Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

 

JdDu2c9.pngDette bør få deg til å føle deg bedre. 

 

I dag gikk absolutt alt min vei i tillegg til at du var uheldig med mange av dine spillere. Etter en dårlig start kan det se ut som ting er i ferd med å snu for min del. Kommer til å være 3-4 etter denne runden med to seiere på rad.

 

Tror kanskje jeg taper ja... :p Hadde tapt uansett om Aaron Rodgers, Demaryius Thomas og Bernard ikke hadde hatt bye. Du har helt latterlige WRs ass. Spinnvilt lag du har! 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, det kjipe er også at jeg ikke har bomma noe særlig på start/sit vurderinga mi, da jeg ranker nr. 1 på coach...

Men, så er ikke Cobb og Lynch garantister på poeng tydeligvis. Jeg kunne helt klart gjort noen bedre moves på free agent market, men har vært for feig til å gi opp Cruz. Det er vel sånn ca. den eneste tingen jeg tar selvkritikk på :p (for å være litt selvgod...)

 

Sånn er det med fantasy. Kan fort være at jeg går på 6 seire nå, om jeg er heldig. Lynch våkna denne runden, og Cobb kan komme tilbake neste runde etter å ha fått hvilt litt.

Lenke til kommentar

Dårlige nyheter med Bell for meg ja. Føler jeg fortsatt har et solid lag, men Charcandrick West kan ikke akkurat erstatte Bell. Får håpe han er ikke er ferdig for sesongen.

 

Føler med JohnFinstad også som byttet til seg Steve Smith før denne runden. Han er nå ferdig for sesongen. Fryktelig mange skader denne uken.

Endret av jenskristian
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skikkelig uheldig med Smith-traden ja. At Dion Lewis, som jeg byttet bort, leverer nok en kjempekamp er i tillegg salt i såret. Må dog regne med noen skader gjennom sesongen, så er langt fra noen krise. Spillere som Leveon Bell og Jamaal Charles er selvfølgelig langt større tap for sine respektive lag, og føler derfor ikke jeg har særlig grunn til å klage. :wee:

Endret av JohnFinstad
Lenke til kommentar

var litt kjipt å ikke få Lewis tidsnok til å sette han inn i laget til denne runden :p

Jeg la merke til det der, og syns det var litt synd for din del. Jeg trodde trades før torsdag ville utsettes, men alt etter ville gå umiddelbart, men det stemmer ikke. Om det er noe alle vil, så kan vi fjerne review på trades slik at de går igjennom umiddelbart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...