Gå til innhold

En tanke om mormonerne og maset deres


Anbefalte innlegg

Igår spaserte jeg lykksalig hjem fra polet med en bærepose som inneholdt whisky i min lett svingende høyre hånd. Min fremtoning vitnet om en lettsindig glede. Jeg smilte og kjente den søte kriblende forventinga i magen som jeg pleier å ha like før jeg skrur opp korken og heller i meg en salig slurk av nyinnkjøpt whiksy.

 

Kanskje det var min lystige fremferd som tiltrakk seg disse slitsomme mormonerne. Kanskje de så meg som et lett bytte. Jeg vet ikke. I alle fall så stilte de seg plutselig opp foran meg med sine påklistrede smil som er designet for å fremtvinge myk godvilje av deres "offer". De smilte forstilt og begynte å plapre som mitraljøser. Kjeften gikk på høyt gir, på begge to. Og de hadde begge et sånt overbevisende glimt i øyet, som om de var fullendt sikre på at det de forkynte var den udelte og edle sannhet.

 

Da jeg kom hjem, etter å omsider klart å riste av meg de innpåslitne glætte guttene med mye hoderysting og avferdigelser, og hadde tatt noen slurker av whiskyen, undret jeg;

Hva om de hadde opptrådt på motsatt måte. At de oppførte seg overlegen og som om det var vanskelig for folk å bli medlem, isteden for å gi inntrykk av at de desperat trenger flere. Dette er jo en velkjent metode som anvendes i kjærelighetes spill; Ikke å fremvise desperasjon, men snarere vise seg som uavhengig og stolt av hvem man er, og ikke tigge - som en lurvete hund ved matbordet - etter kjærligheten.

 

Hva om disse mormonerne og andre av samme sorten hadde endret på sin taktikker. Kanskje kunne de ha innkassert flere medlemmer.

 

Bare en tanke...

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har alltid lurt på om dette eigentlig fungerer, får dei konvertert noken ved å banke på døra og snakke med dei?

 

Er det slik som med spam mail at etter å ha sent ut 1 000 000 spam mail så er det ein tulling som bestiller "penis enchanter 3000" for $29,90?

 

Er svært nyskjerrig på kor mange dei klarer å konvertere, er det slik at dette faktisk fungerer eller går dei desse rundene for å prøve å konvertere folk kun basert på utfordringa med det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...