Gå til innhold

Et par dager etter Kinect lansering


Larsann

Anbefalte innlegg

http://www.elkjop.no/

 

PS3 førsteoppslag. Så GT5. Kun PS3 versjonene av Assassins Creed og Call of Duty vises.

 

360 ingen steder. Samme med Kinect.

 

For i det hele tatt finne noe kinect må man trykke på spill og konsoll, velge spilltilbehør og lete seg frem til siste side.

 

Dette bare et par dager etter hva MS kalte deres største lansering noen sinne.

Tydeligvis ikke i Norge.

 

 

 

http://www.lefdal.com/

 

GT5 stort førsteoppslag. PS3 maskin og enda en GT5 link på forsiden.

Absolutt ingenting 360 eller kinect, samme som elkjøp.

 

Til sammenligning så har disse butikkene hatt PS3 på forsiden daglig i evigheter nå. Kinect er allerede bortgjemt og mest sannynlig glemt etter bare et par dager.

 

Hvordan skal vil tolke dette? At norges største kjeder driter fullstendig i Xbox ? Eller er det fordi 360 selger så dårlig i Norge at de ikke en gang gidder å prøve? Og hvorfor linker de aldri til 360 versjonene av multiplattform spill, alltid bare PS3.

 

En ting er i alle fall sikkert, det ser mørkt ut for Kinect her.

Endret av Larsann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du tenker som en selger som har både PS3 og X360 spill, det ene produktet selger ikke like bra som det andre hva gjør du? Hvilke produkt legger du ut slik at alle kan se? Siden det andre produktet selger seg selv...

 

Gikk det opp et lite lys nå?

 

Så de visste med en gang at Kinect ikke kom til å selge? Så det ikke en gang var noe poeng i å prøve?

 

Ellers vet jeg jo selvsagt at dette er et land gjennomsyret av ps fanboys, men å likevel ikke satse noen ting på hva MS har gått ut og sagt er deres største lansering noen sinne er jo litt merkelig.

Endret av Larsann
Lenke til kommentar

Kinect har ikke akkurat imponert meg eller fått meg til å angre dypt på at jeg investerte i en Wii i sommer. Når det meste jeg har sett fra spillet er rafting og kose med søte pusedatter. GT5 har vært sterkt etterlengtet i ett par år nå. Større salgsvare spør du meg. Dessuten er mitt inntrykk at PS3 har bedre salgstall i Norge enn PS3. Det er basert på min vennekrets, men det er en del gamere som bruker hovedsaklig PC har en PS3 til annet.

Lenke til kommentar

Tenkte mer på generelt spill jeg da, virker som Elkjøp har kjørt en rimelig rolig lansering på både Move og Kinect. Det har vært lite om ikke noen promotering via Elkjøp på noen av disse produktene. Nå har jeg ikke være på noen av Elkjøp sine megastores på noen uker så vet ikke om dem har satt opp noen skikkelig stands for Kinect...

 

 

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke hvorfor du bruker forskjellige brukernavn hele tiden. Folk skjønner jo hvem du er uansett. ^_^

 

On-topic: Gran Turismo 5 er en av årets desidert største utgivelser. Det er ikke overraskende at Elkjøp/Lefdal velger å promotere spillet. Samtidig tror jeg også at det er sant at PS3 er mer populær enn X360 her i Norge.

 

Forumet har forresten en egen tråd som tar for seg konsoll- og spillsalgstall. Den kan du finne her.

Lenke til kommentar

 

On-topic: Gran Turismo 5 er en av årets desidert største utgivelser. Det er ikke overraskende at Elkjøp/Lefdal velger å promotere spillet. Samtidig tror jeg også at det er sant at PS3 er mer populær enn X360 her i Norge.

 

 

Nå er et jo slik at de har hatt like lite 360 eller kinect på sidene lenger før GT5 dato var fastsatt eller hva det skulle være. Selv når slim 360 kom ut så var det nesten bare PS3 der. Faktisk blitt enda mindre 360 etter at slim kom ut.

 

Men at de totalt ignorerer kinect så raskt er ganske merkelig vil jeg si. Ingen av kinect spillene har vært fremme heller. Må bare ha vært en total salgsflopp fra dag 1.

Lenke til kommentar

Kinect har nå solgt 1 million i USA.

 

(Reuters) - Microsoft Corp said on Monday it has sold more than 1 million of its new hands-free Kinect gaming systems in the first 10 days since launch, putting it on track to beat its target of 5 million sales by the end of the year.

 

The world's largest software company is hoping the Kinect will help revitalize sales of its Xbox game console this holiday shopping season and counter competing motion-based gaming systems from Nintendo Co, which makes the Wii, and Sony Corp, which introduced its Move product two months ago.

 

"It's a strong start," said Don Mattrick, head of Microsoft's game unit, in a telephone interview on Monday. "Consumers are loving it."

 

The Kinect -- a sensing device you plug into the Xbox which allows you to play games just by moving your body and speaking commands -- is priced at $150 for a standalone unit and $300 bundled with a 4 gigabyte Xbox console.

 

It went on sale in U.S. stores November 4, although many customers had pre-ordered units, likely causing a spike in early sales.

 

More than 30,000 U.S. stores are selling Kinect in the United States, including branches of Wal-Mart Stores Inc, Target Corp, GameStop Corp and online at Amazon.com. It went on sale on November 10 in Europe and is due to go on sale in Asia on November 18.

 

Så det viser at det har appell bare det blir markedsført. Så nok en gang blir nok vi annerledes landet.

Lenke til kommentar

Eg er enig med at gran turismo 5 er en stor utgivelse så eg skjønner godt at den ligger på forsiden og eg skal ikke spekulere på hvorfor ikke kinect er der.

 

men bare en kommetar til salgsflopp påstanden om kinect. kinect solgte 1 millioner enheter de første 10 dagene så en salgsflopp tror eg ikke det er.

 

http://xbox360.ign.com/articles/113/1134363p1.html kilde ;)

 

EDIT: bah, du kom meg på forkjøpet Larsann :(

Endret av KraniC
Lenke til kommentar

også moro at du drar frem to butikker som har samme eiere og som egentlig er identiske.. Bra statistikk grunnlag. Jeg så forøvrig Kinectreklame på tv her om dagen.. Det har jeg ikke sett du nevne noen sted..

 

Elkjøp og Lefdal står vel for over 50% av konsoll salget i Norge så det at de har samme eier har vel ikke så mye å si. Bortsett fra at det kanskje er med på forklare hvorfor 360 og kinect ignoreres. Kanskje de og Sony er litt for gode venner.

 

TV ser jeg ikke på men at de viser reklame har vel ikke så mye med saken å gjøre? Det har i alle fall ikke fått disse kjedene til å ignorere 360 eller kinect noe mindre.

Lenke til kommentar

Jeg tror Sony (Nordisk Film) betaler elkjøp og lefdal for å promotere PS3 mer. Bare se i avisene. Alle multiplattform spillene viser bilde av PS3 utgaven, med en liten rute nedenfor som sier "også til Xbox 360".

 

Legger du sammen en og en så er det ikke så vanskelig å tro at de har noen slags avtale.

 

Alt i alt så har Norge alltid vært et Playstation land.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...