Gå til innhold

La Liga-tråden.


Teipball

Anbefalte innlegg

Har vært litt prat om å få til en La Liga-tråd siden det blir mye som blir samlet i mange forskjellige tråder. Litt blir langt i fotballpuben, noe i Real Madrid sin klubbtråd osv. Derfor kan vi samle alt her, slik at vi mulig kan få opp innteressen for La Liga litt, og ikke bare fokuset på Madrid og Barca.

 

Alt fra hjemmelige cupkamper, spanske lag i europa, La Liga kamper, eller annet fjas og mas kan tas her. Det gjør heller ingen ting å komme med informasjon om lag lengre ned i systemet, som Castilla, Barcelona B, Betis, Celta Vigo osv. Har man en video fra spanske ballgutter som kaster ut 3-4 baller når keeper tar utspark, eller siste nytt som at Getafe blir Team Dubai er velkomment i tråden.

 

Kan komme med litt forskjellige linker etterhvert til relevante sider, og eventuelle folk som er greie og inntresante å følge på twitter. Og starter på det i morgen, så følg med.

 

Kamper blir vist på Canal +, både cupkamper og seriekamper. Vanligvis er det studio på søndager, men hvis kommentarorene er i Spania og/eller det er en stor runde i Serie A blir det også sending på lørdager.

 

 

Forslag til navn på tråden tas også imot, sånn at man får en passende og kult navn på tråden.

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får få ut litt frustrasjon her er utrolig skuffet over det dani alves drev med, som de fleste sikkert har fått med seg så var aldri pepe borti foten til dani. Håper faktisk at han blir benket i mange kamper, det ødelegger så mye :( Jeg er tilhenger av god og fair fotball, har alltid synes at barca har stått for det. men etter den kampen så må jeg revudere.

Lenke til kommentar

Flott å starte tråden nå som anseelsen av La Liga er på sitt verste :p

 

Folk burde se mer La Liga. Annen type fotball og flotte individualister. Skulle gjerne vært en litt jevnere liga, men det er en del gode lag ellers også. Spesielt fra Valencia og ned til Espanyol.

 

Team Dubai kan gjerne få en dårlig start og rykke ned. Håper Hercules og Malaga klarer seg. Flere spennende spillere og typer der. Ser ut til at vi får opp noen gamle kjente i Real Betis og Celta Vigo, noe som er veldig hyggelig. Tror Betis skal klare å bite godt fra seg neste år. Derbi sevillano blir jo en annen begivenhet.

Lenke til kommentar

Hva med en samletråd for flere av de sydeuropeiske ligaene? Tenker da spesielt på Spania/Italia, men ligaer som den franske og portugisike er også interessante. Er ikke mye som slår Le Classique(PSG-Marseille) for eksempel - et kjempehett oppgjør som i dag spilles uten bortesupportere.

Endret av Lucky Luciano
Lenke til kommentar

Troppen til Real Madrid sin kamp mot Zaragoza har kommet ut, Mourinho vraker Ronaldo, "sparer" Alonso og Lass pga de er så "slitne" etter å ha spilt mot 11 mann, og Albiol blir hvilt pga Ramos og Pepe uansett ikke spille mot Barcelona til uken. Merkelig greier alt sammen.

 

Ellers er det verdt å merke seg at Marca endret sin mening fra torsdag der de skrev at en så stor dommerfeil ikke måtte bli en unnskyldning for Mourinho sin taktikk. I dag legger de all skyld på utvistingen og at det var først når Pepe ble utvist at Barcelona nærmet seg Madrid-målet.

 

Forhåenligvis blir den saken lagt død, men kjenner jeg Mourinho og spansk presse blir det i alle fall noen uker til.

Lenke til kommentar

Ekstremt typisk at når Barcelona først taper så gjør Madrid det også. To helt forskjellige omganger for Real Madrid i dag også, og selfølgelig ble det et utvistning i dag også.

 

Regner med at fokuset hos begge lag var på tirsdagen, men spesielt Madrid burde ha gjort det bedre.

Lenke til kommentar

4-0 til Real Madrid over Getafe nå. Cristiano Ronaldo med 3 nye mål og har nå passert Puskas i antall mål på en sesong. Helt sykt hvor mye han scorer, men enkelte mener vel at han var bedre i United fortsatt.

 

Det å se Ustari skyte ut er forresten helt fantastisk. Helt ekstrem teknikk.

 

Fantastisk jevnt i bunnen av tabellen er det også, og det er vel nesten 10 lag som kan ta den siste nedryksplassen. Har ikke noe imot Getafe, men hadde vært morsomt med Team Dubai i segunda.

Lenke til kommentar

Slik som han har preget alle de andre storoppgjørene :whistle:

 

Da er det vel ganske klart at Ronaldo blir toppscorer. Helt greit det egentlig. Synes fortsatt at han sliter litt mer mot god motstand, noe han også gjorde i Man Utd. Fantastisk fotballspiller nonetheless, men jeg tror han er en smule bitter på at han er på sitt beste samtidig som Messi :p

 

Team Dubai kan bare gå ned for min del. Hadde forsåvidt vært litt morsomt om Sociedad hadde tatt plassen istedenfor da, slik at de to lagene som har slått Barcelona i La Liga rykker ned :p

Lenke til kommentar

Skulle likt å høre hvorfor han var bedre i United. Med tanke på at han scorer like mye i CL som før, og i tilegg til at han scorer like mye om ikke mer i serien. Han scorer nå mer enn hva alle andre spillere i Real Madrid har gjort før han, noe som virkelig gir en indikasjon på hvor god han er nå. Mindre showman, men mer effektig er han blitt.

 

Og hvis det er "la liga er dårlige enn pl" argumentet som kommer er det vel ikke vits å fortsette en eventuell diskusjon. Da det er nok av dårlige forsvarspillere og lag i PL også.

Lenke til kommentar

Ronaldo storspiller i La Liga, men nå har han det litt enklere der ettersom at forsvarsspillet i Spania er utrolig dårlig. Å se kamper mot de lagene på nedre halvdel av tabell er jo nesten komisk.

 

Helt sinnsykt at Ronaldo har flere mål enn kamper i Madrid-drakta.

Lenke til kommentar

Du sier at Ronaldo har det enkelt i La Liga pga dårlige forsvarspillere, men alikevel er det helt sinnsykt at han har så mange mål?

 

Synes Ronaldo er en herlig spiller, skulle ønske han spilte litt bedre når han møte de store lagene bare. Får følge med på han til neste sesong..Og slutt å bruk han som spydspiss.

Lenke til kommentar

Du sier at Ronaldo har det enkelt i La Liga pga dårlige forsvarspillere, men alikevel er det helt sinnsykt at han har så mange mål?

 

Synes Ronaldo er en herlig spiller, skulle ønske han spilte litt bedre når han møte de store lagene bare. Får følge med på han til neste sesong..Og slutt å bruk han som spydspiss.

 

Selv om forsvarsspillet i Spania er tragikomisk er det en vanvittig prestasjon og skåre såpass mye mål.

Lenke til kommentar

Da var Barcelona seriemester 10/11. Vel fortjent er det, men tror de får enda større motstand neste år. Barca er nå på 92 mål, mens Madrid er på 91 med to kamper igjen. Madrid med Villarreal og Ameria tror jeg faktisk kan klare 100, kan fort bli 5-8 mål mot Almeria i siste serierunde.

 

Fortsatt tett i bunnen av tabellen, men nå er Zaragoza under streken. Kommer til å bli en ekstremt kamp mellom de lagen de neste rundene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...