Gå til innhold

[Løst] Angrer kjøp av bolig


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg er kommet i et strengt talt stort dilemma.

 

Jeg er usikker på hvordan eller om det i hele tatt er mulig og komme seg ut av dette.

 

Kort fortalt har jeg kjøpt meg leilighet. Papirene er signert og alt i banken er ordnet. Overtagelsen og bankutbetaling er ikke gjennomført enda. Ting har dessverre ikke blitt som først tenkt og jeg ønsker å avbryte kjøpet. Er det noen her som vet hvordan det kan/ skal gjennomføres? Er det i hele tatt mulig? Det står ikke noe om dette i kontrakten som er signert (dumt kanskje, men det er vel ikke helt vanlig)

 

Dette er en leilighet i et borettslag som jeg fikk kjøpt for 35 000 under takst. Har vurdert og overta leiligheten for å pusse den opp å selge den igjen (blir selvfølgelig skatt på det jeg ”tjener”).

 

Har prøvd å søke litt på nettet, men finner ikke noe konkret.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har hørt om folk som har angret på kjøp tidligere, men hvor leiligheten da har blitt lagt ut igjen og hvis leiligheten blir solgt billigere enn det du kjøpte den for så må du betale mellomlegget. Men jeg har ingen kilder eller noe å vise til.

Avtalen er bindende for kjøper (fra budet er akseptert). Dette medfører at kjøper som trekekr seg må dekke alle ekstraomkostningene selger har når leiligheten skal selges på nytt. Dette omfatter også rentetap, selgers merarbeide, omkostninger til megler, annonser m.m. samt også direkte tap hvis leiligheten selges til en lavere pris. Selges leiligheten til en høyere pris motregnes detet mot det kjøper ellers må dekke. Er prisen så høy at selger ikke lider noe tap er det ingenting opprinnelig kjøper må dekke - men han får heller ikke noen andel av gevinsten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...