Gå til innhold

Kan Frp styre Norge?


Anbefalte innlegg

Jeg har ikke greie på politikk eller historie, men jeg har allikevel samlet meg noen oppfatninger.

 

"Vi har mange penger på bok, hvorfor kan ikke vi bruke mer av disse?" "Våre nye landsmenn får i hue og ræva, mens vi bare jobber ræva av oss". "Få de ut, de ødelegger alt" Dette er spørsmål og utsagn jeg ofte hører.

 

Jeg er en del av et nabolag som er lavtlønnet og har lite heller ingen utdanning. Ikke det at det er en hovedregel at lite eller ingen utdanning bør henge sammen med et snevrere syn, men det er ofte et utgangspunkt for manglende kunnskap til å kunne se i et større perspektiv. Da fenger det med eks lovnad om lave drivstoffutgifter, lavere skatter generelt. Ordvalg som snikislamisering, at Norske rusmisbrukere er bedre enn innvandrere og redusert lønn til innvandrere. mer til ditt og mer til datt, mer mer mer og (ingen muslimer).

Prioriteringen burde jo være fornuftig, bærekraftig og bevare viljen til å betale skatt. Kan Frp klare dette uten å bryte med "valgflesket" sitt?

 

Innvandrerfamilie inviterer Carl I. Hagen på middag

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/politikk/innvandrerfamilie-inviterer-carl-i-hagen-paa-middag-3463482.html

– Vi forstår at når en FrP-politiker filmer unge gutter i dusjen uten deres samtykke, så er ikke det noe som alle FrP-politikere gjør. På samme måte er ikke dette et uttrykk for hvordan innvandrere oppfører seg i byen vår, sier innvandrerfamilie til TV2.

 

Hvorfor kommer denne kritikken av Frp mon tro? Kan det være slik at man høster som man sår?

Frp er vel ikke et helt uskyldig offer? Denne grusomme handlingen av Breivik kan ikke sammenlignes på noen måte med partiets handlinger, men det er ikke å putte under en stol at noen av synspunkteten hans kan trekkes til partiet?

Hadde Breivik vært tidligere medlem av for eksempel Høyre ville vel ikke det fått like mye fokus, men det er det vel en grunn for?

Endret av sanne79
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faktumet er vel egentlig at FrP har vært med og styrt Norge i mange år. Bondevik 2 regjeringen var jo f.eks avhengig av FrP sin støtte i mange saker da det ikke var en flertallsregjering.

 

Vi har mange penger på bok, hvorfor kan ikke vi bruke mer av disse? Jeg skal ikke si jeg er noen ekspert på dette, men det har vel litt med at disse pengene har vist seg gode å ha i økonomisk trange tider. I finanskrisen 2008 ble disse pengene brukt for å unngå at krisen ble enda mer alvorlig enn den allerede var. Pengene brukes også i statsbudsjettet, men ikke mer enn at de bruker avkastningen. På den måten unngår vi at oljefonnet minsker, men samtidig blir det brukt.

 

Våre nye landsmenn får i hue og ræva, mens vi bare jobber ræva av oss. Tja, det er vel ikke helt sant, selv om arbeidsledigheten til innvandrere er høyere enn blandt etniske nordmenn. Det er selvsagt svært viktig å få dem ut i jobb. Når de først har kommet til Norge, er det noe som bør skje så raskt som mulig. Det har vel visst seg at bedrifter ofte er skeptiske til å ansette innvandrere.

 

Få de ut, de ødelegger alt. Ødelegger hva? De som ikke arbeider, ikke er villig til å integreres og "bli norsk", og begår lovbrudd burde selvsagt utvises. Imidlertid er det kun en liten minoritet som begår kriminalitet. Staten burde vært mer aktiv og streng på skikkelig integrering og unngå ghettoer slik man ser på østkanten i Oslo.

 

At man blander FrP og Breivik er skitten retorikk, og det er synd at dette skjer. De tar like sterk avstand fra disse angrepene som alle andre partier. Jeg støtter på ingen måte FrP, men tar sterk avstand fra slike utsagt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest member-101642

FrP kunne helt klart styrt Norge. Spørsmålet er hvor bærekraftig politikken deres hadde vært. Jeg velger å tro at de ville moderert seg litt hvis de kom til makten.

 

Visste dere at FrP er det partiet med størst andel trygdede velgere? Jeg tror det er mange som lar seg lure av valgflesket deres. Det finnes mange eksempler på personer som stemmer FrP kun på grunn av alkohol- og avgiftspolitikken deres.

 

Utdrag fra en samtale:

- Hva skal du stemme?

- FrP

- Hvorfor det?

- De vil gi oss billigere sprit

Endret av member-101642
Lenke til kommentar

Hvis FRP er skyld i denne tragedie så er også Venstresida det, eller de som har tilhørt AKpml og dets like.

 

 

Ser at Petter Nome har gitt Siv Jensen skylda for dette i ett intervju med ei Spansk avis?

Han har moderert seg noe, og retter nå anklagene mot partiet FRP og ikke Siv Jensen.

 

Dette begrunnes med muslimhets, og uttrykk som islamifisering.

 

Nå vil jeg tro at ett land som stadig får flere muslimer, vil få en større andel med tilknytning til islam.

 

Jeg mener da at de som har leflet med AKPml og dets like i nåtid og tidligere i sin ungdom er enda mere skyldige.

 

For disse partier hadde væpnet opprør mot makteliten på sitt program.

 

Her ble rett og slett ordene opprør, væpnet sådann ofte nevnt i skrifter og utgivelser.

 

Dette noe som jeg aldri har hørt fra FRP eller noen av deres politikere såvidt jeg kan erindre.

 

Mange av disse AKPml,er havnet senere i AP og SV.

Lenke til kommentar

De hadde det, men nå ble det nå engang ikke noe ut av det.

 

Det som er så koselig med et virkelig demokrati er at det er lov å være tilhenger av væpna revolusjon. Men ulovlig å gjennomføre væpna revolusjon.

 

Skal FRP få pes for noe må det være partiets alt for tette bånd til Apartheid da det het Anders Langes parti, og det kan sikkert diskuteres en annen gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis FRP er skyld i denne tragedie så er også Venstresida det, eller de som har tilhørt AKpml og dets like.

Det var ikke snakk om at Frp har skyld i denne tragedien.Det jeg ønsket å sette fokus på var om hvorfor Frp får så mye negativ oppmerksomhet nå i kjølevannet av denne tragedien? Er de helt uskyldig, eller høster de nå som de sår? (IKKE ANGREPET, MEN KRETIKKEN)

Lenke til kommentar

Det var ikke snakk om at Frp har skyld i denne tragedien.Det jeg ønsket å sette fokus på var om hvorfor Frp får så mye negativ oppmerksomhet nå i kjølevannet av denne tragedien? Er de helt uskyldig, eller høster de nå som de sår? (IKKE ANGREPET, MEN KRETIKKEN)

Selv syns jeg ikke kritikken er spesielt relevant, men det er allikevel et snev av poetisk rettferdighet i den. Det er jo en del FRP-ere som treffer veldig bredt i kritikken av muslimer, og hvis det hadde vist seg at det var islamistisk terror denne gangen ville det nok blitt brukt for alt det var verdt for å stigmatisere Norske muslimer som gruppe fra enkelte hold (vi så jo korte eksempler på det på dette forumet før det ble klart hvem gjerningsmannen var).

 

Når det så viser seg at det var en person som lå ganske nært mange FRP-ere og andre "kristenverdi"-konservative i tankegang (men ikke i handling) så er det plutselig ikke greit å dra alle over en kam. Man kan jo faktisk finne eksempler på folk som mener man må se på hva som forårsaken terrorismen og rette på det (i praksis skal man altså innrette seg etter terroristens ønsker). Jeg tror ikke slik innretting ville vært stemningen fra den kanten hvis det var muslimer som stod bak for å si det slik.

Lenke til kommentar

Hei. Vil si takk til trådstarter for å starte dette emnet, er det noen som kanskje er medlem av fremskrittspartiet her som kan utdype nærmere de poengene som har blitt tatt opp?

 

Jeg syntes FRP får ekstremt mye unødvendig pepper, og er nok de som blir mest overkjørt av politisk korrekt nonsens. De har mange gode saker, men jeg føler en slags motstand mot å støtte dem rett og slett fordi det er så utrolig mange som stemmer FRP kun pga dumme kortsiktige argumenter som drastisk avgiftsreduksjon på helsefarlige ting. Det virker så lite helhetlig, jeg lurer på hvordan de vil omprioritere godene våre, hva som får lide og hva som vil bli annerledes.

Hadde FRP hatt Høyres kunnskap, og Høyre hadde hatt FRPs mot til å være direkte, og til å ville gjøre faktiske endringer hadde det blitt et fint parti!

Lenke til kommentar

Har selv en oppfatning om at lavintelligente, lavt utdannede og folk med lav lønn stemmer FrP. Det virker, som sagt før, at disse folkene faller for de billige argumentene FrP kommer med, som f.eks. at vi må sende ut innvandrere og stoppe innvandringen til Norge, lavere avgifter på sprit og tobakk, høyere fartsgrenser o.l.

 

Den venstrevendte, derimot, tenker lenger enn argumenter om billigere sprit og nei til innvandring. Han tenker på et bærekraftig samfunn, og ikke minst: et samfunn der alle mennesker har lik verdi, uansett hudfarge, religion eller språk. Når alt kommer til alt er et utopisk samfunn, etter min mening, et samfunn der alle er like mye verdt, og ikke der Smirnoff koster 100 kr literen.

 

Kan FrP styre Norge? De kan det sikkert, men hvor bærekraftig vil det være for samfunnet å senke skatter og avgifter, samt bruke penger fra oljefondet over lang tid? Ikke så særlig bærekraftig, spør du meg.

 

Bør FrP styre Norge? Nei. FrP krenker det ukrenkende menneske, og dermed bør de aldri få sette sin fot innenfor det norske styret, i alle fall ikke som en flertallsregjering.

Endret av greiven
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Jeg ser at alle veiver rundt med at "lavintelligente, lavutdannede og folk med lav lønn stemmer FRP" hele tiden. Hvor har dere egentlig denne informasjonen ifra?

Basert på min egen sosiale krets, er det faktisk det rake motsatte.

 

Men det er lett å komme med kommentarer og angrepe, men er det faktisk noen som har gått inn for å forstå og analysere politikken til FRP, eller baserer dere dere på utsagt fra andre partier og politisk påvirkede personer?

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

FrP kan ikke styre Norge, for som fagøkonom henger ikke deres økonomiske politikk på greip.

 

Det er nesten som å spørre om en blind kan kjøre en vanlig bil.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Kutte ut alle bompenger, hver gang det er tale om inndekning av utgifter skal det finansieres med å trekke på oljefondet. Du finner mer enn nok om hva jeg mener om dette her: http://www.dinnettavis.no/

 

Så tilbakevis gjerne det jeg skriver der før vi fortsetter her.

 

Ap feks har mange velgere som stemmer på dem pga gammel vane og tradisjon, er dette noe bedre?

Ja det er et paradoks at Gode gamle Venstre sliter med å komme over sperregrensen.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Ap feks har mange velgere som stemmer på dem pga gammel vane og tradisjon, er dette noe bedre?

 

Har du tenkt over hvorfor de gjør de? Ap er hovedsakelig de som styrer Norge i dag, og fortsetter man å stemme i forhold til tradisjon så må vel det bety at de er fornøyd med hvordan de har det? Hvis det hadde vært helt for jævlig i Norge med Ap med makten, tror du da de ville ha stemt Ap?!

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...