Gå til innhold

Få pcen ut av stuen


JasonX

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg var litt usikker på kategorien å putte dette i så jeg puttet den her.

 

Jeg har en ganske kraftig gaming rig, problemet er at denne bråker, tar mye plass og er lite pen. Det jeg ønsker å gjøre er å overføre mus tastatur og skjermsignal til stuen. Jeg fant dette produktet http://www.awindinc.com/mctivia/ Men det ser ut til at dette er basert på en software snutt som ligger på pcen. Jeg frykter da at det å pakke ned og sende over signalet vil gi massiv lag i et fps. En hvilken som helst løsning på dette vil nok gi meg lag, men jeg er ute etter et eller annet produkt som gjør dette med så lite lag som mulig og 1920x1080. Noen som har noen ideer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lange kabler er nok billigste løsning. Men blir den stående over 10 meter, så kan du få problemer med bildet og dets oppløsning.

 

En annen løsning er ekstender. Da legger du kun 1-2 cat kabler, og overfører alle signaler over disse. De som gjør dette skikkelig på 1 cat kabel koster mye penger. Men det går ann å teste med billige løsninger først.

 

Her er en løsning for HDMI signal: http://www.dealextreme.com/p/1080p-hdmi-over-rj45-extender-with-wall-panels-pair-23081

Samt denne for mus og tastatur: http://www.dealextreme.com/p/usb-cable-via-rj45-extender-set-power-boost-up-to-150-feet-6640

Har brukt sistnenvte flere ganger med hell. Men vil nok anbefale å bruke en hub med strøm i enden av den for sikkerhets skyld.

 

Med de 2 over så trenger du 3stk cat 5E kabel (ikke cat 5), eller bedre Cat 6. Disse er relativt billige i innkjøp, men du trenger plugger i enden: http://www.dealextreme.com/p/rj45-network-crimp-plugs-100-pcs-retail-box-set-2689

 

100 stk for 7.5 dollar er ikke galt. kan i hvertfall kople litt feil da :)

Du trenger også denne tangen ved siden av: http://www.dealextreme.com/p/rj45-network-cable-crimp-with-cable-cutter-2-set-toolkit-3530

 

Man får også kjøpt ferdige kabel lenger med plugger, på 3,5,7.5,10,15 og 20 meter (Også kortere men regner med det er uaktuelt) Men alt opp til 10 meter kan du ta med direkte kabler, inkludert USB. Denne er anbefalt 5 meter, men en ren 10 meter uten repeter har jeg brukt mye, og det funker uten problemer.

Lenke til kommentar

Tenkte på hull i veggen selv, problemet er at badet kommer mellom rommet der pcen skal stå og stuen. Trenger derfor fort mer enn 10 meter. Det idelle ville være å legge cat6 kabel, men fiber eller coax går også greit. Har bare ikke funnet noen produkter som klarer hd i norge.

Lenke til kommentar

Coax trenger du ikke å tenke på, er vel umulig å finne overgangs utstyr?

Fiber blir fort altfor dyrt.

 

Alt utstyret du trenger finner du hos Leteng.no. Men de handler kun til bedrifter.

Du kan jo be arbeidsplassen bli kunde der, og kjøpe via dem.

 

Har brukt dem mye i det siste, og når det kommer til kabler osv så er det ingen som slår dem på pris, i hverfall ikke her i Norge. 1 meters USB kabel til 10,-+ MVA, samme koster en del ekstra hos de såkalte billige sjappene. Det samme gjelder skjermkabler osv.

 

Se under KVM extendere så finner du det du trenger.

Men les manualen før man kjøper. Det er som regel noen begrensninger.

Slik som maks 2 USB komponenter osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...