Gå til innhold

– Vi kjenner presset nå (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha! Bombe at du måtte kommentere om Borderlands her, Kim. Tenkte det med en gang jeg begynte å lese om flerspillerdelen. Men der ble det fikset på en veldig bra måte, så jeg ser gjerne at det er noe de fortsetter med. Kan ikke skjønne hvorfor de ikke legger spillene bedre opp til LAN-spilling, sånn de har gjort med Borderlands.

 

Men kan ikke se hvordan de kan gjøre feil med dette spillet. RPG + zombier! Legg inn en hagle i det regnestykket så kan jeg more meg i timesvis.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Meh. Jeg var mer interessert når ryktene gikk ut på at det kunne bli som et slags Just Cause-spill på en zombieøy. Gameplaytraileren var rett og slett skuff.

Lenke til kommentar

Bare meg som så på gameplay videoen og tenkte borderlands uten masse loot,men med zombier? Dette ser virkelig lovende ut! Digger multiplayer der du bare kan hoppe inn. På samme måte som borderlands løste det.

 

Det vil kanskje ikke være like stort fokus på loot som i Borderlands, men mer enn det gameplay-traileren kanskje gir uttrykk for. Det vil være "uncommon" loot med grønn farge på navnet, akkurat som i WoW osv. Et eksempel er batterier jeg plukket opp da jeg prøvde spillet. Disse var igjen en del av "Shock Machete" modifiseringen.

Lenke til kommentar

veldig spennende=)

er glad de sier at de ikke har noe plan enda med utvidelsespakke, da det er kommet mange spill i det siste der utvidelsespakker kommer ut et par månder etter utgivelsen. det er jo slikt de kunne tatt med i spillet, men velger heller å la være å tar heller ekstra penger for utvidelsen.

så det høres ut som at de gir ut et helt og ferdig spill.

Lenke til kommentar

Strongbad

"Skrevet i dag, 11:37
Mistet lysten til å prøve spillet da jeg så det gikk an å sprenge propantanker med å kaste treklubber på dem."


Såklart må det være slik! Det var jo ett "Superbat m/spiker!"... ble liggende i sin helhet 0,5m vekke ifra eksplosjonen...



Har selv lagt til side forventningene etter å ha sett gameplay videoen som kom ut 23/05 på gametrailers.com


Blir ikke innkjøp om det er så middelmådig og konsollcrapifisert.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...