Gå til innhold

Anmeldelse: Star Wars: The Force Unleashed II (X360, PS3)


Anbefalte innlegg

Likte veldig godt det første spillet og skal selvfølgelig spille dette også, men har ingen hast med å kjøpe det før det synker litt i pris. Det eneste jeg ikke liker med de tilbakemeldingene som har kommet er at spillet er for kort. Til de som har fullført spillet, hvor lang tid brukte dere på det ca?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg runda SWTFU2 for 1time siden ellerno og synes spillet var veldig.utrolige nice graphic lift,dual lightsabers equals more fun.Litt synd de ikke beholdt compressed og unstable sabers.Det er heller ikke så mye exploring,men det går.Spillet var litt fort over synes jeg.Men det finnes jo replay value challenges hidden sabers som du ikke fikk tak i første playthrough.

Lenke til kommentar

Har spilt ferdig historie delen nå, og må si meg ganske fornøyd faktisk! Historien er ikke like bra som i 1'ern, men jeg synes resten generelt sett er bedre. Folk som runder det på 4 timer spiller sikkert på Easy og feier i gjennom spillet uten å ta med seg en eneste Holocron. Jeg brukte i alle fall rudnt 7 timer til sammen. Har bare gjort én challenge så langt, så er ikke ferdig med spillet riktig enda.

 

Spillet er ikke noe mesterverk, men det er bra!

Siden jeg er en så stor Star Wars -fan som jeg er, har jeg lyst til å gi spillet 8/10, men nøyer meg med 7/10.

Jeg orker ikke å utdype, for jeg er lat.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Jeg ble også ferdig med spillet i dag, etter det jeg vil tro var 4-5 timer. Absolutt ikke et langt spill for å si det sånn. Jeg koste meg derimot gjennom disse timene, til tross for at banene generelt sett var veldig like og historien egentlig var lite å bry seg om. Jeg liker rett og slett å slenge på Stormtroopers. Det forrige spillet spilte jeg gjennom flere ganger takket være en del varierende brett og nye (i Star Wars-spill sammenheng) krefter jeg kunne bruke, og jeg koste meg hver gang. I dette derimot er banene som regel bygget på det samme prinsippet: Plattformer over bakken og broer mellom dem. De ser alle forskjellige ut takket være forskjellige teksturer og layouts, men ikke i nærheten av det første spillet sine skoger av sopp, Imperiets enorme skip og enorme søppeldynge-planeter.

 

Det byr heller ikke på den store utviklingen fra det forrige spillet. Historien her kunne lett blitt forvekslet med en stor DLC-pakke sin utvidelse til den originale historien og knepene man kan bruke er i stor grad de samme. Det er faktisk bare ètt nytt knep i spillet, og det er det knepet jeg brukte desidert minst. Å lure fiender til å tro at de er på ditt lag hjelper lite når de aller fleste er utrolig svake. Starkiller sitt svar på Kratos sitt "Rage of Sparta" var også ganske skuffende. Når en utrolig kraftig Jedi/Sith av Starkillers kaliber går bananas forventer jeg å se ekstravagante komboer med lyssablene og et heidundrane fyrverkei i form av lilla lyn. Dessverre får man noe som minner mer om de vanlige kampene, men med damage-boost og litt mer fancy grafikk.

 

Alt i alt likte jeg spillet rimelig godt, til tross for sine mangler. Jeg har ikke noe imot et spill som lar meg håndtere ikke bare èn lyssabel, men to og i tilleg hele kraftens arsenal. Det å sende så mange volt man bare orker gjennom en Stormtrooper og se hver eneste lille elektriske ladning reflekteres i landskapet er utrolig tilfredstillende. Kanskje mye av det "bare" er fordi spillet ser absolutt strålende ut, men den maktfølesen det gir deg av å se tungt regnvær hvese og fordampe av sabelen din i en tykk stim av damp er deilig. (Jeg nevnte hvor BADASS spillet ser ut når du fyrer av lyn i regnværet?)

 

Jeg vil på ingen måte fraråde noen å kjøpe spillet, da det er god underholdning, men jeg skjønner det om man ikke vil bruke 500 kroner på det. Vent til det havner under tollgrensa og du vil få en solid mengde bang for the buck.

Lenke til kommentar

det jeg tror stormwolf mente, var at du kunne samle jedi-holocroner, som ga deg nye (spill)bilder. noen av disse bildene inneholdt koder, som låste opp nye figurer. ulempen var at du ikke kunne se cutscenene, men jeg hadde jo sett de fra før, så det var ikke noe stort tap. dessuten, å spille som Darth Vader som angriper sine egne stromtropper's, er nesten ubetalelig.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...