Gå til innhold

MSI GeForce GTX 580 3072MB PhysX


Heroes

Anbefalte innlegg

:) takk arni:)

 

Da blir det crossfire Gigabyte Radeon HD 6970 2GB(må bare finne noen som er har den, håper komplett får den inn snart :p) og så oppgradere jeg til bulldozer når det kommer ut for og få full ytelse ut av det :)

 

Du har vært til STOR hjelp arni! og ville ikke ha funne det beste alternative uten det! det er personer som deg at jeg går på dette forumet når jeg kjøper data!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

et lite siste sprøsmål jeg må pinne ned til en model av Radeon hd 6970 for i øyeblikket er omtrent ingen inne på markede av noen slag. så har litt tid til og bestemme meg for hvilke modell.

jeg står mellom noen få.

Gigabyte Radeon HD 6970 2gb

MSI Radeon HD 6970 Lightning 2gb

ASUS Radeon HD 6970 2GB GDDR5

 

Noen andre forslag bare kom med dem

Lenke til kommentar

Netshop får inn i morgen f. eks...

 

Prisjakt-søk

 

Arni Arni Arni! ingen er bedre en deg! har aldri hørt om prisjakt før. genialt! brukt prisguide. ikke like bra :p får vente til i morgen og se om de får det inn siden det er ubekrafta.

 

men om jeg får det i dag eller senere gjør ikke så stor forskjell. da var vel egentlig kjøpene ferdige :) takk arni! du var til stor hjelp! MEGET stor hjelp!

Lenke til kommentar

galskap å blåse såpass mye penger på skjermkort nå. Ville selv kjøpt 2x 6950 til 1700 kr/stk.

 

3400 kroner totalt. du betaler 2000 mer for 3-5 fps mer. verdt det?

Strengt tatt er det nærmere 15% bedre ytelse per 6970 Lightning enn et HD 6950...

 

Prisen du betaler for ekstra ytelse er dog ganske høy ja :!:

Lenke til kommentar

Metro 2033

Witcher 2

Crysis

ARMA 2

Lost Planet 2

 

Og det er bare 1920x1080 :p

 

må vel kanskje hive meg ut i metro 2033 ja! rundet witcher 2. etter første dagen det var ute ;) crysis 2 ganger . men må nok spille det bare for og se hva dataen kan gjøre. bra grafikk men forferdelig optimalisert så krever jo forsatt helt syke krefter! arma 2 aldri spilt. og lost planet 2 ja det må jeg få spille!

noe og driver hendene med i sommer. når nettene blir lange :p og folk sier at pc gaming er død!

Lenke til kommentar

Crysis er langt fra dårlig optimalisert, problemet er heller at spillet skal ha kontroll på hva som skjer i flere kilometers radius.

 

Med tanke på hvor mye spillet gjør hvert sekund vil jeg påstå at det er meget godt optimalisert, spillet lever sitt eget liv.

Jeg ser hva du mener. men og kalle et spill som kom ut 2007 og i 2011 så må du ha en knallgod datamaskin for og kjøre på fult godt optimalisert må jeg si meg uenig uansett hvor stort område spillet lager :p Men ikke ta meg feil. jeg både er veldig glad i spillet og grafikken til crysis. derfor jeg har rundt det sammen med de 2 andre crysis spillene.

 

må ikke glemme spill som kommer ut om noen måneder som RAGE, The elder scroll V: skyrim. som jeg forventer og ha like stor drawdistance som crysis. :p og så er det vel på tide og prøve seg på hawk også. og så må vi ikke glemme BF3 som kommer til og presse hvilke som helst datamaskin mest sannsynlig! og vill være den ny grafikk benchmarken!

 

merker jeg begynner nå og glede meg til jeg får komponentene og får bygget dataen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...