Gå til innhold

– Dette er slåssespillenes tid (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For noen få år siden hadde vi ingen slossespill jeg var interessert i. Nå har vi BlazBlue, Mortal Kombat, Dead or Alive og Street Fighter. Det sier jo sitt. ;)

 

Btw enig i at BlazBlue: Calamity Trigger var moro, men ikke for alle. Men det var tross alt det første spillet i en ny serie. BlazBlue: Continum Shift er mye bedre. :)

Lenke til kommentar

For noen få år siden hadde vi ingen slossespill jeg var interessert i. Nå har vi BlazBlue, Mortal Kombat, Dead or Alive og Street Fighter. Det sier jo sitt. ;)

 

Disse spillseriene har vi da hatt lenge. Av nysgjerrighet: Hvorfor tror du at du først nå i nyere tid har fått stor interesse for fighters? At de har blitt mer synlige i mediene?

 

Ikke frekt ment altså :). Er bare litt (positivt) overasket over hvor stor oppmerksomheten denne sjangeren har fått de siste årene.

Lenke til kommentar

Tja, Mortal Kombat har vært tragisk siden MK3, vi har ikke hatt "nytt" Street Fighter siden SFIV, og før det igjen var det SF2. Dead or Alive har hele tiden vært her, men DoA4 på xbox360 ble en rimelig kort affære. :p Jeg satt i fem timer i strekk på den enkelste vanskelighetsgraden uten å vinne én kamp mot AIen. En og annen runde ble det jo, men det var alt. Og når det gjelder BlazBlue er det ikke helt rett å si det er nytt heller. Teknisk sett er det bare en "reboot" av Guilty Gear-serien, men med annet navn og karakterer.

 

Men for å ta dagens spill likte jeg SFIV da det kom, men SSFIV på PS3 ble for mye av det samme. Aner ikke hvorfor, men jeg liker ikke minst halvparten av karakterene og syntes de har gått for langt fra kjernen i Street Fighter. (men når det er sagt er det svært bra på 3DS.) Da Mortal Kombat dukket opp igjen hadde de endelig gitt det til noen andre, og de hadde restartet hele greia og gitt oss et nytt kampsystem. Resultatet ble endelig en verdig oppfølger til MK3. Det er fortsatt langt fra perfekt, men det er definitvit et solid steg i rett retning. Dead or Alive har alltid vært beryktet for å være vanskelig, noe DoA4 beviste ganske grundig. :p Men DoA: Dimensions er mye lettere å sette seg inn i for nybegynnere, samtidig som det er svært dypt for hardcore-spillere. Det gjør at det er veldig morsomt å spille, og var nok det spillet som for alvor fikk meg tilbake til sjangeren. BlazBlue: Calamity Trgger var ikke direkte kjedelig, men ble for rotete for meg. Men jeg gav Continum Shift en sjanse og synes det er mye bedre enn CT. Fortsatt er det DoA som fenger mest, og selv SSFIV blir for tregt i forhold. En kamp i DoA er jo over lenge før folkene i SF har rukket å møte hverandre. :p

 

Poenget er at seriene ikke er nye, men de er oppdaterte og mye bedre enn de forrige. Det virker som de ledende i sjangeren bestemte seg for at spillene var for hardcore for folk flest, så de beholdt alt som var bra og fokuserte i tillegg på nybegynnere. :) Nå trenger vi bare å vente på Virtua Fighter 6, så blir dagen komplett. :) (det er nok ikke bekreftet, men vi kan jo håpe.) :)

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar
Nå trenger vi bare å vente på Virtua Fighter 6, så blir dagen komplett. :) (det er nok ikke bekreftet, men vi kan jo håpe.) :)

Heck yeah! Dagen hadde blitt enda mer komplett om Sega fikk ut fingeren og lanserte Virtua Fighter 5 Final Showdown på konsollene. Eventuelt i hvert fall Virtua Fighter 5 R!

Lenke til kommentar

var ikke klar over at slossspill hadde blitt så populært. husker jo at det var turneringer rundt om kring på tekken 4 i sin tid. jeg kjøpte sånn internett dings til å sette bak i ps2 for å spille mortal kombat deception (litt synd at de gikk tilbake til 2d. sidestepping var morsomt) og da var det jo en del som spilte på nette. uansett ser streed fighter vs tekken kult ut. MvC3 blitt litt for kaotisk for min smak men morsomt der det, selv om jeg bare får juling

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...