Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte spillet fra FMscout.com, og fikk etterhvert denne koden på mail. Da jeg skulle inn i Steam å plotte inn koden, klarte jeg på utrolig vis å kjøpe spillet PÅ NYTT i SteamStore, til 50 euro. Betalt nærmere 600kr for samme spillet.

 

Riiimelig irritert på meg selv nå, kan du si.

Men jeg har altså enda denne koden ubrukt. Så om noen vil ha den for 200kr, så send meg en PM.

 

*Edit: Solgt*

Endret av ITT
Lenke til kommentar

For dere som sliter med Liverpool. Sleit tidlig i sesongen selv å lå på 12. plass, sleit med formasjonen og var redd for å få fyken! Så satte jeg opp 3 sentrale midtbanespiller, 1 venstre ving og 2 spisser, da gikk det rett opp! Bruk Coates og Wilson mye, de er de beste stopperene, Coates er ustoppelig! Nå er det Februar og jeg ligger på en solid 3. plass, slo akkurat City!

Lenke til kommentar

Hvordan ser Tippeligaen ut i år? Husker fra tidligere at Vålerenga var tidenes letteste klubb å starte med. Styret og media forventet en 10. plass, mens du lett kun få top 2 med det laget.

 

2. sesongen var jo enda lettere siden alle solgte unna de beste spillerne, men du forsterket. På FM10 ble det cup-gull og 2. plass i ligaen den første sesongen, mens i den andre ble det serie- og cupgull i tillegg til gruppespill i UEFA-Cupen.

Lenke til kommentar

Vell jeg skal ikke si noe som helst kjenner jeg, starta med Molde og tenke jeg skulle dra en "Ole Gunnar" og kjøre mye rotasjon og gi flere unggutter sjansen i treningskampene..

 

Det hele starta brillefint med 2-0 over Sønderjyske etter knappe 10min første kampen, men til pause sto det plutselig 3-2 og det endte med 5-3..... Tar fatt på neste kamp mot Brøndby og her blir det intet mindre enn 5-1.

 

Men så er det Djurgården og vi leder 4-0 etter 20min, men klarer utrolig nok å tape 5-4 til slutt...

 

 

Godt treningskamper bare er treningskamper sier nå jeg.

Lenke til kommentar

Nå har mitt Chelsea blitt kjøpt opp 2 ganger tror eg?

 

Først gikk Abramovich og hele styret ble forandret.

 

Kjøpet skjedde sikkert i 2025, så sto det i 2037 at styreformann da, Stuart Gibbs trakk sin økonomiske støtte.

 

Jeg var urokkelig posisjonert hos Abramovich, og han valgte å selge fremfor å sparke meg.

 

Hos Stuart Gibbs så var jeg bare stabilt trygg, men plutselig så ga han seg? Jeg tok en lengre ferie, og når jeg kom tilbake så så jeg at halve styret var forandret og han som var direktør under Stuart Gibbs har overtatt som styreleder og sikkert ansatt 3 folk og sparket 3 folk i styret? Hos nåværende leder som er Jake MacDonald så er jeg urokkelig posisjonert nesten uansett, han står også konstant fast på å skulle bli i Chelsea lenge.

 

Oppkjøp iløpet av ferien du har vært på skal du jo få meldinger om.

 

Her fikk jeg ingen meldinger, betyr det at det bare var en intern forandring i styret og slikt gis det ikke beskjed om?

 

Abramovich smalt av en haug med penger UANSETT

Stuart Gibbs var styrtrik men trakk sin økonomiske støtte til klubben og stakk av?

MacDonald er også tydeligvis rik da han betaler 700 Mill. NOK pr. sesong for å betale ned gjeld. Men de pengene han gir klubben er ikke mye, det er sånn 30 mill i overgangsbudsjett og 15 mill i lønninger, når lønningene er på 17 mill...

Jeg sitter ihvertfall trygt.

 

Men hva kan dette være? Et intern bytte i styret jeg ikke har fått med meg? Hvordan finner jeg tilbake til evnt. gamle meldinger på FM 11 så jeg kan se hvaslags type MacDonald er, også videre?

 

Jeg er nå i år 2050.

Lenke til kommentar

Greit å høre. I tidligere versjoner av FM har jeg alltid brukt forskjellige treningsopplegg fra andre som har lagt ut sitt eget, men i år spiller jeg på mac og da får jeg ikke åpnet disse..

Lett å lage selv ;) .

 

Nå skal da uansett fotball manager filer være crossplattform mellom Windows og Mac OS X uansett?

Så lenge vi ikke snakker kjøring av tredjeparts programmer men snakker filer som tilhører Football Manager (taktikker, treningsopplegg, facepacks osv..) så skal alt av dette fungere på kryss av Windows og Mac OS X. I 9 / 10 tilfeller så skal filene i nøyaktig samme mappe, jeg fikset alt av facepacks, logoer, treningsopplegg osv på min Windows7 stasjonære og bare kopierte hele Sports Interactive mappen min fra Mine dokumenter på Windows maskinen over til Documents mappen min på min MacBook Pro som kjører OS X Lion og ting fungerte helt uten problemer.

Lenke til kommentar

For dere som sliter med Liverpool. Sleit tidlig i sesongen selv å lå på 12. plass, sleit med formasjonen og var redd for å få fyken! Så satte jeg opp 3 sentrale midtbanespiller, 1 venstre ving og 2 spisser, da gikk det rett opp! Bruk Coates og Wilson mye, de er de beste stopperene, Coates er ustoppelig! Nå er det Februar og jeg ligger på en solid 3. plass, slo akkurat City!

 

Jeg spiller 4-2-3-1 med Gerrard/Lucas som sentral midt, Kuyt/Suarez/Downing som offensive og Carroll på topp. Funker overraskende bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...