Gå til innhold

Borderlands 2 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og der var jeg ferdig med første playthrough. Har igjen to runder i Ore Chasm jeg må gjøre meg ferdig med før jeg starter på med TVHM. Spent på om loot nivået tar seg opp, da det etter min mening så langt har vært altfor kjedelig.

 

Kan man ta Pirate-dlcen i TVHM? Eller anbefales det å kjøre gjennom i vanilla?

 

Lenke til kommentar

TVHM kan du ta i pirate dlc, fiender blir automatisk justert etter din level, men jo høyere lvl desto lettere blir det ifølge det jeg har erfart, så jeg ville starta på dlc før du blir lvl40-50 hvis du skal ha utfordring.

Kan også nevnes at du kan hoppe fritt mellom Pirate-quests og den vanlige storylinen, noe som til tider kan være kjekt når man levler. Quests gir, som i den første playthroughen, en god mengde XP i forhold til mengden arbeid. XP trenger man MYE av etter hvert som man bikker 40+.

Lenke til kommentar

Noen som har Level 50 karakterer som vil være med å ta Terramorphous? Jeg trenger Lengedary modden til Commandoen min. Kan splitte looten og bli enige om hvem som skal ha hva.

 

Mitt Steam brukernavn: turrican9

 

Har forøvrig begge DLC's også. Synes de er helt grei, men synes kanskje den siste var litt kort. Scarlett DLC'en har iallefall en episk skatt på slutten.

 

Tipper det blir som med Borderlands 1, at DLC nr.3 kommer til å bli mer omfattende og lengre. Og at da økes level cap.

Endret av Mann_Av_Gull
Lenke til kommentar

Looten som bosser dropper i dette spillet er sjelden bra i det hele tatt. Og det at de har skrudd opp vanskeligheten på bosser gjør det hele enda mer kjedelig. Jeg og en til kar her inne på Level 50 klarte ikke ta Terra etter ganske mange forsøk.

 

Til slutt ble jeg så lei at jeg jukset. Og sant nok, looten var lite å skryte av. Et par lilla granatmodder (Mulig det var bare 1) og et par blå våpen som ikke var noe særlig. Stod sikkert over en halvtime å fyrte løs på Terra før han til slutt døde. Så tok jeg jeg de to Invicible bossene i Pirate Booty med juks etterpå. Også her var det elendig loot. Disse er helt umulige uten å jukse eller bruke exploits.

 

Når man må bruke så sykt langt tid på å kanskje klare å ta en boss så burde man iallefall få rewards som står i stil! F.eks et par Legendary våpen eller skjold! Jeg har over 200 timer i dette spillet nå, og har bare fått et par Legendary granatmodder. Hvorav den ene ble kjøpt i en vendor machine. Den andre husker jeg ikke om jeg kjøpte, fikk hos noen eller hva.

 

Jeg har spilt mange timer sammen med andre også, uten å få noe særlig bra loot.

Lenke til kommentar

De er ikke umulige. Jeg har tatt Pete alene, Gee er puzzle boss og Hyperius er stress uten Law & Order eller Shock Norfleet fordi han hitter som en truck samtidig som shield-botsa hans er irriterende.

 

En av moderatorene på GBX sine egne forum har laget videoer der han demonstrerer hvordan man dreper Hyperius og Pete.

 

 

 

Pete tok jeg lett. Hyperius så jo ikke akkurat enkel ut uten å ha Assassin og masse nødvendig gear i kombinasjon med masse strategier.

 

Gee kan man jo stille seg bak den steinen ved inngangen og la markene drepe han.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...