Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken maskinvare kjører dere Skyrim med på PCen?

 

Jeg trodde først at dette var veldig krevende, slik at jeg derfor hadde planlagt å oppgradere til litt middelmådig HW etter dagens standard, men ettersom det ikke kunne skje før til utpå nyåret fant jeg ut at jeg i alle fall skulle prøve spillet på PCen min for å se hvordan jeg lå an.

 

Med Intel C2Q6600 (B3), 4GB DDR2-minne og et ATI 5770, hvor alt kjører uten overklokk klarer jeg faktisk å kjøre spillet på "high" med en oppløsning på 1920x1080 uten noe lagg. Hadde jeg aldri trodd... :p

Lenke til kommentar

Har et lite problem: Før når jeg ville bruke fast travel, trykket jeg bare M for å få opp kartet, og klikket deretter på det stedet jeg ville fast travel til. Nå, derimot, når jeg klikker på et sted (som jeg allerede har vært i), lukkes bare kartet og ingenting skjer. Noen som har noen tips?

Lenke til kommentar

Når jeg er ferdig med main questline skal jeg MINST ha 1000 bounty på alle holds. Jeg skal massakrere hele kartet. Bare pga Nazeem. Han, familien hans, alle han kjenner, alle som kjenner noen han kjenner, alle som skylder ham penger, alle han skylder penger, alle som har lik hund som nazeem hadde da han var barn, alle som har hunder som ligner på den hunden, alle som skylder penger til hunder som ligner på hunden nazeem hadde som barn, you NAME it.

 

 

 

 

faens fyr.

Endret av Slai
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Etter at øksa splintret hodet til skydistriktets største sønn rømte jeg til Whiterun. Der møtte jeg på en ekkel liten fyr som ba meg bli med i guildet hans som ligger ved Falkreath. "Sod off" ble jeg fortalt. Da jeg spiste en av medlemmene i The Companions. Derfor tok jeg fram den store staven og en liten samling potions. En rev ruslet forbi som han brukte til å lage hatt. "fin hatt". Hvorfor han lagde en hatt, vet ingen, men den hadde krefter som hadde tre kanter. Plutselig hørtes et brøl av dimensjoner, en drage fløy høyt over skyene jaktende på mat mens den sprutet ild. Plutselig stupte Lydia ned fra hesten, trakk sverdet og løp avgårde. Der kom plutselig piler fra alle kanter. Både øst og vest. Trampeskritt kunne høres fra kjempen som tok springfart mot meg. Da jeg så dragen bite av kjempens hode i et stort jafs og blodet sprutet som en foss. Så kikket dragen på flyktende Lydia og strikket MINST en flammedempende ullgenser, i mellomtiden tok jeg og spiddet

 

*Dramatisk musikk*

 

Hva/hvem ble spiddet?

 

Var det:

 

A) en kanin som senere ble brukt som tøfler?

B) Dragen som deretter falt oppå helten vår og drepte alle

Eller var det C) Brødrene Dahl på rekke og rad?

 

Følge med i neste episode av Skyrim- treordshistorien!

 

 

Heh, mye forskjellig rart som skjer i Skyrim! :tease:

Endret av Argoniel
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dragene er helt umulige på mitt oppsett, hver gang de for øye på meg spyr de ild og rygger baklengs langt ut i horisonten. :( Kampsystemet mot drager er rett og slett ødelagt, har forsåvidt flust av dragonsouls til overs så i mellomtiden kan jeg spille som normalt og bare ignorere drager enn så lenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...