Gå til innhold

Amentio inne i varmen igjen ...!?


Anbefalte innlegg

Jeg ser at hardware har tatt Amentio inn i sine prislister igjen. Dette provoserer meg fordi "nye" Amentio har gjort seg skyldig på (i hvert fall) to punkter.

 

1. De har ansatt en av de ansvarlige for "gamle" Amentio som ny daglig leder. For de som har erfart "gamle" Amentio på sitt verste (les; kjeltringstreker) må vel det regnes som en dødssynd.

 

2. De gikk offentlig ut og lovet å gjøre opp med kunder som hadde utestående hos "gamle" Amentio. Etter at jeg leste det, prøvde jeg meg igjen (for nte gang) å få pengene mine tilbake for noe de ("gamle" Amentio altså) aldri leverte. Etter flere mailer satt jeg kun igjen med idiotsvar og nada dollares. Ok, vi snakker her om et mindre beløp, men likefullt, de holder ikke det de lover, og svarmailene deres vitner om enten inkompetanse eller manglende vilje til å gjøre det som de altså lovet å gjøre.

 

(Det skal tillegges at dette var andre gangen "gamle" Amentio tok penger fra kontoen min uten å levere varene. Men, den første gangen, etter myyyye om og men, fikk jeg pengene tilbake på konto igjen. Det hadde ikke skjedd hvis jeg ikke hadde ringt (flere ganger, men i vanlig kontortid) til deres kontaktperson privat. Det var jo da den eneste muligheten å nå firmaet på.)

 

Nå vil nok en del mene at "nye" Amentio må få lov til å prøve å bevise at de kan gjøre den jobben "gamle" Amentio ikke klarte å gjøre. For så vidt enig i det, men problemet for meg er at de allerede i startgropa totalt havarerer hva gjelder å holde lovnader, og at de dermed ikke fortjener full tillit ...

 

Hardware burde etter min mening avvente og se om "nye" Amentio fortjener en plass inne i varmen igjen. For de som er absolutte i sin søken etter billigst mulig kan uansett finne dette på andre nettsider enn i prislistene til hardware.no. Jeg vil ikke kalle en slik midlertidig "utestengelse" sensur, men heller prøvetid ...

Endret av 96abrevs
  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Pqy3rC

Et tips;

Er du usikker på butikken så bruk et skikkelig kredittkort. Da får de ikke deg på nakken, men EuroPay, Visa eller Amex. Hvilket er smått ekkelt om du er et brukersted.

 

Et tips til;

Unngå Amentio.

Lenke til kommentar

Alle skryter så fælt av den nye nettbutikken Dustin. Bra priser, kort levering og null problemer om du har en reklamasjon.

Kjøpte selv ny laptop derfra, og skriver dette innlegget på den.

Eneste problemet er litt ustabil betalingstjeneste. Både Maxthon og Opera klikket idet jeg lastet Visa Java-applet'en, men FireFox greidde det. Muligens var dette bankens feil og ikke Dustin. Jeg vet ikke.

 

Dere får selv velge om dere vil gi Amentio en ny sjangse. Men det finnes andre butikker for de som er skeptiske.

Jeg ville foreløpig vært avventende, eventuellt bare kjøpt billige varer som datamus og harddisk, men ikke dyre ting som laptoper. Jeg har råd til å tape 250 kroner, men ikke 13.000.

 

Jeg støtter ikke bedrifter som behandler kundene som dritt. Men om konsensusen er at de har skjerpet seg, kan jeg gjerne bli fast kunde. Men da har de mye å bevise.

 

 

 

Når det gjelder topic, bør vel Prisguiden ta med alle relevante leverandører uansett rykte, så får kunden selv veie service opp mot pris.

Sålenge butikken er oppe, er den vel relevant nok for å være representert i Prisguiden.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Eneste problemet er litt ustabil betalingstjeneste. Både Maxthon og Opera klikket idet jeg lastet Visa Java-applet'en, men FireFox greidde det. Muligens var dette bankens feil og ikke Dustin.

Dustin har fint lite med det å gjøre teknisk sett.

Lenke til kommentar

Mannen med ljåen.

 

Du skrev;

 

"Når det gjelder topic, bør vel Prisguiden ta med alle relevante leverandører uansett rykte, så får kunden selv veie service opp mot pris.

Sålenge butikken er oppe, er den vel relevant nok for å være representert i Prisguiden."

 

Problemet er jo bare det at ikke alle er klar over useriøsiteten til de enkelte firmaer. Ikke alle, meg inkludert, sjekker den enkelte nettbutikk grundig i sømmene før de handler, i hvert fall ikke alltid. Selv brukte jeg altså Prisguiden da jeg valgte å handle hos "gamle" Amentio. Jeg føler at man på en måte blir lurt til å tro at så lenge nettbutikken står oppgitt i en seriøs(?) prisguide, så er også nettbutikken seriøs.

 

Videre bør det være slik at useriøsitet har sin pris, bl.a. utestengelse til de skjerper seg. Og i mine øyne har ikke "nye" Amentio skjerpet seg godt nok ... ennå.

Endret av 96abrevs
Lenke til kommentar

Syns du krever litt for mye av en prisguide. Hardware har også en side der man kan gi karakter til de ulike nettbutikkene, var glissent med karakterer der for øyeblikket, har hardware begynt å slette gamle omtaler? Prisjakt.no er en kjempemessig tjeneste, de har også en karakterfunksjon og Amentio har for tiden 52 omtaler der og resultatet er ikke fordelaktig, kun 2 stjerner. Det tar bare noen sekunder å sjekke opp en butikk.

Lenke til kommentar

Syns du krever litt for mye av en prisguide. Hardware har også en side der man kan gi karakter til de ulike nettbutikkene, var glissent med karakterer der for øyeblikket, har hardware begynt å slette gamle omtaler? Prisjakt.no er en kjempemessig tjeneste, de har også en karakterfunksjon og Amentio har for tiden 52 omtaler der og resultatet er ikke fordelaktig, kun 2 stjerner. Det tar bare noen sekunder å sjekke opp en butikk.

Tja, jo, jeg er nok litt farget i synet i og med at jeg selv har blitt behandlet dårlig av både "gamle" og "nye" Amentio. Men jeg mener at useriøsitet bør straffes. En form for straff er å bli stengt ute av seriøse aktører. Mitt inntrykk av Hardware er at de er seriøse, og at de har en genuin interesse i å være til hjelp for sine lesere.

 

På den annen side, kanskje det er bra at Amentio er med i Prisguiden da denne altså også omfatter omtaler ...? Jeg får heller advare folk i ny og ne, men samtidig opplyse om at erfaringene mine ikke lenger er "ferske", og at Amentio KANSKJE har skjerpet seg.

 

Hva gjelder glissent med omtaler, så har det vært en del rykter i media den siste tiden om ulike brukerportaler, da bl.a. en anbudsside og en auksjonsside, som sletter negative omtaler for å holde på selv useriøse kunder. Jeg var selv offer for en såkalt konkurssak (les; svindel) på ovennevnte auksjonsside. Problemet var at kjeltringen hadde en svært høy score positive omtaler, og derfor stolte jeg på ham.

 

Mange kunder (meg inkludert) kunne med fordel skjerpet oss og ikke bare være mer på vakt, men også advare andre mot useriøse aktører.

Endret av 96abrevs
Lenke til kommentar

Nja, etter å ha lest anmeldelsene på prisguiden synnes jeg personlig at noe skurrer.

Navnevalgene og måten et par av innleggene er ordlagt på sier meg at det er samme person som har skrevet dem , vi får krysse fingrene og håpe det ikke er noen som har noe med firmaet å gjøre.

 

Rapporterer uansett denne posten så dette kan sjekkes opp og ikke faller i glemmeboka.

 

 

Edit : Svaret var i alle fall klingene klart , forskjellige Ip adresser og brukerne har selv valgt å ikke vise etternavn. Så ikke noe muffins selv om det så litt rart ut.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Lykke til de som ønsker å spille Amentio-spillet med laaaang ventetid, eventuelt kansellering av enkelte produkter som de ikke klarer å fremskaffe til den prisen de lovte, etc etc etc. Hele systemet er basert på pur gambling, ikke noe langsiktig trygghet.

Lenke til kommentar

La inn en ordre fra dustin samme tid som amentio. Dustin har sendt varen(en ekstern harddisk) og amentio har oppdatert ordren til "behandlet", men ikke sendt. Kan ha noe med at en TV er mer drass å sende enn en liten harddisk, men det har skjedd noe ihvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...