Jump to content
Sign in to follow this  
EinarEriksen

Er dette HTCs nye Windows-flaggskip?

Recommended Posts

Personlig synes jeg SGS II er på smertegrensen på hvor stor en telefon kan bli... når man da øker skjermen med 0,5... ser ut som en mobil for spesielt interesserte :S

Edited by Skinney

Share this post


Link to post
Annonse

Begynner å bli litt lei av at den telefonen med størst skjerm blir omtalt som "toppmodell". Innmaten er jo ikke like kraftig som i SGS II... Kommer mer i kategorien "spesialmodell" spør du meg, sammen med 3D-telefonene og hardhaus-telefonene og ikke minst spillmobilen(!).

  • Like 1

Share this post


Link to post

Dette er helt klart et skikkelig flaggskip. Mon tro hvordan det skal gå med Nokia sin windows satsing, nå når vi ser andre leverandører pumpe ut flaggskip med windows mobil. Tror ikke Nokia blir å vinne tilbake markedsandeler med Windows mobil.

Share this post


Link to post

Blæh, hvorfor så stor?

Har selv HTC HD2 og syns den er stor nok. Derimot har jeg skikkelig sansen for HTC 7 Trophy.

Størrelsen var omtrent perfekt i mine øyne.

Så... En HTC 7 Trophy 2 med monsterinnmat og knallskjerm please! :p

Share this post


Link to post

Før kom det en eller maks to flagskip i året, nå kommer det en hver eneste mnd. Blir litt drøyt.

Det kan kanskje virke sånn, men flaggskipene er fordelt utover 2 operativ system (Android og Windows Phone 7) og fordelt på ulike markeder (EU, US og Asia) og i tillegg til operatørspesifikke modeller (Verizon og Sprint blant annet).

Så ja, da blir det mange varianter da, av det som i bunn og grunn er samme mobilen.

Edited by Cappo

Share this post


Link to post

En HTC telefon med Nokia design skulle jeg gjerne hatt, denne ser ut som en forvokst Trophy, men digge stats, tror det sto noe sted at den hadde micro usb med hdmi også.

 

Skulle gjerne hatt en gjennomgang av oppdateringen Mango på amobil, så kanskje folk kunne skjønne at Windows Phone 7 ikke er det samme som Windows Mobile.

 

Gizmodo sin Mango preview:

http://gizmodo.com/5813901/the-next-windows-phone-its-pretty-great

Share this post


Link to post

Blir den like tjukk som desire hd så blir den lite lommevennlig ^_^

Vedder en tier på at galaxy s3 får minimum 4,5 tommer skjerm, men det går fint såfremt den er like tynn som s2. Vil kanskje ikke klare å betjene den med en hånd, men pytt :p

Share this post


Link to post

Man skal jaggu lese mye før øynene ramler ut... Men at desirehd er tjukk, fikk nesten øynene mine til å forlate hodet :) Desire HD må være noe av det mest perfekte som er laget når det kommer til selve chassiet. At sgs2 er tynnere, betyr ikke at designet er bedre, heller motsatt, spørr du meg ;)

Share this post


Link to post

En spissformulering selvsagt, men nå nevnte jeg ikke noe om designet. Synes det var/er bra på DHD, men når skjermen er såpass stor så skal det litt til før det faller seg naturlig å betjene den med én hånd. For min del var DHD for tjukk til at det skjedde, i motsetning til SGS2.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...