatt 1 poeng bak Vålerenga, men så scoret Viking og jeg var et fattig mål ifra å vinne ligaen. Jeg bytta ut begge bekene og hadde 5 spisser på topp, og på overtid av overtid dukka Fredrik Brustad opp på bakerste stolpe og scoret sitt første mål i Tippeligaen og sendte oss ut i Champions League spill!

 

Vil også dele et meget bra mål av Diskerud som jeg scoret iløpet av sesongen, kåret til årets mål og greier.

 

Lenke til kommentar

Det varmer med gratulasjonen. Dette er et stort steg for klubben, iallfall med en slik drittsekk i gullstolen. Problemet jeg støtet på nå er at ikke en kjeft er interessert i å forlenge kontrakten/signere proffkontrakt da de føler de ikke kan oppnå mer i klubben. For de oppmerksomme kan jeg også nevne at ikke en sjit har har skjedd i forbindelse med ny stadion som skulle vært ferdig planglagt nå.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Det er en attributt som heter mental trening når man gjør et ledersøk. Hvor passer dette inn i trening? Hvis man har en trener som er god på dette, hva setter man han på ?

 

Mental er litt likt som Determination/Motivation. En generell stat som alltid er bra å ha. Mental er derfor bra for alle typer trenere.

 

Noen som har kjøpt tevez? er han mulig å få for en billig penge?

 

Skal være mulig å få ham for rundt £10m tror jeg? Ikke hatt råd/prioritert mindre bråkete spillere. Fikk tak i Oscar Cardozo for ca det samme, og han bøtta jo inn litt. Ble runnerup til signing of the season (spiller som Liverpool, endte på fjerdeplass, kjøpte ham i januar-vinduet den sesongen).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...